Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kicker C12 vs. Rockford P112S4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

מזה חודש אני נוהג לעיין בפורום, במטרה ללמוד את הנושא ולהימנע מטעויות יקרות.

ברצוני להרכיב מערכת קטנה וחביבה, בדגש על איכות ולא על עוצמה. השבוע נרכש מגבר cadence q4000 משומש. הוא הולך להפעיל קומפוננט morel pulse 6.5 וסאב של 150rms.

אני מתלבט בין הקיקר לרוקפורד. על שניהם המלצות רבות ונלהבות, וההבדל במחיר זניח. העצה ההגיונית הראשונה היא לשמוע ולהחליט לבד, אבל ללא תיבה מתאימה (בתכנון בניית תיבה אטומה של כ30 ליטר) לא יהיה זה אותו הצליל שאני הולך לקבל לאחר ההתקנה, ולכן הבדיקה לא תשקף את האמת. והשאלה היא - האם, לפי דעתכם, יש עדיפות ברורה לאחד הסאבים הללו, בהתחשב ברכיבים שלי (HU - CDA 9856)?

תודה

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

לי היה את הP1 איזה חצי שנה והוא סאב נחמד אבל חלש. אני הייתי בוחר בקיקר ושם אותו בתיבה אטומה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אם אתה רוצה ממש לשמוע איזה מביניהם אתה יותר אוהב לא רק שאתה צריך לשים אותם באותה התיבה את שניהם אלא גם ברכב שלך. זה דבר ראשון.

דבר שני מה התקציב?

דבר שלישי-אישית מעדיף את ה-C12. יותר מדוייק ויותר חזק. ה-P1 חמוד אבל יגידו הרבה שהוא דיי פשלה של רוקפורד.

תגיד תקציב ונציע לך סאבים לא בהכרח בין שתי אלה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי יש את הרוקפורד ואני מאוד מרוצה ממנו לדעתי הוא עדיף מהקיקר ( שלא כמו רוב חברי הפורום)

הוא הרבה יותר פאנצ'י וזה מבחינתי יתרון שלו על פני הקיקר.

אני שמעתי את שניהם מחוברים למערכת שלי.

אבל חייב חייב תיבה אטומה!

פורסם
אם אתה רוצה ממש לשמוע איזה מביניהם אתה יותר אוהב לא רק שאתה צריך לשים אותם באותה התיבה את שניהם

מה הקשר ?

כל סאב חייב תיבה שמותאמת לו מבחינת נפח.

פורסם

לי היה קיקר סי 12, סאב טוב מאוד, מאוד נהנתי ממנו! מדוייק יחסית למחיר וחזק! מסוגל לקבל גם מעל 150 RMS בכיף.

אחלה סאב, זאת היתה הבחירה שלי שוב אם הייתי צריך לרכוש אחד מהשניים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
מה הקשר ?

כל סאב חייב תיבה שמותאמת לו מבחינת נפח.

נכון צודק! טעות שלי. :oops::lol:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אישית אני לא אוהב את הP1 על הפנים של סאב וחלש ברמות לעומת הקיקר .

הבחירה האישית שלי זה קיקר..

בברכה..

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

פורסם

דבר שני מה התקציב?

בברכה,גיא.

התקציב זניח במקרה הזה. שניהם עולים כמעט אותו דבר בהבדל של 50 ש"ח לפה ולשם.

לגבי הסאב, אני היתי הולך על הסאב של קיקר. יש לי אותו ואני מרוצה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

דווקא הדגש של הבחור הוא על איכות.

ולא שהקיקר הנ"ל לא איכותי יחסית

אבל הרוקפורד איכותי ממנו למרות שהוא חלש אבל הבחור לא חיפש פה סאב חזק אלא איכותי

הייתי הולך על הרוקפורד.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לטעמי הרוקפורד הזה עדיף על הקיקר אבל כדאי מאוד שתשמע את שניהם.

כמו שציינת "ולהימנע מטעויות יקרות" - אז עדיף שתשמע לפני הרכישה

לא חותם

פורסם

לי יש את הC12 ואני מרוצה ממנו, לא יכול להשוואות לP1 כי אותו לא שמעתי.. אבל הC12 מספיק איכותי לדעתי..

רותם

פורסם

תודה לכל העונים!

כמו שהיה צפוי - הדעות רבות, שונות, ומגוונות. יש לי תקציב, אני לא הולך להישתגע יותר מדיי, כי אני לא בטוח שזה נחוץ. אני לא בונה מערכת היי-אנד שתפריע למנוחתם של תושבי עירי, אלא מערכת סבירה, שזה כבר יהיה יותר טוב מ4 רמקולים בסיסיים שיש לי אכשיו, הרבה יותר טוב. בוא נגיד 700 ש"ח גג כתקציב לסאב. Rockford P2 עדיף משמעותית על הקיקר המדובר? עם כן, המגבר שלי הולך להיתמודד איתו בכבוד (120wrms עם אני אגשר 2 ערוצים)? יש לו עוד מורל פולס לסחוב. פשוט חבל לי לקנות רכיבים שאני יוכל לנצל.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...