Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב יותר גניב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ב.מ.ו סדרה 3 של שנת 2000 או פאסאט שנת 2002?

זה ויכוח שיש לי עם אבא שלי.. הוא טוען שהב.מ.ו

מה אתם אומרים ידידיי?

פורסם

הב.מ.וו!

לא, הפאסאט!

לא, הב.מ.וו!!

רגע, בעצם הפאסאט!

כן, עכשיו אני נזכר, לדוד של חבר של הגיס של הסבתא שלי הייתה פעם ב.מ.וו כזאת בדיוק, ולשכן שלו הייתה פאסאט בדיוק בדיוק כמו שציינת, וגנבו רק את הפאסאט! אז היא יותר גניבה!

רגע, לא, בעצם גנבו רק את הב.מ.וו! אז היא יותר גניבה!

יודע מה, עזוב, פשוט תעשה אנ-דנ-דינו ותגיד לאבא שלך שזה מה שענינו :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האם ב.מ.ו סדרה 3 של שנת 2000 או פאסאט שנת 2002?

זה ויכוח שיש לי עם אבא שלי.. הוא טוען שהב.מ.ו

מה אתם אומרים ידידיי?

לא יודע...

אני צריך לדבר עם שכן שלי שהוא מנהל חברת גנבים, יש להם דו"ח אקסל שפולח סטטיסטית בגרפים איזה רכב גונבים יותר. :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

רכבים נגנבים לפי הביקוש לחלפים שלהם או לרכב הספציפי במקומות שאפשר להעביר אליהם את הרכב בקלות בלי דאגה שהמשטרה תבוא לחפש אותו...

אין קשר אם הרכב יותר גניב או פחות גניב.. מקסימום במקום 35 שניות יקח לגנב 50 שניות או אפילו דקה לברוח עם האוטו..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איך אתה מגדיר "גניב" ?

האם גניב זה עד כמה בולט הרכב בשטח ? אם כן - אני מניח שהפאסאט יותר "גניבה" , בעיקר משום שהיא יותר עממית ונפוצה .

האם גניב זה קלות הגניבה ? זה תלוי בנעילות ובאבטחה . אימובילייזרים , ניתוקים , שומרי ראש , רוטווילרים .

פורסם

הפסאסט גניבה יותר - יש יותר מוניות פאסט, הדרישה לחלקי חילוף לפאסאט גבוהה פי כמה מהדרישה לחלקי חילוף של סדרה שלוש, ובניגוד להצעה של מקסים - גנבים אוהבים מכוניות שייסעו, ולא כאלה שייתקעו להם באמצע הדרך - לכן גם סדרה שלוש שנת 87' לא עומדת על הפרק.

אגב, אם בא לך לקבל תשובה מדעית ממש- לפני שבועיים פורסמה בידיעות אחרונות כתבה שכללה דירוג של הרכבים הנגנבים ביותר במדינה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...