Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מושג איך הגיע לכזו כותרת מפוצצת לשירשור,

ניפוץ " מיתוס" - על סמך עדות שמיעה אישית, נראה למישהו הגיוני?

נ.ב.

לפני 10חודשים שמעתי 6850 אצל חבר- המכשיר ממש מצפצף , כל התחלת דיסק , הרצת שיר ,

שומעים כמו "ביפ-ביפ" ואז "צצצצצצצצ" ברמקולים ,

נו , אז מה ? המיתוס חוזר ובגדול ?

אתה החלטת שלא קיים מיתוס על סמך עדות אישית,

אני מחזיר את המיתוס בדיוק מאותה סיבה.

אגב, אני מאמין לעצמי יותר.

.

ZZR

פורסם
אגב אצלי יום אחד הופיע ההיס הזה.

בדיקה מהירה גילתה שהRAC החליט לקלוט רעשים ממחשב כריות אוויר.

אחרי שעה של עבודה. שכללה. הכנסת הRCA לשרשור אחד שחור ביחד. העברתם רחוק מהמחשב.

פתר את התקלה לחלוטין.

מעניין אותי לדעת אלי איך גילית או מי גילה שההשראה באה ממחשב של כריות אוויר ?

פורסם

אם כבר מדברים על "HISS" אז לי לא היה את זה ורק כשהתקנתי היום את המונו זה הגיע. פשוט צריך לשחק עם החיווט תהיו בטוחים.

אין דבר כזה שלמכשיר כזה יש רעש ולזה אין, זה שטויות! מי שיודע להתקין כמו שצריך לא יהיו לו בעיות. (ד"א הרעש הזה מעומעם כאשר מגבירים את המוזיקה)

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

נסיון ותהיה.

אני מתקין. ולכן את הברור והחיפוש. והפיתרון. אני בצעתי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

באמת שדי עם הנושא הזה הוא נמצץ יותר מדי בכל רדיו דיסק יכל להיות רעשים גם לי היה רעשים עם קנווד מסדרת ה-Z שהייתה סדרת היוקרה והתברר שזה הפרשי מינוסים בRCA אז חלס באמת שפיוניר מייצרים מכשירים טובים כדי שלא תוכלו להגיד שהם מרעשים

פורסם
פעם הבאה תעטוף בנייר כסף ותקצר אותו לאדמה של הרכב ,יותר קליל !

לא צריך לקצר את הנייר כסף לאדמה , להפך כי אתה יכול ליצור לולאת הארקות.

הכיסוי בנייר כסף יוצר דבר שנקרא כלוב קפלר שהוא זה שיגרום לחוסר ההשראה.

פורסם
נסיון ותהיה.

אני מתקין. ולכן את הברור והחיפוש. והפיתרון. אני בצעתי

נסיון וטעיה התכוונת...:lol:

לא חשוב יצא לך משפט נחמד בכל מקרה.

פורסם

גם אני רוצה לציין את נסיוני הטוב עם שני מכשירי פיוניר (והשבוע זה יהיה השלישי) שלא נשמע בהם ולו "היס" אחד.

התקנה נכונה של הד-יוניט (שלמרבה הצער זה לא "אוביוס" להרבה אנשים), חיבור חוטים לפי הספר ואין רעשים.

מספיק באמת עם ההשמצות על פיוניר. זה באמת לא מגיע להם (ולא, אין לי מניות אצל עוזי רדיו).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואיך קשור "היס" לגיינים?

כנראה שהבעייה הייתה במגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אנני יודע מה מי מו , אבל שני דברים ידועים 1 : שהמיתוס הזה הוא רק על פיוניר

2 : לא הוכח שהמיתוס לא נכון

זה שאצלכם זה בסדר לא אומר דב , אז הכותרת לא מדוייקת

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אם ישנה התקנה נורמלית וטובה ברכב שלך אז הכותרת מדוייקת ועוד איך. אצלי ואצל רבים וטובים (שרשמו פה בתגובות) אין היס. אצל מי שכן היה כמו שאיתמר אמר כנראה בעיה במגבר או כמו שאלי אמר שייתכן בהתקנה הבעיה. מה לא מובן?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

די מספיק כבר עם המצאות של ילדים על מערכות פיוניר היא חברה מאד מכובדת שאין מה להשמיץ אותה בשום דבר

רוצים לראות שלא רק בפיוניר יש היס אני מוכן להגיע למפגש כאשר אחד מכם יקנה כבל RCA ב50 שקל ותראו יופי איך חיבור לא נכון גורם גם לקלריון וגם לJL לגרום ל"היס"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...