Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.loctite.be/be/Teroson/Terodem-SP300.htmלחברים שלום

קודם כל ברכות על הפורום העשיר במידע פשוט אין צורך לשאול הכל נשאל ונכתב,הרמה גבוהה פשוט תענוג (שכחתי לציין זאת בהודעתי הקודמת)

אינני מומחה בעניני סאונד מי יודע מה אבל אני יודע איך אני אוהב לשמוע

אולי כולכם מכירים ,אך מה לגבי יריעות זיפות של TEROSON גרמניה המיועדות לבידוד רעשים ברכב וישנם קיטים למכסה המנוע והמטען

התקנתי יריעות אלה ברכב ההבדל פשוט עצום ואני בטוח שהמחיר יהיה יותר זול,השימוש הוא להחלפת יריעות הזפת המקוריות עי הפחח המתקן רצפת מטען בד"כ לאחר תאונה

שני גדלים 50X50 20X40

ניתן להשיג אצל "טופקולור" 035617533 יש לבקש את אלי ,החנות היא אספקת חומרים למוסכים ובין יתר המוצרים גם יריעות אלה

יגאל

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אווו הנה תשובה עניינית מאד, אני יבדוק את הנושא

המון תודה.

20-30 ליטר למיד 6וחצי? זה המון ועוד בדלת?

הסאב שלי צריך 32 ליטר 12" אז רמקול 6וחצי אותו גודל?!

לא ניתן למצוא כזה מקום בדלת.

בכל מקרה המון תודה אני יבדוק איך אני מתגלגל בהמשך.

לזה שהגיב לי על הנושא קודם "תקנה פולס"

יש לי כרגע את הג'יי בי אל העממי 70 RMS

את הפולס פשוט לא אהבתי הטוויטר מגעיל המיד מעפאן (טעמי בכל אופן).

נראה לי שאני ישאר עם הקומפוננט הנ"ל ויאטום את האוטו בצורה טובה!

זאת האופציה הטובה ביותר ביחס לסכום שאני יכול להוציא?

אגב, יש את כל הספריי למיניהם של הזפת זה יספיק?

מבחינתי לא לנצל 100%.

מה שחסר לי קצת מקדימה (פאזות+זוויות מגיע בקרוב) זה סה"כ להוציא קצת באס מהמיד.

תודה לעוזרים.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

זה מאוד תלוי איך שמעת את הפולס.

אני מזמין אותך לצפון לשמוע אותו אצלי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

truejoker - האם תוכל לתת לינק לשרשור של איתמר?

מצד אחד אני קורא כאן לא מעט שרשורים ודעות של אנשים לטובת הפזקר, כמו גל שכתב שמבחינתו הוא ישים פזקר ברכבים שלו. וכעת אני שומע את ההפך.

אומנם אני אחרי נקודת האל-חזור, וכבר התקנתי פזקר אצלי. אבל אשמח לעוד מידע בעניין.

תודה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

יהודה, במפגש האחרון איתמר הראה לנו שביום שהיה בו חם לא מזמן (ולא חם כמו בקיץ אצלנו) הדיינמאט בצידי הבגז(יש לו טויוטה סטארלט הדלת של הבגז נפתחת כמו בקולט) פשוט נדבק למרכב הרכב, כלומר החום המיס טיפה את החומר שאיתו מדביקים את הדיינמאט (אינלי מושג מה החומר הזה ממש),ונדבק למרכב הרכב. גם לדיינמאט יש חסרונות, כמו שאיתמר הראה.

מקווה שהבנתם מה אמרתי :-) כי לא הסברתי הכי טוב.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
http://www.loctite.be/be/Teroson/Terodem-SP300.htmלחברים שלום

אולי כולכם מכירים ,אך מה לגבי יריעות זיפות של TEROSON גרמניה המיועדות לבידוד רעשים ברכב וישנם קיטים למכסה המנוע והמטען

תקרא את הקישור הבא מהמאמר של איתמר , אתה יכול גם להכנס למאמר המקורי ולהבין מה זה ירעות זפת

truejoker - האם תוכל לתת לינק לשרשור של איתמר?

