Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדנמייט לא נוזל ולא נעליים.

אני יכול לומר בלב שלם,אני אטמתי בעצמי את הרכב שלי קומפלט כנגד השקטת רעשי דרך,שמירה על המרכב ועוד.(ואין לי מערכת ברכב).

כולל תא מנוע כולו,מרכב כולו,בתי גלגלים,בגאג, ועוד....

55 יריעות, 6 באלקונים של 9 יחידות!!!

שנתים מאז...אין שום בעיות נזילה ושום כלום,החומר מחזיק כמו בטון,שקט מוחלט בנהיגה,מבודד מהסביבה חום\קור\רעשים חיצוניים וסביבתיים\ הפח הפך לקיר,הדלתות הפכו לדלתות של גולף, אומנם משקל הרכב עלה ב 55 ק"ג(כל יריעה שוקלת קילו) ,אך, הורדתי משקל בדרכים אחרות,כך שאיזנתי את המצב.

דנמאייט = מומלץ בחום .

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

55 יריעות? ואיי זה המון!!!

בשביל לבודד רעש בנסיעה? אפשר לשאול מה גרם לך להשקיע כ"כ הרבה כסף על רכב כזה?

לגבי זה שזה שנתיים וזה כמו בטון יצוק, כנראה שזה באמת החומר הטוב ביותר.

התייאשתי מחיפוש אמצעים זול יותר, כנראה שזה מה יש ואין מה לעשות

המון תודה על התגובות.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

55 יריעות, 6 באלקונים של 9 יחידות!!!

דנמאייט = מומלץ בחום .

6 באלקים של 9 יחידות זה 54 יחידות. מאיפה צצה לה עוד יחידה?!

ועוד דבר. במחיר של ה-6 באלקים היית מוכר את הרכב וקונה אחד אחר :-):wink:.

ואם שנתיים הבאלקים מחזיקים כמו שאתה אומר, כנראה שזה באמת החומר המומלץ. אבל רגע, מה עם הסקנד סקין שאמור היה להגיע כבר לארץ בייבוא סדיר?! אמרתם פה שיהיו התפתחויות בקשר לכך, ומאז לא ראיתי את המילה הזאת פעם אחת כאן.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
6 אבל רגע, מה עם הסקנד סקין שאמור היה להגיע כבר לארץ בייבוא סדיר?! אמרתם פה שיהיו התפתחויות בקשר לכך, ומאז לא ראיתי את המילה הזאת פעם אחת כאן . אם לא שמעת , אזי כנראה יש לזה סיבות (כנראה שזה לא הלך מבחינת התנאים שבקשה סקנד סקין) והלוואי ואתבדה

גיא.

ולשם גילו נאות אין לי שום מידע על הנושא זה פשוט החשדות שלי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
התבדת כרגע

מי שצריך לדעת יודע, מי שצריך לעשות עושה אין בעיות , אבל למה הסודיות ? מה זה מבצע צבאי ? או שזה חומר שניתן למתקינים אנשי שלומנו בלבד ולא לציבור ? או שהמחירים לא לציבור ? אולי תוכל להרחיב את היריעה בנושא שכולנו נדע ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ועוד משהו שהייתי רוצה לחלוק , במכוניות אשר הפלסטיקה מהווה מוקד רעשים קבוע כמו ברודסטרים למניהם ניתן להדביק את היריעות שהזכרתי קודם עליהם, כאשר היצרן ממליץ על כיסוי של מינימום 50 אחוז מהשטח הכולל

ניסיתי עובד מצוין

יגאל

• תוכן חדש...