Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטבעי אני תמיד מחפש יותר מהכל (אחיזה, כוח, מהירות, היגוי מדוייק וטהור, הנאה מנהיגה , תקשורת , תאוצה , בלימה חזקה יותר).

ואני מתאר לעצמי שיש עוד אנשים כמוני

לכל בעלי הקליאו ספורט , מה הרכב הבא שאתם חושבים לקנות אחרי הקליאו?

אני מפנטז קצת על ההונדה טייפ R בעיקר בגלל האיכות של המנועים והגירים של הונדה והאמינות הכללית של הונדה וכמובן בגלל התוספת בהספק למרות שזה מתקזז עם הצמיחה במשקל.

את האימפרזות אני לא ממש אוהב בגלל היגוי והגה לא חד ולא מתקשר (פרט ל STI שאני אוהב)

S2000 נדירה מאוד ויקרה מאוד מאוד (פורנו לאוהבי מכוניות טהורות כמוני)

יש למישהו רעיון אחר? (מסקרן לשמוע)

על ה S2000 וה STI והמתחרה שלה EVO 9 יצא לי לנהוג

ה S2000 רחוקה מהם שנות אור בכל הקשור למכונית ספורט טהורה בכל רמ"ח איבריה.

יצא לי לנהוג גם על מיאטה משופרת עם טורבו קטן (קשה מאוד לשליטה)

בעלים של MK1 אולי היו רוצים לעבור ל MK2 היותר מעודנת ומרגישה יותר בטוחה במהירויות גבוהות (פחות יפה לטעמי) ,

חלק מהבעלים אולי יחפשו מכונית הנעה קדמית חזקה ואמינה יותר כמו טייפ R וכו',

חלק באופן טבעי יחפש לעבור להנעה אחורית

וחלק להנעה כפולה שנותנת עודף בטחון בכל תנאי דרך למרות פגיעה מסויימת בהנאה יחסית להנעה אחורית וקצת איבוד כוח במהירות גבוה למרות שזה עניין שולי מאוד.

אשמח לשמוע את דעתם של בעלי קליאו ספורט מתוך אמונה שכולם קנו אותה בגלל הדבר החשוב ביותר , הנאה מנהיגה (ביחס למחיר) ולא כרייסרים רמזורים או סתם בגלל ההילה שאופפת אותה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני "עידן" רנו היתה ברשותי WRX במשך 3 שנים ו- 100K ק"מ, עברתי לקליאו MK1 ומשם ל- MK2. נראה לי שבעתיד אני אשתדרג לאיזה פביה, אני פשוט חולה על מוניות :shock:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
לפני "עידן" רנו היתה ברשותי WRX במשך 3 שנים ו- 100K ק"מ, עברתי לקליאו MK1 ומשם ל- MK2. נראה לי שבעתיד אני אשתדרג לאיזה פביה, אני פשוט חולה על מוניות :shock:

אתה רציני?!

איך ירדת מ WRX לקליאו?! (ליטר ל 5 ק"מ ?)

פורסם
תראה, יש לי דעה בנושא אבל אני לא מסכים איתה :roll:

LOL!

ענק!

למה אני אשדרג?

לא יודע, כנראה שאם אני אשדרג זה יהיה משיקולים של פונקציונליות (5 דלתות).

אופציות?

WRX (עלות דלק מטורפת)

לאון טורבו

או סתם משפחתית חזקה- לפעמים אין ברירה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפני שבועיים מכרתי את הקליאו ספורט MK2 שלי.

ממנה עברתי למיאטה NA.

פשוט חלום, הרגשה אחרת לגמרי.

אגב, זה שקנה ממני את הקליאו הייתה לו לפני קליאו ספורט MK1.

פורסם
אתה ענק!!! :lol:

תחלוק איתנו את חילוקי הדעות שלך עם עצמך?

עוביייד,בסוף תהפוך לגורו של הפורום :wink:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

התגובה נמצאת בחתימה:wink: .

נ.ב

בכל הקשור לתקשורת,התנהגות ובלימה אני דיי הצלחתי לטפל בכל המרכיבים האלה. והיום הרכב פונה מתנהג ובולם בצורה מדהימה8) .

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
התגובה נמצאת בחתימה:wink: .

נ.ב

בכל הקשור לתקשורת,התנהגות ובלימה אני דיי הצלחתי לטפל בכל המרכיבים האלה. והיום הרכב פונה מתנהג ובולם בצורה מדהימה8) .

גם הקליאו הראשונה וגם ה GT נחשבות פראיות , חדות , לעיתים קשות לשליטה לנהג לא מיומן

ואומרים עליהם שהם זן נכחד של מכוניות "כיף"

הקליאו החדשה וה WRX נחשבות רכות יותר.

איך ה GT הסטנדרתית לעומת קליאו MK1 סטנדרתית.

ואיך אתה טיפלת בכל מה שציינת?

ואיך התוצאה הסופית?

פורסם

בניגוד לאחרים שביצעו את המעבר MK1 ל-MK2 (ואני לא מתכוון לאלו שהיו חייבים כי הלך להם מנוע :wink: ), אני לא רואה טעם "לשדרג" באופן הזה. היכולות מאוד מאוד דומות, והבונוס האמיתי היחיד הוא השיפור ברמת החיים. מכיוון שרמת החיים עם ה-MK1 בהחלט לא רעה ביחס לציפיות, אני לא מרגיש צורך אדיר לשפר אותה, בטח כאשר מדובר בתוספת לא מבוטלת של מזומנים.