מצד אחד אני קורא כאן לא מעט שרשורים ודעות של אנשים לטובת הפזקר, כמו גל שכתב שמבחינתו הוא ישים פזקר ברכבים שלו. וכעת אני שומע את ההפך.

אומנם אני אחרי נקודת האל-חזור, וכבר התקנתי פזקר אצלי. אבל אשמח לעוד מידע בעניין.

תודה, גם אתה קיבלת

רענן.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לפותח השרשור.

אני עבדתי בזיפות גגות הרבה מאוד זמן, ועבדתי עם החומר "פז קר",אני יכול להגיד לך שזה חומר יותר טוב בהרבה

מה"דיינמייט" שעולה כפול ומכופל.

הכל זיבולי מוח, החומר לא נוזל בשמש ולא שום דבר.

10 מטר פז קר עולה 200 שקל בערך, קח יריעה בגודל המתאים,תוריד לה את הנילון ליפני הכל.

שים את היריעה בשמש שעה בערך ותדביק לפח הרכב.

מנסיון זה נדבק יותר חזק מדיינמייט.

נ ב

לכל החכמולוגים שמייעצים בקשר ליריעות,מי שלא היתנסה בחומר שלא ידבר שטויות, שהחומר נוזל בשמש ועוד כל מיני.

החומר הזה נועד לשבת בשיא החום,ככל שחם יותר ככה הוא נדבק טוב יותר.:idea:

מקווה שעזרתי

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

פורסם
לפותח השרשור.

אני עבדתי בזיפות גגות הרבה מאוד זמן, ועבדתי עם החומר "פז קר",אני יכול להגיד לך שזה חומר יותר טוב בהרבה

מה"דיינמייט" שעולה כפול ומכופל.

הכל זיבולי מוח, החומר לא נוזל בשמש ולא שום דבר.

נ ב

לכל החכמולוגים שמייעצים בקשר ליריעות,מי שלא היתנסה בחומר שלא ידבר שטויות, שהחומר נוזל בשמש ועוד כל מיני.

מקווה שעזרתי

תראה איש ,

ראינו בעיניים שלנו מה קורה לחומר בחום , ולא הייה חום של קיץ , היה חם .

החומר לא נוזל כמו מיים אבל בהחלט נדבק ומלכלך כל דבר במגע איתו , משמע הוא רחוק מלהיות יבש כמו בלוק.

אז אני מניח שבקייץ ישראלי טיפוסי יהיו בעיות .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
תראה איש ,

ראינו בעיניים שלנו מה קורה לחומר בחום , ולא הייה חום של קיץ , היה חם .

החומר לא נוזל כמו מיים אבל בהחלט נדבק ומלכלך כל דבר במגע איתו , משמע הוא רחוק מלהיות יבש כמו בלוק.

אז אני מניח שבקייץ ישראלי טיפוסי יהיו בעיות .

תומר

איזה בעיות יכולות ליהיות?

שאתה מדביק את החומר לדלת אתה עושה את זה שהחומר לא ישב בשמש שעות.

אתה רק נותן לו טיפה להתרכך.

אחרי שהידבקת אני לא רואה שום סיבה ללכלוך או לבעיות אחרות.

פורסם
לפותח השרשור.

מה"דיינמייט" שעולה כפול ומכופל. בטוח בזיפות גגות . הגג הוא שטוח , אתה מדבר עכשיו על דלת אנכית שמושכת את משקל הזפת למטה

הכל זיבולי מוח, החומר לא נוזל בשמש ולא שום דבר.הוא פשוט מאבד את ההדבקה שלו במצב אנכי , אם תקרא את המאמר באנגלית תראה שהוא עשה נסיון עם חומרים זהים . ועם כול הכבוד לא רק בארץ יודעים על זפת לגגות , גם בחו"ל , ואנני חושב שהזפת שם שונה מהותית מזו שלנו (רק ששם היא צריכה להתמודד עם הבדלי טמפרטורה יותר גדולים

10 מטר פז קר עולה 200 שקל בערך, קח יריעה בגודל המתאים,תוריד לה את הנילון ליפני הכל.

שים את היריעה בשמש שעה בערך ותדביק לפח הרכב.

