Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי- ולו בגלל, שפשוט לא יהיו כאלה יותר, עם קצב צריכת הברזל היום...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא להאמין אבל הנה חיש קל חלפו להן מעל 9 שנים והשאלה עולה שוב לדיון.

מבחינה רישומית הוא הפך לאספנות והועבר לבעלותי, כך שהשאלה היא יותר במהות העניין.

בזמן העמדתו לפני כתשע שנים הוא היה במצב נסיעה. האם לדעתכם יש היתכנות להעלאתו על הכביש ובפרט- האם יש סיכוי למצוא חלקי חילוף במידה וידרשו (אני יכול לחשוב על קיט שיפוץ לקרבורטור וחלקי הצתה לכל הפחות).

אשמח לשמוע מניסיונכם ואת דעתכם, בכ"ז לא מדובר ברכב יוקרה...

אביב.

• אחראי פורום
פורסם

יכול לתת כדוגמא את הסוד שלי. לדעתי פחות נפוצה מהסוויפט ובלי שוק חלפים גדול מדי,

אחרי העמדה של 5 שנים מצאתי בלי הרבה בעיות קיט טיימינג ומשאבת מים (בחו״ל כמובן), רפידות ברקס היו לי

אבל היה מאיפה לקנות, משאבת קלאץ׳ עליונה שופצה. 4 ימים במוסך והיא חזרה לכביש ועברה טסט.

המכאניקה בסוויפט שמרנית יותר ואני סומך על היפנים שגלגלו קדימה מכלולים שונים.

הייתי מדלג על חיפוש בארץ כי מה שתמצא כבר ותיק (למעט בלתי מתכלים), מחפש איפה נמכרה טוב

(כמו אנגליה במקרה של הסוד) וחורש שם, סביר שיש עוד חלקים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הא אז אני מכיר את הרכב עומד תחת בניין המון שנים (צבע לבן או אפור)

דבר עם משה יש לו גם משאבת מים סט אטמים, טיימינג, פילטרים וכו'.

מה שאין הוא ינסה להזמין לך.

היפר צמיג בסגולה יזמין לך צמיגי פלאקן במידה הנדירה יחסית 12''.

פורסם

היי,

אם בא לך, תקרא את השרשור הזה. תוכל להפיק ממנו מידע על התהליך, הבעיות שהזמן גרם ולבסוף גם להנות מהתוצאה. אם תירצה, אשמח להפנות אותך למוסך שהחייה את האודי, חבר טוב מטייבה.

ארז רונן

• תוכן חדש...