Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בבעלותי טויוטה קרולה 96, שמתי לב שנוזל לי השמן בגלגל האחורי והגומיה שבתוך הקפיץ הרוסה.

עכשו, שאלתי היא האם מדובר בבולם זעזועים או רק הגומיה?

ורציתי לשאול כמה יעלה לסדר את זה במידה ולמישהו היה ניסיון בתיקון של הבעיה הנ"ל?

בתודה,

תומי

פורסם

הבולם סיים את חיו.

החלפת הבולמים נעשית בזוגות ולכן יהיה צורך להחליף את שני הבולמים האחוריים.

המחיר מעל אלף ש"ח.

פורסם

מעל אלף ש"ח לזוג בולמים אחוריים? :shock:

יש לי הרגשה שקצת הגזמת בהערכת המחיר. אתה מדבר מנסיון ספציפי בקורולה ובבולמים אחוריים?

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

בדקתי במוסך המורשה שהאוטו שלי מטופל, שם רצו לי על בולם זעזועים אחורי אחד 1050 שקל.

התקשרתי למוסך רגיל ושם זה עולה 400 שקל ליחידה ללא מע"מ וללא עבודה.

החלטתי לנסות לחפש בפירוקיה, מה אתם אומרים על האיכויות שם והאם יש סיכוי למצוא לי אחד במצב טוב+?

פורסם

בולם זעזועים לא קונים מפירוק! זה רכיב שמתחיל להתבלות מהקילומטר הראשון.

ברר בחנויות חלפים לגבי בולם תחליפי מחברה טובה (מונרו, קאיאבה).

פורסם

תודה לכולם,

עזרתם לי מאוד, עשיתי סקר שוק רחב והתקשרתי ל80 פירוקיות בצפון ומצאתי כמו במחיר טוב(350 לאחד).

בתודה רבה,

תומי

פורסם

ענראה התכוונת לחנויות חלפים.

אני קניתי בחנות בטבריה (יותר נכון העובד שלהם הביא לי את הבולמים לקריון) שני בולמים קייאבה אקסל-ג'י למיצובישי כריזמה ב-300 לאחד. המקום נקרא "ורדי יוסף ובניו". בהצלחה!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
מעל אלף ש"ח לזוג בולמים אחוריים? :shock:

יש לי הרגשה שקצת הגזמת בהערכת המחיר. אתה מדבר מנסיון ספציפי בקורולה ובבולמים אחוריים?

המחיר שנקבתי קרוב מאוד למציאות.

תוסיפו למחיר החלק את עלות העבודה וכיוון גלגלים והופ עברתם את האלפיה.

פורסם

לפני חודשים עשיתי ברור לגבי קאיבה אקסל G לקורולה ומהחירים היו בין 360 ל 400 ש"ח לבולם כולל מע"מ ו 25 ש"ח לגומיות אבק

האקסל G הם בולמים מאוד קשיחים .....לידיעתך

• תוכן חדש...