מנסיון זה נדבק יותר חזק מדיינמייט.ובצרה אנכית זה יחזיק מעמד ?!! אני לא עבדתי עם פזקר אבל איך שהוא הראה את הניסוי הבנתי שלא , המאמר הזה קיים ברשת המון זמן , והמון אנשים ראו אותו , ויש המון אינטרסים של אינטרסנטים אלו ואחרים לסתור אותו . העובדה היא שעדיין זה לא נעשה . אז בא לנו מישהו חדש שלא מבין כ"כ וסותר את זה במחי יד ?!!!

נ ב

אתה צודק כולנו ברשת חוכמולגים ואתה ופזקר יודעים יותר טוב מכולם . אין בעיות תעשה את זה אתה . אני לא מתקרב

מקווה שעזרתי

הדיעות שלי באדום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
הדיעות שלי באדום

בברכה יהודה

יש לי כמה מילים לא יותר..

אין חכם כבעל ניסיון, אני זה שנסיתי בטוח לא אתה.

דבר שני על סמך זה שאני חדש בפורום אתה קובע אם אני מבין או לא? פשש יפה, אז אולי אני יכול להתחבות מאחורי המקלדת חודש ,ליהיות קצת עם קילומטרז' בהודעות, ואז אני יחשב בעייני אנשים מבין..:shock:

הדיעות שלי בלי צבעים.

בברכה

פורסם

אם בהתחלה לא הייתי בטוח, עכשיו אני יכול להגיד ב 100% שאני בטוח שאני לא יודע מה טוב ומה לא טוב!

מצד אחד הדיינמייט עולה הרבה מאד כסף וכיבכול הוא הכי אמין, מצד שני באים ואומרים שיש דברים טובים יותר ברבע מהמחיר!

באמת שאני מנסה לחשוב על פתרונות יצירתיים!

אגב, היום מצאתי ברכב של אבא (דייהו 95' למי שרוצה לדעת-זבל קוריאני לא רלוונטי) כמו ספוג דחוס כזה כמו שיש בתוך מזרונים צהוב עם נקודות אדומות וירוקות (דומה לעוגה אנגלית למי שמכיר) והדופן החיצוני שלו הוא נראה כמו ניר אלומיניום קצת יותר מט פחות ברק, גמיש ואטים למים.

חשבתי אם אפשרי לשים אותו בדלת או בכלל אם אפשר לשים צמר סלעים בתוך הדלת. -קמו חכמים ואמרו יירטב, עובש, מסריח, נרקב מתפורר וכ'ו ומצד שני קם דל אמצעים (כמותי) שחושב שאם זה יסריח ממים, ירקב, יתפורר וכ'ו למה לא לשים את זה בתוך ניילון???

ברגע שאני יעטוף את הצמר בניילון אני יהרוס לו את כל האקוסטיקה?? (או שהוא סתם ירסן פחות ויפגע בצורה קלה)?

מנסה להיות יצירתי ולנסות להעלות כל אופציה טובה וזולה, תודה על שיתוף הפעולה :-P

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
יש לי כמה מילים לא יותר..

אין חכם כבעל ניסיון, אני זה שנסיתי בטוח לא אתה. אתה יודע מה ניסית ומה ההצלחה ? והאם אתה יודע לכמה זה לא הצליח ? למה שלא תקרא את הכתבה המקורית ותשאל את השאלה שהוא אמר לשאול בגוגל ותראה בעצמך כמה תשובות תקבל ? הרי יש עוד אנשים בעולם וכול אלו שניסו ויש להם מה לומר אינם חכמים מנסיון ?

או ששמא נסיון גרוע עם מוצר הוא לא נסיון ?

ואתה צודק לא ניסיתי , אדם חכם שרואה שיש הרבה תלונות ובלי תשובה קונקרטית לא מנסה כדי להוכיח שזה צודק

דבר שני על סמך זה שאני חדש בפורום אתה קובע אם אני מבין או לא? פשש יפה, אז אולי אני יכול להתחבות מאחורי המקלדת חודש ,ליהיות קצת עם קילומטרז' בהודעות, ואז אני יחשב בעייני אנשים מבין..:shock:כן בהחלט. בדברים שאתה מבין בהם , אבל לבטח אתה חדש בנושא איטום . וכנראה לא קראת את המאמר כמו שצריך כי לא הגבת ענינית למה שכתוב שם .

