Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסה אצל "ברוך ובניו קאר גלס זגגות רכב"

רפי תודה. לצערי, זו פעם ראשונה שהמלצה שלך לא פוגעת, ואף רחוק מכך...:shock:

דיברתי עם אורן, והוא לא היה במוסך היום. הפנה אותי לפועל שלו שלטענתו יודע את העבודה.

בפועל, כשראיתי שהבחור נאבק בדלת ולא מצליח לפרק אותה, הבנתי שטוב לא יצא לי מזה, בעיקר שראיתי שדיפוני הדלת בסכנת שריטה. ביקשתי ממנו שיתקשר לאורן, והוא אמר שתוך שעתיים הוא יגיע למשרד ויצור איתי קשר. זה היה ב8:00 בבוקר.

אני עדיין מחכה...

טוב, האמת שכבר לא. נכנסתי ללוסיא גלאס, ותוך שעה ו400 ש"ח יצאתי עם מנגנון תקין ואחריות לשנה. בחלון הבא אני שם...:roll:

הכי טוב FSI!

פורסם

חבל שרק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו,יש בחור בשם רובין שעובד באזור הצפון ויכול להגיע עד לבית הלקוח. הבן אדם מתקן את כל סוגי המנגנונים ובמיוחד מתמחה במנגנונים של VAG,פעם הוא תיקן לי מנגנון של פולקסוואגן פולו והתיקון עלה רק 200 ש"ח, כשבחברה ובכל מקום אחר רצו ממני המינימום 500 ש"ח עבור התיקון וכמו כן ביקשו עוד 100 ש"ח עבור הפלסטיקים שנוטים להישבר ואצל רובין קיבלתי את הפלסטיקים הללו במתנה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לצערי, ובתזמון לא רע, הלך לי גם המנגנון היום בפולו. המלצה למישהו באזור כפר סבא או חולון?

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

רפי, בכל ה-4 פעמים שהחלונות נפלו הייתי אצל רמי, זה גג מחזיק חצי שנה בשימוש קל מאוד, וזאת גם תקופת האחריות.

יש מישהו נוסף באזור?

אייל, אתה יודע מי מחזיק כאלה ממתכת?

יש לי משהו מאולתר בסיגנון של זה באחד החלונות, זה באמת מחזיק יותר אבל אז חלקים אחרים במנגנון נשברים.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

גם אני נתקלתי בקליפסים חליפיים באינטרנט ממתכת אבל לא תואמים את הדגם שלי.

אייל תוכל לפרט מי מחזיק כאלו בארץ?

• תוכן חדש...