Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדר G.M.C 1958 - מספר שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

אמנם רחוק מישראל, אבל החיידק עדיין נשאר. הפעם שמתי את עיני על טנדר GMC ישן (הכחול - ראו תמונות מצורפות). :inlove:

שאלה ראשונה, האם זה מה שנקרא דגם ה-AD?

מה השם המלא של הדגם הנ"ל?

המוכר מצהיר כי הרכב שנת 1958, מבדיקות בקטלוגים ישנים, נראה כי 1958 היא השנה בה נפטרו מארגז ה-stepside ("טקסני") ועברו לארגז wideside (דפנות ישרות - פחות יפה לטעמי), האם יצרו את שני סוגי הארגזים במקביל?

מלפנים - זוג פנסים או פנס אחד בכל צד, מה צריך להיות? האם מספר הפנסים תלוי בשנת היצור (עד gmcyellks7.jpg"]1957[/url] ואחרי 1958 ) או שאין קשר?

האם הרכב זהה לאותו הרכב מבית שברולט (מה שמו?) ואם כן האם הם חולקים מכלולים משותפים?

מה זמינות החלקים לרכב זה (בעולם).

ישנו אדם מיבנה שיש לו טנדר כזה, אני לא זוכר אם שברולט או GMC, הוא חבר במועדון ה-5, אשמח אם תוכלו לקשר אותי עימו (היו תמונות של הרכב שלו שקוע בחולות אשדוד באירוע של CF שהיה בקיץ האחרון באשדוד, לא מצאתי את הלינק המדובר).

עדיין לא נסעתי לראות את הרכב, רק ראיתי את התמונות הללו. הרכב באי הצפוני ואנחנו גרים באי הדרומי, אבל כשאוכל אעשה זאת ואשלח תמונות נוספות.

יתכן (אני מקווה מאוד) שלרכב הגה שמאלי (נושא שאני עדיין צריך לברר עם המוכר) במידה וזה נכון, בבוא היום אוכל גם להביאו לארץ.

מהתמונות נראה כי לארגז אין ריצפה (שימו לב לצללית של הרכב), זה עוד דבר שאני צריך לברר מול המוכר.

המנוע הוא 270 (אינטש מעוקב?) 6 צילינדר, בנזין, אמור להיות המקורי.

לדברי המוכר הרכב עשה 88K מיילים בלבד.

המחיר המבוקש על הרכב הוא כ- 30,000 ש"ח.

עוד עידכונים, אם יהיו, יבואו בהמשך.

תודה לכל מי שיוכל לתרום מידע.

ברק

ניו זילנד.

gmc1gn7.jpg

cmc2rd4.jpg

cmc3fm0.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

טוב, אני עונה לעצמי:

הדגם המקביל של חברת שברולט נקרא Apache.

כל שאר השאלות עדיין בתוקף.

תודה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אכן אפאש... והטנדר, שניתקע באשדוד- דגם אחר, חדש יותר (ואני אישית אוהב אותו יותר, אבל זה עניין של טעם), לצערי אני לא זוכר את השם של הבחור, אבל יש לו עוד כמה רכבים אמריקאיים, עד כמה שאני זוכר. אני אישית חולה על הדגם שהוא "אח" שלו- שברולט סוברבן-פראנקלין משנות ה-60, יש עוד כמה שמסתובבים בארץ. ולפי התמונה- אכן נראה לי, שיש לו הגה שמאלי. אז, בהצלחה, ומקווה לראות אותך יום אחד פה עם הדבר הזה!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

והנה "אחשלו":-) :

http://www.arcar.com.ar/AutosAntiguosDet.aspx?qAuto=3873

(וזה מה שיש לבחור שדיברת עליו, אם אני לא טועה, ואני אישית אוהב את הדגם הזה יותר)

ועוד אחד (מי אמר: ליאור ברוך?:twisted: ):

http://www.seriouswheels.com/1950-1959/1958-Chevrolet-Apache-Pickup-Yellow-FA.htm

ולקינוח:

(אני רוצה: כזה )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

Yah...its a 58

Fleet side beds(not wide side) started with the 1957 Chevy Cameo

and remained an option into the late 70's

it whould have came how it was ordered, step side or fleet side, large or small back window, ect

Quad headlights started in 58 and remained on GMC and Chevy till 67, when Chevy went back to dual lights while GMC retained the quad lights, and changed again in 73, when both got the dual lights.

Both trucks were allways mechanicly identical, short of the period in the late 60's when GMC's came with the stupid 305 v6

Confused?.....

if not, do more resarch.

PS the engine should be the 235 cid stove bolt

same from 1927(or so) till 1962

פורסם

אני רק רוצה לציין שלמרות שאני לא נמשך לטנדרים כאלה במיוחד, זה הספציפי נראה יפה מאוד ויש לו ניחוח שנות החמישים מובהק, עשית לי חשק אדיר לקנות אחד ...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הכיוון הכללי שלכם הוא גם הכיוון הכללי שלי:

במידה והעסקה תצא לפועל אני לא מתכוון לבצע שום חיתוכים, אילתורים, גזירות השחזות והנמכות.

מה שכן, מנוע V-8 גדול אכן יפול לתוך תא המנוע (להזכירכם, כאן בניו-זילנד זה חוקי) והרכב יקבל גלגלים "קצת" יותר גדולים וג'אנטים אה- לה "נפקניות הדלק".:wink:

אגב, היות ואני חדש בנושא מנועי ה- V-8 הגדולים, האם משהו יכול לתת הפניה לדיון שמסביר מה זה בדיוק big block, small block,350, 320 ויוצא באלו?

פורסם

תודה לכולם.

מה זמינות החלקים לרכב זה (בעולם)?

פורסם

זהו, גם אני הייתי שואף במיקרה הזה להגיע למשהו, כמו ששמתי בלינק האחרון: הכל כמעט מקורי מבחוץ, וחדש לחלוטין ונח בפנים, ומנוע חדש וחזק- בעיניי זהו שילוב המושלם! אני לא כזה "שוחר מקוריות" כשמדובר ברכבים כאלה, בטח לא מבחינה המכנית, וגם הפנים "המקורי" אני לא ממש אוהב. אבל איזה מראה עם הנוכחות!:twisted:

http://www.american-dreamcars.dk/61apache.htm

• תוכן חדש...