Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כשקניתי את ה P9 לקחתי אותו למעבדת עוזי רדיו בת"א, שם ביקשתי הצעת מחיר לכיול ואת הסיפור המלא ניתן למצוא כאן.

לפני שבועות אחדים פנה אלי בחור רציני שרצה לקנות את המכשיר, הסכמתי להיפגש איתו בת"א שוב אצל עוזי רדיו ע"מ לבחון עלות כיול.

המכשיר הוכנס כלאחר כבוד אל המעבדה (לא לפני שמנהל מחלקת השירות אמר:"מעולם המכשיר הזה לא היה כאן ובחיים לא התעסקנו עם מכשיר כזה") והתבקשתי להמתין מס' ימים בכדי לברר את עלותו הסופית של הכיול.

לפני יומיים קיבלתי טלפון ובו נאמר לי כי עלות הכיול עומדת על 1,200 ש"ח לפני מע"מ ויש להמתין חודש וחצי עד להגעת המיקרו-צ'יפ.

מה אני רוצה להגיד?

שעוזי רדיו מחייה את המושג "חוצפה ישראלית". אין שום סיבה והגיון בעולם שכיול רדיו יעלה כמעט 1,400 ש"ח. אין שום בעייה עם להתפרנס בכבוד ולא הלכתי לעוזי רדיו כדי שיעשו עבודה ב "100 שקל" ואין לי ספק כי הם היו מבצעים את העבודה על הצד הטוב ביותר, אבל יש לי בעייה רצינית עם גנבים וגזל.

אין לי ולא יהיה לי כל קשר לעוזי רדיו בעתיד. אני מאוד אוהב ומעריך את מוצרי פיוניר, אבל יבואן ששם פס, מרשה לעצמו להפקיע מחירים ולהתייחס ללקוחות כאילו היו מים - דינו בחרם צרכנים ובסופו של דבר פשיטת רגל.

כנראה שבמדינת ישראל לא תמיד היבואן הרשמי הוא המקום הכי אמין, הוגן ובטוח ללכת אליו, וחבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסתבר שאלו המחירים, בעבר כשהתעניינתי בכיול של ה-D900 של אלפיין באפריל טקליין, המחיר היה זהה.

איציק.

פורסם

אין שום הצדקה בעולם למחיר הזה. יש כאן בפירוש ניצול של חוסר התחרות והזכיון הבלעדי. אני לא חושב שאפשר למצוא בארץ מעבדה עם הספרות, הידע והקשרים לפיוניר העולמית. יש כאן תרגיל עלוב של היבואן להכריח אותך לבצע את הכיול אצלו ולהרוויח על זה כסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תגיד יש מצב לשלוח מייל לפיוניר העולמית לגבי המחירים המופקעים שדורשים פה עבור השירות הנ"ל?

כאילו בתור יבואן סדיר אמור להיות מחיר נורמלי ולא מחיר של 1/4 ממחירו של המכשיר..

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
איתמר, מה עלות החלק עצמו?

יש דרך לברר לפי חלקים ועבודה בהצעת המחיר

עלות החלק היא בערך כ 30-50 ש"ח. החלק הוא מעגל PLL. פשוט בתדרי אמריקאיים משתמשים במעגלים עם מחלקים מסויימים. ובתדרים אירופאייים צריך מחלקים שונים. ולכן מחליפים את המעגל.

אני עשיתי הרבה פרוייקטים (הנדסת חשמל ואלקטרוניקה) עם מעגלים כאלו. ההחלפה היא ממש פשוטה פשוט צריך שיהיה לך סרטוט של המעגל של המכשיר ולדעת איזה רגל הולכת לאן.

ממש מוגזם לדעתי לדרוש על כזאת עבודה מעל 200 ש"ח....

פורסם

אני עשיתי הרבה פרוייקטים (הנדסת חשמל ואלקטרוניקה) עם מעגלים כאלו. ההחלפה היא ממש פשוטה פשוט צריך שיהיה לך סרטוט של המעגל של המכשיר ולדעת איזה רגל הולכת לאן.

ממש מוגזם לדעתי לדרוש על כזאת עבודה מעל 200 ש"ח....

סטס, אתה נראה אחד שמבין בזה תעשה מה שאני עשיתי אבל במקרה אחר, חברת אורנג' והטכנאים המהוללים שלה במרכז שירות באשדוד, הייתה לי תקלה טכנית בפלאפון שאני ידעתי לסדר עם טיפת הלחמה טובה יותר וקצת משחק עם DATA של המכשיר, אך מה אומר האחריות והרצון הטוב שלי שאם יש אחריות הולכים לסדר בחברה, שמתי את המכשיר לתיקון חזרתי אחרי שעה וחצי לקחת את המכשיר אך להפתעתי גיליתי שהכרטיס זיכרון לא נקרא על-ידי המכשיר, הסברתי שהכרטיס זיכרון תקין ועבד מצויין אך היא עמדה על שלה ואמרה שהבעיה אצלי, לקחתי מכשיר אחר והראיתי שהכרטיס עובד יפה מאוד והבעיה במכשיר היא אמרה שהכרטיס לא טוב למכשיר הזה ( והכרטיס עובד כבר 4 חודש עליו) קראתי לטכנאי ופשוט "השפלתי" אותו מול כל הממתינים והסברתי לו איך צריך לסדר את הבעיה וכולם פשוט היו המומים. ואני יצאתי הכי מבסוט בארץ :twisted:

פורסם
סטס, אתה נראה אחד שמבין בזה תעשה מה שאני עשיתי אבל במקרה אחר, חברת אורנג' והטכנאים המהוללים שלה במרכז שירות באשדוד, הייתה לי תקלה טכנית בפלאפון שאני ידעתי לסדר עם טיפת הלחמה טובה יותר וקצת משחק עם DATA של המכשיר, אך מה אומר האחריות והרצון הטוב שלי שאם יש אחריות הולכים לסדר בחברה, שמתי את המכשיר לתיקון חזרתי אחרי שעה וחצי לקחת את המכשיר אך להפתעתי גיליתי שהכרטיס זיכרון לא נקרא על-ידי המכשיר, הסברתי שהכרטיס זיכרון תקין ועבד מצויין אך היא עמדה על שלה ואמרה שהבעיה אצלי, לקחתי מכשיר אחר והראיתי שהכרטיס עובד יפה מאוד והבעיה במכשיר היא אמרה שהכרטיס לא טוב למכשיר הזה ( והכרטיס עובד כבר 4 חודש עליו) קראתי לטכנאי ופשוט "השפלתי" אותו מול כל הממתינים והסברתי לו איך צריך לסדר את הבעיה וכולם פשוט היו המומים. ואני יצאתי הכי מבסוט בארץ :twisted:

אז העובד מעבדה יגיד "אם אתה יודע אז תעשה לבד".

אבל הייתי עושה אם איך שהוא היה נופל לידי סרטוט של מערכת ה PLL וחיבורה במכשיר.

החיבור שלה לא ממש בעיה לעשות, בעיה זה לחבר את המחלקים שיעבדו לפי התכנות של המכשיר.

כי בעצם כאשר אתה מזיז תחנה קדימה או אחורה, אתה שולט במחלקים שנמצאים במעגל. וצריך לדעת איך לחבר אותם.

תראה כאן אתה חירים של הצ'יפ:

http://www.analog.com/en/subCat/0,2879,770%255F850%255F0%255F%255F0%255F,00.html

זה נא בין 2-3$ פשוט בדיחה מה שקורה בארץ.

• תוכן חדש...