Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי ביטוח - כמו בכל דבר "ישראלי" גם כאן הקומבינה משחקת תפקיד.

תלך לחברת ביטוח גדולה כאדם פרטי - תקבל הצעה שתפיל אותך מהכסא.

לאבא / דוד / שכנה שלך יש עסק, הרבה רכבים, או כל דבר רווחי לסוכן? הסוכן מעוניין להשאיר אותם אצלו?

התניית ביטוח כל הנ"ל עומדת מול ביטוח הרכב?

הופה'לה, ירדנו לסכומים סבירים.

שם המשחק הוא התעקשות. לא להסכים להצעה הראשונית, כי היא יכולה להיות כפולה מההצעות הסבירות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחבר

ודא כי ברכב מותקנת אזעקה בנוסף למערכת איתור,איתורן או פוינטר,ותחסוך הוצאה עתידית של 2500 שח בהתקנה עבור חב הביטוח

יגאל

פורסם
תישמע.

אתה עושה בסדר , מנסה לקחת בחשבון את כל הדברים שאולי יפתיעו אותך.

זה מצויין ללכת אחרי חלום ואני מבין איך Z3 יכולה להיות חלום.

אבל אף אחד מאיתו לא חוזה עתידות ולא יכול לדעת כמה באמת יעלה לתחזק אותה.

בקצרה :

טיפולים שוטפים - לא נורא בכלל, כמו רכב רגיל.

חלקים מכנים- לא נורא, יש המון בפירוק לא יקרים (בעיקר אלו שמשותפים ל E36)

חלקים קוסמטים וחלקי פלסטיקה - בלאגאן, למרות שגם כאלה אפשר להשיג בפירוקיות וחלקי פלסטיק קטנים וגומיות אפשר להזמין מ EBAY.

אגרת רישוי - לא נורא, כמה מאות שקלים יותר מרכב משפחתי רגיל לשנה.

ביטוח - נורא ! לדעתי זה יגיע לסכומים של 12K , זה הדבר הראשון שאתה צריך לבדוק, לדעתי זה מה שיפיל את העיסקה, זה מה שהפיל אותה אצלי שרציתי לרכוש אחת (ואני לא בן 22).

לחבר

ודא כי ברכב מותקנת אזעקה בנוסף למערכת איתור,איתורן או פוינטר,ותחסוך הוצאה עתידית של 2500 שח בהתקנה עבור חב הביטוח

יגאל

לגבי ביטוח - כמו בכל דבר "ישראלי" גם כאן הקומבינה משחקת תפקיד.

תלך לחברת ביטוח גדולה כאדם פרטי - תקבל הצעה שתפיל אותך מהכסא.

לאבא / דוד / שכנה שלך יש עסק, הרבה רכבים, או כל דבר רווחי לסוכן? הסוכן מעוניין להשאיר אותם אצלו?

התניית ביטוח כל הנ"ל עומדת מול ביטוח הרכב?

הופה'לה, ירדנו לסכומים סבירים.

שם המשחק הוא התעקשות. לא להסכים להצעה הראשונית, כי היא יכולה להיות כפולה מההצעות הסבירות.

כמובן שאתם לא חוזי עתידות ולא מתיימרים להיות, כל אחד תורם מניסיונו האישי וידיעותיו.

בהזדמנות זו תודה לכולם על התגובות, ההארות והערות, סיפקתם לי בהחלט את התשובות שחיפשתי.

אעדכן אתכם בהמשך כיצד הסיפור ממשיך...תמשיכו בעבודתכם הנהדרת.

בברכת חג שמח!

LR.

!BMW Z4 - The Ultimate Driving Machine

פורסם

נקודות נוספות שכדאי לשים לב אליהם-רוב ה Z3 הגיעו עם טייפ קלטות(!)ורמקולים באיכות נמוכה מאד,וכמעט כל הבעלים החליפו את כל מערכת הקול.לשים לב שההתקנה בוצעה בצורה מיקצועית,ושלא נחתכו צמות חוטים.

בלוח המחוונים ישנם צגים דיגיטליים שנוטים להעלם ברבות השנים.

להקדיש תשומת לב למערכת הקירור,ובייחוד לרדיאטור שייחודי רק ל Z3-אין חלופי והמקורי יקר מאד.

בנוסף,תביא בחשהון שגירסאות ה 1.8\1.9 איטיות למדי,ובכלל ה Z3 די מאכזבת כרודסטר והרבה פחות מהנה לנהיגה מהמיאטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, הבחור היקר יודע את ההבדלים בין המיאטה לבימר, לטוב ולרע.

הוא החליט ללכת עם הלב, והלב שלו רוצה את מה שהבימר נותנת ולא את מה שהמיאטה מספקת.

רצונו - כבודו.

גם אני חושב שכעסקה - המיאטה נותנת שקלול טוב יותר, בעיקר מול הגרסאות קטנות המנוע.

שיהיה בהצלחה במסע החיפושים!

מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דרך אגב, גילוי נאות:

למרות שהמיאטה מהנה יותר, ולמרות שהבימר בגרסת 1.8 ו-1.9 עצלה ואיטית, (עם יחסי העברה בגיר שממש לא תורמים לניצול כח המנוע), אני אישית, הייתי בומר את ה-Z3 על פני המיאטה. (גם בגרסאות 1.9 ו-1.8 ).

