Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם יש למישהו ניסיון עם מידבאסים האלה? חוות דעת? איך הם נשמעים?

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=1986943.14868&pid=2122

יש לי הזדמנות פז להזמין משהו, כי באים אלי אורחים מקנדה.

על איזה מידבאסים הייתם ממליצים מMADISOUND אבל במחיר הגיוני בבקשה, ושלא ירד מהרמה של מיד מורל הייבריד.

נ.ב. יחובר בבי אמפ.

תודה מראש.

בברכה.

פורסם

הבעיה שאני רוצה לנסות מיד שיוצר לנגן בתוך דלת כלומר ליטראז' גבוה,

הנתון הזה מדאיג אותי: Vas 10 ltrs.

כאשר בפירלס רשום: Vas 17.7 ltrs אך היחד עם זה רשום: Use in door or 0.4cf sealed box.

מה אומרים?:?:

פורסם

בוא תבדוק את הדרייברים האלו

סיזאישית אני חושב ,(ע"פ ביקורות והרגשה פנימית) שזה הדרייבר במחיר שלו

פירלס רק שתצטרך לשים אותו בפוד - ממש מתאים לקיקפאנל

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יש לך כנראה טעות כי 2 הקישורים מובילים לאותו עמוד, אבל גם ככה הוא לא יכול להישתמש בו אתה שוכח שזה 8 אוהם, יש הרבה דברים שמתאים במדי סאונד מבחינת המחיר,אבל הרבה מהם 8 אוהם שים לב לזה:idea:

פורסם
יש לך כנראה טעות כי 2 הקישורים מובילים לאותו עמוד, אבל גם ככה הוא לא יכול להישתמש בו אתה שוכח שזה 8 אוהם, יש הרבה דברים שמתאים במדי סאונד מבחינת המחיר,אבל הרבה מהם 8 אוהם אין שום בעיה עם 8 אום . אתה שוכח שהתנגדות נמוכה דורשת יותר זרם מהאמפליפייר וזה אומר עומס על הDC ועל מעגלי היציאה , אם ההתמנגדות יותר גבוהה זה אומר פחות עומס , זה רק אומר שצריך לשמור על הגיין יותר שלא לשרוף את האלמנט שים לב לזה:idea:

וד"א מצטער על הטעות אני אחפש את האלמנט אח"כ (אני חייב לרוץ לקניות:lol: )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לא הבנתי את הקטע המודגש באדום, אתה יכול להסביר את עצמך שוב, איך אלמנט לרכב שיחובר למגבר לרכב ינגן טוב כשהוא יהיה בעל היתנגדות של 8 אוהם?

פורסם

אם באים אליך אורחים מקנדה, אל תזמין ממאדיסאונד תזמין מ http://www.solen.ca/

דיברתי איתם בטלפון והם היו ממש נחמדים, ואפילו הסכימו לשלוח לישראל.

לא ממש התלהבתי מהנתונים של הדרייבר הזה. הוא נראה לי די אנמי.

אם אתה כבר מעוניין להזמין משהו של פירלס, תחפש את סט ה"דפינישן" לרכב של פירלס, שמגיע גם עם גרילים שני קורסים וטוויטרים. אני חושב שהוא עולה בסביבות ה 150$.

ולפני שאתה מבצע הזמנה כלשהי, בדוק מהו ה"פלאנג'" (שטח פנים = קוטר הבאסקט) של הרמקול. רמקול של 18 ס"מ יהיה בעייתי להתקנה במקום של 6.5 ועוד יותר בעייתי למצוא לו גריל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתקשרים אליהם :lol:

אבל אני בטוח שגם לאי-מייל הם יענו.

המחירים של הדרייברים שביררתי עליהם היו מאוד דומים למחירי מאדיסאונד +-.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתקשרים אליהם? עזוב לא שווה זה עוד בזבוז של דולרים. שלח אימייל. מקסימום אל תקנה :lol::wink:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מתקשרים אליהם :lol:

אבל אני בטוח שגם לאי-מייל הם יענו.

המחירים של הדרייברים שביררתי עליהם היו מאוד דומים למחירי מאדיסאונד +-.

איתמר.

השאלה המרכזית לדעתי , איך נשמע הסט הנ"ל? :lol::?:

תתקשר, תבקש שישמיעו לך. :wink:

פורסם
לא הבנתי את הקטע המודגש באדום, אתה יכול להסביר את עצמך שוב, איך אלמנט לרכב שיחובר למגבר לרכב ינגן טוב כשהוא יהיה בעל היתנגדות של 8 אוהם? הוא ידרוש פחות "כוח" מהמגבר

מגבר מקבל זרם AC או DC במקרה של הרכב , ומעביר אותו מעגלי הגברה ע"מ להגיע להספק מסויים , ככול שההתנגדות יותר קטנה כך האלמנט דורש יותר "כוח" מהמגבר , ולכן אלמנט שיש לו התנגדות של 8 דורש פחות מהמגבר (למרות שיתכן והוא ישמע פחות חזק ) מאשר אלמנט של 4 אום

מגבר מונו מדורג למשל 400 ב4 אום ו700 ב2 אום , למה לא 800 ? הרי ההתנגדות ירדה בחצי משמע הוא אמור לתת פי 2 ? כי הוא לא יכול לתת כ"כ הרבה בהתנגדות קטנה

אני מקווה שעכשיו זה מובן , ןמובן למה לא צריך לפחד מ8 אום

ולאיתמר תודה על הקישור , אבל למה מלכתחילה התחלת איתם , יש בעיה כלשהי במדיסאונד או משהו שכדאי שנדע?

בתודה וברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אין שום בעייה, פשוט רציתי לברר מחירים בעוד מקומות. כנראה שהמחירים של מוצרי טימפני בעולם קבועים כי גם בתאילנד קיבלתי את אותם מחירים למוצרי סקאן-ספיק.

(למרות שדווקא היבואן של פירלס וויפא בתאילנד רצה מחיר כמעט כפול מהמחיר המצויין במאדיסאונד :roll:. חשב נפל לו תייר פראייר :-P)

איתמר.

• תוכן חדש...