Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימי גשם רציניים ביותר המראות הצדדיות נרטבות ובגלל הטיפות הראות נפגמת בצורה משמעותית.

האם יש איזשהו פיתרון לדבר?

פורסם

האמת היא שגם לי עולה השאלה הזו לא מעט פעמים ואני חשוב עליה .

פתרון אחד שחשבתי עליו הוא מריחת ווקס של רכב על המראות הצדדיות ,כי הרי הווקס גורם לזליגת המים מעל המשטח .

עוד לא ניסיתי יש לציין .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
האמת היא שגם לי עולה השאלה הזו לא מעט פעמים ואני חשוב עליה .

פתרון אחד שחשבתי עליו הוא מריחת ווקס של רכב על המראות הצדדיות ,כי הרי הווקס גורם לזליגת המים מעל המשטח .

עוד לא ניסיתי יש לציין .

למיטב ידיעתי זה פיתרון זמני ויהיה צורך לבצע את התהליך מס' פעמים.

האם אין איזשהו פיתרון קבוע לנושא?

פורסם
למיטב ידיעתי זה פיתרון זמני ויהיה צורך לבצע את התהליך מס' פעמים.

האם אין איזשהו פיתרון קבוע לנושא?

חשבתי לעשות משהו אני

עוד בשלבי תכנון!!

כל הזכויות שמורות לי ...

לעשות מן כונס אויר על המראה עכשיו כאשר אתה נוסע הרוח נכנסת דרך הכונס ומורידה את המים..

נראה לי ראיון טוב

שווה לנסות אותו..

פורסם

רעיון נחמד :-D מאוד אבל קח בחשבון :

1.שההתנגדות לאויר לא תהיה גבוהה מידי אחרת המראה תתקפל לך ובינינו מה יותר עדיף ,מראה מקופלת או מראה עם קצת מים ?

2.שנצטרך לחורר את ה"מכסה" של המראות צד .

3. מאיזו מהירויות זה נהיה אפקטיבי ?

ולבחור מההתחלה , כמה פעמים תצטרך למרוח ווקס ??? אנחנו לא כגרים באיזה מקום שכול הזמן גשם גשם ... מקסימום את תמרח פעמיים בכול החורף !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

יש חומרים דומים בצורות שונות קרי : מגבונים , משחה ...

ניתן להשיג אותם בכל חנות פשוטה של אביזרי רכב ...נדמה לי שראיתי באוטו דיפו, נסה שם.

• תוכן חדש...