למרות כל היתרונות של המיאטה, ל-Z3 יש משהו אחר, קסם חושני, שאין לו הסבר טכני שאפשר להצביע עליו, אבל הוא קיים, וחזק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הויכוח הנצחי... הבימר או המאזדה או הטויוטה 8)

פורסם
הויכוח הנצחי... הבימר או המאזדה או הטויוטה 8)

אין ויכוח, כל אחד ילך לפי מה שהלב אומר לו :wink:

רק אל תקנה Z3 אוטומטית רק ידנית :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

המנועים בגרסאות ה1.8\1.9 לא רעים בכלל, ה1.8 נלקח מ318iS E30, וה1.9 נלקח מE36 318iS, גרסאות לא רעות בכלל (במיוחד הE30), אבל סירסו אותם + תוספת משקל זה מה שפוגע בהנאה.

כל הגרסאות הגיעו עם הLSD.

גרסת ה2.8 השתמשה במנוע M52 שנלקח מE36 328 עם 193 כ"ס.

BMW E30 325i Coupe

פורסם
חן, הבחור היקר יודע את ההבדלים בין המיאטה לבימר, לטוב ולרע.

הוא החליט ללכת עם הלב, והלב שלו רוצה את מה שהבימר נותנת ולא את מה שהמיאטה מספקת.

רצונו - כבודו.

גם אני חושב שכעסקה - המיאטה נותנת שקלול טוב יותר, בעיקר מול הגרסאות קטנות המנוע.

שיהיה בהצלחה במסע החיפושים!

מר תעלול.

דרך אגב, גילוי נאות:

למרות שהמיאטה מהנה יותר, ולמרות שהבימר בגרסת 1.8 ו-1.9 עצלה ואיטית, (עם יחסי העברה בגיר שממש לא תורמים לניצול כח המנוע), אני אישית, הייתי בומר את ה-Z3 על פני המיאטה. (גם בגרסאות 1.9 ו-1.8 ).

למרות כל היתרונות של המיאטה, ל-Z3 יש משהו אחר, קסם חושני, שאין לו הסבר טכני שאפשר להצביע עליו, אבל הוא קיים, וחזק.

יפה אמרתם!

למרות שאין לי ניסיון בנהיגה על הרכבים המדוברים MX5 vs. Z3 אני חושב שכל אחד מהנה ומעניין בצורתו שלו , אין פה ויכוח - תלוי למה אתה יותר מתחבר.

אני מציין שוב, למרות שאין לי ניסיון על הרכב ואולי אני קצת משוחד, אני אישית חושב שקוטלים הרבה את ה-Z3 מבחינת הביצועים לחינם (בגרסאות החלשות, הגרסאת החזקות יותר הן כבר פאזה אחרת).

לפי מה ששמעתי מאנשים רבים הרכב מהיר ומהנה מאוד לנהיגה, למרות שניתן להרגיש את המשקל - לכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו.

!BMW Z4 - The Ultimate Driving Machine

פורסם

עוד הערה קטנה לגבי ביטוח - קח בחשבון שלא חייבים לבטח אותך. כשביטחתי את הרודסטר שלי (יקר יותר מ- Z3 אומנם אבל בסוף המקיף יצא משהו כמו האיזור שדיברת עליו - ואני בן 26 אז אין את הקטע של נהג צעיר) עברתי בערך שבוע ו20 סוכנים שאמרו שלא יכולים לבטח אותי (החברות הגדולות לא מוכנות אפילו לשמוע על רודסטר אם אתה מתקשר ישירות). אולי כדאי לקבל הצעה ממשית ממישהו לפני הרכישה ולא לסמוך על הערכות.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
כל הגרסאות הגיעו עם הLSD.

אף גרסה לא הגיעה עם LSD.

אלה אם כן מצאת M3 או בן אדם שהזמין במיוחד M-TECH.

בארה"ב זה נקרא חבילת ספורט (או גשם, תלוי באזור).

ה-1800 דרדל'ה מת. ברצינות. לא זז. ראש בראש עם 206 1400. אוטומטית.

ה-1900 כבר נורמלי בהרבה. מספיק הנאה.

תקנה את זאת שהכי שמורה. טורבו יסדר כל בעיה אחרת.

תעשה חושבים טוב טוב.

היום זה נראה לך בנאלי לדאוג לשמור על האוטו.

אבל מה תגיד אם בכל פעם שתצא עם חברים, תהיה לך בעיה לחנות באזורים מסוימים, תמיד תפחד מה יקרה לגג (סכין לא עושה לו טוב).

לא בא להוריד אותך מהרכב, אבל תחשוב טוב אם זה משהו שיפריע לך ביומיום.

יתרון אחד גדול באוטו.

אתה נוסע על הגלגלים האחוריים, זה מרגיש כאילו יש לך משהו ארוך מאוד בין הרגליים.

אם יש לך ביצים (וכוח מנוע) תנסה לזרוק את האוטו, חוויה מעט מפחידה ומעוררת חיים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

רק כדי לסבר את הנתונים שנאמרו פה:

מישהו שאני מכיר ביטח את ה-Z3 שלו בלמעלה מ-16K ש"ח.

בעיקר בשל קרבת מגוריו לשכנינו בשטח האסור!

פורסם

אגרת רישוי - לא נורא, כמה מאות שקלים יותר מרכב משפחתי רגיל לשנה.

ביטוח - נורא ! לדעתי זה יגיע לסכומים של 12K , זה הדבר הראשון שאתה צריך לבדוק, לדעתי זה מה שיפיל את העיסקה, זה מה שהפיל אותה אצלי שרציתי לרכוש אחת (ואני לא בן 22).

שלומי, מחיר הביטוח הגבוהה, נובע מהעובדה שהגג נפתח ?

• תוכן חדש...