Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק ברדיאטור - מרצדס C-200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורים שלי יש C-200 שנת 1995 לפני כמה ימים נוצר סדק בפלסטיק הצדדי של הרדיאטור(ממש קרוב לכניסת הצינור שמגיע מהמנוע) שממנו זולגים מים, מבנה הרדיאטור הוא שמשני הצדדים שלו יש פלסטיקים לכל אורכו שסוגרים אותו.

השאלה שלי היא האם אפשר להחליף את הפלסטיק כולו אם שצריך להחליף את כל הרדיאטור.

תודה .

פורסם

כשהרדיאטור שלי (סדרה C שנת 93) החל לדלוף אמרו לי שלא מתקנים אותם במרצדס אלא רק מחליפים, אבל כנראה שבאמת תלוי בסדק. אצלי זה דלף בין הפלסטיק לגוף הרדיאטור.

מה שלא הבנתי אח"כ למה הרדיאטור המקורי של BEHR שמיוצר בדנמרק עולה פי 4 מהרדיאטור שקניתי שגם הוא מיוצר בדנמרק...

פעם הייתה לי גולף עם בעיה דומה, אפוקסי פתר אותה לזמן מוגבל, בסוף החלפתי את הרדיאטור.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

תיקון בא בחשבון - כמובן הכל פונקציה של מחיר(דורש בירור).

שמתי אפוקסי והוא מחזיק אך יש מקום שקשה להגיע אליו. דרך אגב כבר כמה זמן הדבק מחזיק אצלך, ומה גודל הסדק שיש לך ברדיאטור?

• תוכן חדש...