הדיעות שלי בלי צבעים.

בברכה

לאלירןנוש , למה שלא תקרא את המאמר במקור , את כולו ,וזה יענה לך על שאלות . עם עדיין ישארו לך ספיקות , תסתכל בגוגל על מה שאומרים על זה , ומה השאלות ברשת ואז תבוא עם ידע די מוצק

מה שטוב ברשת זה שאם המון אנשים מתלוננים על בעיה , אז לא כולם מתלוננים סתם . אין עשן בלי אש , ואם תסתכל בפורומים בעולם תראה שיש בכול אחד מישהו שמייצג פורמלית או לא חברה מסויימת , כי זה חשוב לשמוע גם את המקצוענים השיווקיים . ועל הנושא הזה של הזפת לא ענה אף אחד . ואתה רואה שכאן יש לפחות שניים שלושה יצרנים של חומרי איטום על בסיס זפת והם מחו"ל והם לא תקפו את המאמר (עד כמה שידוע לי , מכול מקום לא מצאתי חומר על התקפה על טענתו ) , לדעתי זה אומר משהו.

ולגבי העלות , יש כאן מישהו עם חתימה שאומרת שאת טעמם הגרוע של מחיר זול משלמים הרבה זמן אחרי שנגמר התשלום או משהו דומה . אז אם אין לך עכשיו תחסוך ותעשה את זה נכון .

הרבה פעמים המתנתי המון זמן לכסף ע"מ לקנות משהו , ואף פעם לא התפשרתי על איכות . כי להתפשר על איכות יכולים רק המיליונירם , שאם הם טועים הם משלמים ומתקנים , לי אין מספיק כסף לשלם על טעויות , אז אני משתדל לא לעשותן מלכתחילה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הדיינמאט לא נוזל. ביום חם הדיינמאט הופך להיות גמיש ונוזלי יותר (שזה דווקא טוב, בניגוד לפזקר שעוד שנייה אגע בו). הוא נדבק לדלת כי התקנתי אותו במקום לא טוב, על הגומייה שאוטמת את תא המטען. גם ביום חורפי כאשר אני פותח את תא המטען הדלת מושכת איתה את הגומייה. זה לא כי החומר רע, להפך, זה כי המתקין פישל :oops: .

לגבי פזקר, יש לו שני חסרונות:

1. החומר עשוי מזפת. בניגוד לאקסטרים שאין בו טיפת זפת, זפת הוא חומר שמתקשה עם הזמן. אולי לזיפות גגות זה טוב, כי התקנה על גג היא ישרה, אנכית וגג לא זז, אבל רכב הוא דינאמי אשר עובר שינויי טמפ' קיצוניים וחלקי פח קמורים וזוויות שונות ומשונות.

2. החומר קשיח ועבה מאוד. זה לא דבר טוב. לאקסטרים יש תכונה ויסקו אלסטית והיא זו שמאטה וממירה את האנרגיה הקינטית (תנועה) של הפח לאנרגיה טרמית (חום) ובעצם זו הדרך בה האקסטרים מפחית רעש. הפזקר, בהנחה שהוא מותקן פיקס, רק יוסיף מסה לפח מה שיוריד את הרזוננס של הדלת, אבל לא יתרום מעבר לכך + בעתיד הקרוב \ רחוק יאבד מגמישותו, יהפוך לקשיח ובסופו של דבר יפול או אפילו קצת יתנתק ממקומו ובנקודה הזו הוא כבל לא שווה שום דבר.

האקסטרים לעומתו שומר על האלסטיות בכל תנאי מזג האוויר ואין שום דרך בעולם להסיר אותו לאחר ההתקנה (מנסיון מר). ה"דבק" של האקסטרים הוא החומר עצמו, לא צריך לאלתר משהו.

אני משוכנע שיש בשוק עוד חומרים לבידוד רעשים, אבל בחיאת, כל הניסיונות האלה עם החומרים ש"נראים כמו" לא שווים יותר מדי. צריך לרדת לעומקם של דברים לפני שמתחילים לעשות ניסויים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...