Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממליץ לך לבקר באתר של מועדון הרודסטרים (אהם..מיאטה..אהם). לחברה שם יש הרבה ידע והתנסות עם סוכני ביטוח,

טיפולים,חלפים יקרים וכו'.. באופן כללי האחזקה בסופו של דבר כן תהיה יקרה יותר מרכב "רגיל" פשוט משום שהביטוח יקר מאוד,

וכך זה בכל הרודסטרים ולא רק בZ. חלפים יקרים יש בכל מכונית, פעם בגולף הלך הגיר בגלל אבן שקפצה מלמטה מה שגרם

לסיפור של יותר מ6 K לרכב סטנדרטי ועממי. אם זה קורה בגיר הטיפיטרוניק הנזק יכול להכפיל את עצמו בקלות. המלצה שלי

תהיה לרכוש את הרכב, אבל לזכור לשים כמה אלפים בצד ליום גשום, כמה אלפים שלא יהוו קריסה כלכלית מבחינתך.

בהצלחה.

1.8T 8)

פורסם
אני ממליץ לך לבקר באתר של מועדון הרודסטרים (אהם..מיאטה..אהם). לחברה שם יש הרבה ידע והתנסות עם סוכני ביטוח,

טיפולים,חלפים יקרים וכו'.. באופן כללי האחזקה בסופו של דבר כן תהיה יקרה יותר מרכב "רגיל" פשוט משום שהביטוח יקר מאוד,

וכך זה בכל הרודסטרים ולא רק בZ. חלפים יקרים יש בכל מכונית, פעם בגולף הלך הגיר בגלל אבן שקפצה מלמטה מה שגרם

לסיפור של יותר מ6 K לרכב סטנדרטי ועממי. אם זה קורה בגיר הטיפיטרוניק הנזק יכול להכפיל את עצמו בקלות. המלצה שלי

תהיה לרכוש את הרכב, אבל לזכור לשים כמה אלפים בצד ליום גשום, כמה אלפים שלא יהוו קריסה כלכלית מבחינתך.

בהצלחה.

תודה רבה.

1.שאלה נוספת, האם בנושא הפחחות המחירים רגילים? אם לדוגמא מישהו שורט לי את האוטו, האם לא אצטרך לשבור קןפת חיסכון? :-P

2. בנושא הגג, הביטוח לא אמור לכסות את עלויות התיקונים במידה ויש? (קריעה של בגג ע"י וונדליזם או תקלה מכנית)

3. האם גם לגרסת ה-1900 שנת 1997 יש LSD?

לגולש שהמליץ, ביקרתי במועדון הרודסטרים, אחלה מקום, אחלה אנשים ולמדתי משם המווון!

!BMW Z4 - The Ultimate Driving Machine

פורסם

לכל 1.9 שיוצרה מאוגוסט 1997 אמור להיות LSD, בגלל משלוחים וקומבינות הייתי בודק כל רכב אינדווידואלי בלי להסתמך על נתוני יצרן.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

בגלל שהרכב עשוי מתערובת יחודית של מתכות הכוללת זהב,אלומיניום וחומר שב.מ.וו מייבאים מהחלל פחחות עולה הרבה..:mm_wink:

פחחות ושריטות יעלו לך בדיוק כמו לכל רכב- שוב אם לא פונים למוסכי היבואן, מחירי הטיפולים/תיקונים מקבלים פרופורציה,

כנ"ל לגביי צבע וצביעה.

אני חושב שהביטוח לא מכסה נזקים כאלה- גם מכיוון שגג מתבלה במשך הזמן ועלויות ההחלפה עולות הרבה כסף, אבל

זה כבר תלוי בסוכן שלך ובהסכם.

עוד משהו- אם אתה רואה אחת אוטומטית, כסופה עם מנוע 2.8 תתרחק ממנה כמו מאש, לרכב הזה יש היסטוריית

תאונות ומפגעים עשירה (נכון שאתה מחפש 1.9, אבל שלא תתפתה בטעות בגלל מחיר או משהו..).

1.8T 8)

פורסם
בגלל שהרכב עשוי מתערובת יחודית של מתכות הכוללת זהב,אלומיניום וחומר שב.מ.וו מייבאים מהחלל פחחות עולה הרבה..:mm_wink:

פחחות ושריטות יעלו לך בדיוק כמו לכל רכב- שוב אם לא פונים למוסכי היבואן, מחירי הטיפולים/תיקונים מקבלים פרופורציה,

כנ"ל לגביי צבע וצביעה.

אני חושב שהביטוח לא מכסה נזקים כאלה- גם מכיוון שגג מתבלה במשך הזמן ועלויות ההחלפה עולות הרבה כסף, אבל

זה כבר תלוי בסוכן שלך ובהסכם.

עוד משהו- אם אתה רואה אחת אוטומטית, כסופה עם מנוע 2.8 תתרחק ממנה כמו מאש, לרכב הזה יש היסטוריית

תאונות ומפגעים עשירה (נכון שאתה מחפש 1.9, אבל שלא תתפתה בטעות בגלל מחיר או משהו..).

תודה רבה ידידי על האזהרה, לקחתי לתשומת ליבי.