מעבר לכך, אני בדעה שבכל החלפת רכב צריך לעשות שינוי משמעותי ולא להתקע במקום (כמובן, בתנאי שהיכולות הכספיות הן בהתאם). לכן אפשרות מתקבלת על הדעת עבורי היא הנעה אחורית/כפולה.

הסיבה פשוטה - הקליאו מציעה באמת את הטופ שאפשר להשיג בהנעה קדמית. היא אולי לא מושלמת בכל האספקטים, אבל החבילה היא פשוט ללא תחרות. גם אם נניח CTR תהיה עדיפה (וזה בכלל לא בטוח), ההבדל לא יהיה מספיק גדול לטעמי. קשה לי לחשוב על הנעה קדמית אחרת בתקציב נורמלי שתהיה שווה את זה.

לכן נותרתי עם שינוי הנעה מתבקש. לאחר מספר לא מועט של שנים בספורטיביות הנעה קדמית, אני חושב שכשארגיש שהגיע הזמן (והוא עוד רחוק, אני עם הקליאו שנה וחושב שאחזיק אותה עוד לפחות שנתיים, אם לא יקרה כלום), אחליף לאחורית או כפולה.

מי מבין השתיים? תלוי בכסף. אם מדברים על כפולה, ללא ספק EVO היא אופציה שלא מן העולם הזה. מכונת מלחמה מטורפת לחלוטין שיודעת לעשות דברים שמכוניות מעטות מאוד בעולם מסוגלות לעשות. א-ב-ל, עלות הקנייה גבוהה מאוד מאוד וזה עוד לפני שדיברנו על עלויות האחזקה. על אימפרזות אני לא מדבר כי לא הצלחתי להתחבר אליהן וזה לאחר שעות רבות של נהיגה במספר דורות.

לכן, בהעדר מימון מתאים (נזכרתי שצריך למלא לוטו), אני חושב שמיאטה תהיה אופציה מצוינת. עלות הקנייה לא מטורפת, עלויות האחזקה שפויות והמכונית מספקת מגוון יכולות שונה בתכלית משל כל מה שהיה לי קודם - הנעה אחורית, גג פתוח, שני מושבים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם הקליאו הראשונה וגם ה GT נחשבות פראיות , חדות , לעיתים קשות לשליטה לנהג לא מיומן

ואומרים עליהם שהם זן נכחד של מכוניות "כיף"

הקליאו החדשה וה WRX נחשבות רכות יותר.

איך ה GT הסטנדרתית לעומת קליאו MK1 סטנדרתית.

ואיך אתה טיפלת בכל מה שציינת?

ואיך התוצאה הסופית?

את הקליאו וה-GT קניתי כשהם נקיות מתוספות למיניהם.

בקליאו שמתי בולמי קוני מתכוונים וקפיצים של אייבך.השילוב של הבולמים ביחד עם הקפיצים שינתה את התנהגות הרכב למדהימה,הרכב נהיה הרבה יותר מתקשר והרבה יותר יציב במהירויות הגבוהות ששם הוא קצת ריחף.

את הקליאו מכרתי לאחר שחשתי שקצת מיציתי ואני מחפש יותר כוח והתנהגות שונה מהנעה קידמית.

מהקליאו עברתי ל-GT ולמען האמת אני מאד התאכזתי מהיכולות של הרכב מבחינת התנהגות.

השינוי הראשון שעשיתי ב-GT זה להחליף את הבולמים לחדשים יותר והנמכתי את הרכב בקפיצים של אייבך 50 מ"מ,ברגע שעשיתי את השינוי הזה חשתי לפתע סוף סוף שהרכב נוסע כמו שצריך והייתי מרוצה.

לאחר תקופה לא ארוכה על הסט אפ שרשמתי נפתחה לי הזדמנות לשדרג את הרכב עם קויילאוברים של בילשטיין,אנטירולים של אייבך ורביעיית צמיגים סמי סליקס.המהפך היה בפתאומיות...הרכב נהיה נשלט מאד.פונה ומתנהג בצורה מדהימה.

השינוי עשה לרכב רק טוב ואותי מאושר.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אני כבר שנה עם הקליאו.

לא מוכר בשנה וחצי-שנתיים הקרובות.

לא נראה לי שארצה לשדרג לדור השני של הקליאו - השנתון הגבוה ביותר הזמין הוא 2003 ואני לא חושב שיש מספיק הבדל בנוחות או איכות חיים או אמינות כדי להצדיק את הבלבול מוח וההוצאות הקשורים בהחלפת רכב.

מיאטה (דור שני בלבד) תישקל כאופציה רק אם תהיה לי גישה לרכב עם 5 מושבים למקרים שצריך להסיע אנשים. כרגע אין לי גישה לרכב כזה כך שאני לא יכול לקנות רכב דו-מושבי.

אימפרזה WRX או STI או מיצובישי EVO - לא במחירי הדלק של היום (או הצפויים בשנים הקרובות).

אופציה מעניינת תהיה הקליאו ספורט 197 אם וכאשר קרסו יביאו אותה (ואם המחיר יהיה הגיוני).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...