Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי בזמנו את הD98J

בגשם הוא לא כזה נורא, על יבש הוא ננעץ על הכביש..

לפעמים יש חסרונות בזה..

כאשר הצמיג חם, לא מומלץ בעליל לנסוע על חצץ או כביש משובש.. בבשר ננעצים חתיכות מתכת שונות קטנות שיש על הכביש..

עם כל זאת לא התפנצ'ר לי אף פעם, אפילו שנכנסו מסמרים קצרים ובינוניים..

לגבי טסט, עבר בלי קומבינה למרות שהבוחנים הרימו גבה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היה לי בזמנו את הD98J

בגשם הוא לא כזה נורא, על יבש הוא ננעץ על הכביש..

לפעמים יש חסרונות בזה..

כאשר הצמיג חם, לא מומלץ בעליל לנסוע על חצץ או כביש משובש.. בבשר ננעצים חתיכות מתכת שונות קטנות שיש על הכביש..

עם כל זאת לא התפנצ'ר לי אף פעם, אפילו שנכנסו מסמרים קצרים ובינוניים..

לגבי טסט, עבר בלי קומבינה למרות שהבוחנים הרימו גבה.

מה אורך החיים של צמיג כזה ?

נורא כל כך כמו שאומרים?

פורסם

אני יכול להעיד לגבי האימפרזה wrx. עלויות ההאחזקה שלה כלל לא יוצאות דופן אם בכלל.

וממתי בכלל שיקול רציונאלי הוא שיקול בקניית רכב רגש?

האימפרזה אמינה ביותר, לא שותה יותר מדי דלק ואני לפחות, לא משלם ביטוח יקר.

אתה יכול למצות רכבים אחרים עד תום אך, במקרה של האימפרזה, בכל נסיעה תהא אגרסיבית אשר תהא תמיד תשמע קול קטן לוחש לך מהטורבו - פססס...(לא זו לא פרה משוקולד) זה הכי טוב שאתה (או את) יכול ?

לעניות דעתי ממצה את החוויה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לי הייתה MK1 ועכשיו MK2 .

השוני בינהן הוא בעיקר שה2 מתורבתת יותר ..בכל מה שנוגע לשילדה\מנוע\התנהגות כביש הן זהות.

הרכב הבא? תלוי במצב המשפחתי - כרגע אני פלוס 2 ילדים כך שכל הדו מושביות הן לצערי מחוץ לתחום.

גם מיני קופר וגם WRX נשמעות לי מצויין כרגע - גם הEVO - הכל שאלה של מחיר לא? WRX 2001 מגרדת היום את ה100 אלף - שזה כבר מכניס אותה מבחינת יכולת כלכלית להרבה מאוד אנשים.

אולי בכיוון של 330C E46 או 328C E36 - מה שסוכן הביטוח יאשר קודם:)

פורסם

אני חושב שאתה תגלה שהבימר יקרה לביטוח. כך היה לפחות כשאני ביררתי זאת. יקרה במובן כזה ש10,000 ש"ח גם היה מחיר אותו ביקשו למקיף.

תבדוק לפני רכישה.

אם אתה בעל משפחה(כמוני) האימפרזה היא תשובה מוחצת, בייחוד ה וו ר איקס המתורבתת יותר מהגי' טי.

ולגבי המחיר הוא נע סביב ה100 אלף ל 2002.

בעניין הדו מושבית - כשתוכל להחזיק רכב נוסף אז תוכל לרכוש דו מושבית עבורך ולאישה רכב "משפחתי".

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
את הקליאו וה-GT קניתי כשהם נקיות מתוספות למיניהם.

בקליאו שמתי בולמי קוני מתכוונים וקפיצים של אייבך.השילוב של הבולמים ביחד עם הקפיצים שינתה את התנהגות הרכב למדהימה,הרכב נהיה הרבה יותר מתקשר והרבה יותר יציב במהירויות הגבוהות ששם הוא קצת ריחף.

את הקליאו מכרתי לאחר שחשתי שקצת מיציתי ואני מחפש יותר כוח והתנהגות שונה מהנעה קידמית.

מהקליאו עברתי ל-GT ולמען האמת אני מאד התאכזתי מהיכולות של הרכב מבחינת התנהגות.

השינוי הראשון שעשיתי ב-GT זה להחליף את הבולמים לחדשים יותר והנמכתי את הרכב בקפיצים של אייבך 50 מ"מ,ברגע שעשיתי את השינוי הזה חשתי לפתע סוף סוף שהרכב נוסע כמו שצריך והייתי מרוצה.

לאחר תקופה לא ארוכה על הסט אפ שרשמתי נפתחה לי הזדמנות לשדרג את הרכב עם קויילאוברים של בילשטיין,אנטירולים של אייבך ורביעיית צמיגים סמי סליקס.המהפך היה בפתאומיות...הרכב נהיה נשלט מאד.פונה ומתנהג בצורה מדהימה.

השינוי עשה לרכב רק טוב ואותי מאושר.

מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק קויילאוברים מבחינה טכנית?

אמרו לי רק שלא כדאי להרכיב קויל לקליאו כי היא תיהיה לא יהיה ניתן לנהוג איתה בכבישים ציבוריים בשל קשיחות מוגזמת

ואף המליצו על בולם פרוגרסיבי של בילשטיין מסוג B8 שגם אין לי מושג איך הוא עובד?

יש למישהו מושג?

• תוכן חדש...