דרך אגב, סתם מתוך סקרנות, אתה מתכוון ל-2.8 הכסופה שמופיעה בלוח פוקוס?

אני חושב שאמרו לי פעם שהביטוח על ה-Z3 ועל רודסטרים בכלל כל כך יקר כי זה כולל את הגג (אם נתעלם לשנייה מהתוספת של נהג צעיר), האם יש מישהו שמבין ויכול לשפוך קצת אור על נושא ביטוח גג ברודסטרים?

!BMW Z4 - The Ultimate Driving Machine

פורסם

אני חושב שהZ 97 זו האחת..היא עמדה הרבה זמן במגרש בירושלים, מישהו קנה אותה ואז היא שוב חזרה- לפני זמן

קצר היא שוב נעלמה. כנראה למגרש בתל אביב. בעברה יש משהו כמו 10 ידיים (לפחות) ותאונה לא קלה שאני ראיתי,

בה נפגע הפרונט של הרכב בצורה דיי רצינית.

1.8T 8)

פורסם
האם יש מישהו שמבין ויכול לשפוך קצת אור על נושא ביטוח גג ברודסטרים?

מהנסיון שלי (כבעל רודסטר לא ותיק במיוחד, אבל מתעניין זמן מה) הנושא עבר כמה פאזות. בפאזה הראשונה לא הייתה בעיה וביטחו רודסטרים ללא תנאי. לאחר מכן החלו להופיע כל מיני סעיפים בפוליסות כנגד ביטוח הגג (במקרה הזה ההשתתפות העצמית הייתה מוגדלת - באיזור ה- 6000 ש"ח). בהתחלה קיבלו את זה אבל לאט לאט הגענו לאן שאנחנו היום - קשה מאוד לבטח בכלל, אבל כשמצליחים - הגג מכוסה לחלוטין.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

נושא הביטוח והגג הוא סאגה שכמו הכל - בנוייה על העיקרון הקומבינה.

אצלי ביטחו את הגג ללא החרגה (השתתפות עצמית רגילה במקרה של וונדליזם) וכשבאתי לעשות שינוי כלשהו בפוליסה (לטובתי, אלא מה?) ניסו "לדחוף" לי החרגה של 5,000 ש"ח.

מן הסתם שלא הסכמתי ורבתי איתם והם איימו לבטל לי את הפוליסה לגמרי, אמרתי להם שאני יודע שהם לא יכולים ושזה לא יחזיק בבית משפט... מפה לשם, הורדתי את ההחרגה, את ההשתתפות העצמית רק מחיר הפוליסה עצמה - גבוה.

אל תתפשר על ביטוח מלא כולל הגג במחיר עלות השתתפות עצמית רגילה!

אתה כן צריך לעשות עם עצמך חושבים לגבי "לא להחנות פה ולא להחנות שם", ורכב דו מושבי מן הסתם מכיל בתוכו פחות אנשים.

לגבי תיקוני פחחות וצבע וכו' - זהה לכל הרכבים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אף גרסה לא הגיעה עם LSD.

ה-1800 דרדל'ה מת. ברצינות. לא זז. ראש בראש עם 206 1400. אוטומטית.

ה-1900 כבר נורמלי בהרבה. מספיק הנאה.

תקנה את זאת שהכי שמורה. טורבו יסדר כל בעיה אחרת.

.

M42 - 1800, 140 כ"ס

M44 - 1900, 150 כ"ס

זה מה שעושה את ההבדל בין דרדל'ה לנורמלי בהרבה?

מה שכן, עבור הM44 יש קיט סופרצ'ארג'ר ייעודי [bOLT ON] שמעלה את ההספק משמעותית,בעוד שכדי להתאים אותו לM42 יש צורך בהזזה של כמה חלקים באוטו. [מיכל נוזל בלמים \ סטיק של מדיד גובה השמן]

אבל בגדול, מדובר במנועים דומים להפליא.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
עפ''י כמות השאלות וטיבן אני מבין שאתה לא כ''כ יודע לאן אתה נכנס.

לך על ה- 1.8 ידנית - אם בכלל

אין הביישן למד.

הוא שואל כדי לקבל תמונה כללית על החלטה גדולה שהוא הולך לקבל.

התשובה שלך מאוד לא לעניין.

רון - אני לא זוכר את הנתונים המדוייקים אבל אני חושב שהם נמוכים יותר ממה שכרגע פרסמת, באיזור ה 120 (פלוס מינוס) למנוע 1,800 ו130 ל1,900. אל תתפוס אותי במילה, זה בשליפה מזיכרון עמום בשיחה עם בעל Z3 1.9 שדיברתי איתו לאחרונה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
עפ''י כמות השאלות וטיבן אני מבין שאתה לא כ''כ יודע לאן אתה נכנס.

לך על ה- 1.8 ידנית

כי עלויות האחזקה ב1.8 הן כמו של פיאט פונטו ביחס ל1.9 ?? :?

כמו שכתב הננס לפני הוא שואל כדי לדעת למה הוא נכנס אין בזה שום דבר רע :|

(מה נסגר עם הLSD? יש/אין ??)

• תוכן חדש...