Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kicker C12 vs. Rockford P112S4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הP2 אכן יותר טוב מהקיקר, יותר מדוייק.

אבל... אני בספק אם המגבר שלך יוציא ממנו יותר מידי.

איזה מגבר זה בכלל? V12 של פלאטינום?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הוא ציין בהודעה הראשונה שמדובר בקאדנס 4 ערוצים. אם אני לא טועה הוא 50X4 120X2

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני חושב שהקאדנס יתקשה לנצל את הP2 משהו שהוא לא סאב נציל במיוחד...

אני הייתי לוקח C12 בלי לחשוב אפילו... לפי דעתי הוא גם הרבה הרבה יותר טוב מP1.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
הP2 אכן יותר טוב מהקיקר, יותר מדוייק.

אבל... אני בספק אם המגבר שלך יוציא ממנו יותר מידי.

איזה מגבר זה בכלל? V12 של פלאטינום?

אמיר

נתתי נתונים לא נכונים לגבי הגישור. המגבר נותן 60 לערוץ ב 4 אוהם, 100 לערוץ ב 2 אוהם, 200 בגישור ב 4 אוהם. אם זה מספיק כדי לקבל תוצאות סבירות מהרוקפורד P2 - אני קונה. הקיקר בעדיפות שנייה.

http://forums.fastfours.com.au/viewtopic.php?t=100586&view=next&sid=99686e64fd19211acf64e64db8da671b

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

מספיק גם מספיק. הכוח של המגבר שלך הוא דיי דומה למגבר שלי, למרות ששלי הוא רוקפורד ורוקפורד הם אנדרייטד. שלי מוציא 60 לערוץ ובגישור 225 לערוץ. אין לי ממש מושג אם הסאב מגושר, אבל בכל זאת ההספק יהיה דיי דומה, והמגבר פותח את הסאב יפה מאוד.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם המגבר באמת נותן 200 אז קנה P2 ותהיה מאושר.

נקווה שהבחור באמת יתן לי כמה ג'ובות על הפירסומת.:-D

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמעתי אותו בתיבת 28 ליטר אטומה והוא היה מדוייק להפליא. זאת ההמלצה שלי אבל חכה לתגובה ממישהו שיש לו אחד, (ולא חסרים כאלה) :wink:

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לי יש את הקיקר והוא מחובר למגבר גי בי אל 754.1 והוא נשמע פשוט מדהים לחבר שלי יש את ה p1 אבל הוא פחות עוצמתי ומדויק מהקיקר אולי בגלל התיבה אבל בכל מקרה אני הייתי מעדיף את הקיקר c12

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

הוא יודע את זה כבר, לכן הוא שואל באיזה תיבה לשים אותו.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

בוא לאחד המפגשים ותתחיל לשמוע סאבים. הקיקר והרוקפורד המדוברים מאוד פופולריים ונמצאים אצל כמה מחברי הפורום.

אם אתה לא רוצה \ יכול - סע לחנות התקנות והתחל לשמוע שם סאבים. להחליף סאב ברכב זה בדיוק 3 דקות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרוקפורד P1 זה סאב בינוני מאוד, והעובדה שהוא נמכר פה במחיר גבוה לא תורמת לתדמית שלו אצלי, מצטער מאוד.

מדוייק יחסית לפיוניר 400 וואט? כן

אז מה?

הוא לא SQ מדוייק, הוא לא זול, הוא לא עוצמתי מספיק והדרישה למשהו מעבר לסאב הזה מגיעה כשבוע לאחר הרכישה...

אם אתה מביא אותו מחו"ל במחיר שהוא באמת שווה (50 דולר) אז בכיף אם כן.

זו דעתי בלבד.

בהצלחה

• תוכן חדש...