Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מריצים משחקים על PSP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון מאוד יש וחיפשתי.

העניין שלא מצאתי מדריך ישר ולעניין. אז אם מישהו מכיר מדריך קצר ולעניין תשלחו לינק.

תודה מראש

פורסם

לחבר שלי יש אחד כזה, אני אשאל אותו מחר אם לא תקבל תשובה עד אז.

עד כמה שאני יודע צריך להוריד קודם פריצה כלשהי בשביל להפעיל משחקים לא מקוריים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אחד הפורומים הכי טובים שנתקלתי בהם ברשת - אין דבר אחד שהם לא יודעים לעשות עם המכשיר הזה, ולא רק זה - הם גם תמיד ישמחו לעזור בבעיות...

רק לעבור על החוקים ועל כל הדביקים והמדריכים לפני שתעלה שאלה כלשהי.

בהצלחה!

http://www.d-arena.com/index.php?showforum=38

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אחרי אין ספור של נסיונות וקריאת כל המדריכים הרלוונטים בDARENA לא הצלחתי להריץ משחקים באימולציה.

אם מישהו שבאמת יודע כיצד להריצם אני אשמח לעזרה.

גירסת PSP 2.71 הנסיון היה להריץ DEVHOOK 0.46-051 ללא DOWNGRADE.

שוב תודה.

פורסם

א. אל תעדכן יותר ממה שיש לך עכשיו

ב. בלי DOWNGRADE - אתה לא תצליח להריץ שום דבר חוץ מהדברים המקוריים של סוני

ג. תחפש ותעשה DOWNGRADE (בתקווה שהגירסאת מכשיר שלך היא לא T85)

ד. תחפש מה זה 3.02B - גירסא פרוצה ותתקין אותה.

פורום לא רע (לא הכי עדכני אבל בטווח השבוע שבועיים) - PSP CRAZY - מתוך GAMING CRAZY - לחפש PSP CRAZY FORUM בגוגל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ככה:

1. תחפש שם בקהילת פורומים קובץ שיוריד לך מ2.71 ל-1.50 - ויש התקנות אוטומטיות שעושות את זה, בדוק, אני עשיתי

2. אחרי שירדת ל1.50 תתקין את הגרסא החדשה הפרוצה 3.03-oe-a

ואחריה תעדכן ל3.03-oeb

ותוכל לשחק כמו גדול

משחקי ISO תוכל פשוט לשים בתקיית ISO ולשחק בקלות.

עידן הdevhock נגמר כבר.

מקווה שעזרתי

ד"א לי היתה גרסא של 2.5 שאותה עידכנתי ל2.71 ואחר כך הורדתי ל1.5 וכך הלאה והלאה :)

נשמע מסובך אבל ממש לא, אל תבהל, מפרטים שם הכל פשוט תריץ חיפוש, בכל מקרה יש עוד אתר טוב www.psp-hacks.com גם שם יש לך מדריכים פורומים והקבצים הדרושים.

* אל תעשה עידכון דרך מכשיר הPSP רק דרך הקבצים שאתה הורדת מהאינטרנט ואתה יודע שזו גרסא פרוצה, אחרת אם תעדכן לגרסא חדשה אבודים לך הסיכויים לחצי שנה הקרובה לפרוץ את המכשיר.

בעיקרון גרסא 3.03oe-a עושה לך את החיים קלים, אתה לא צריך יותר אימולטורים, ממש תענוג.

תומך בכל משחק.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה לשדרג לגרסא 2.71 הרישמית ואז לעשות Downgarde ל 1.5 ולהתקין את הגרסא הפרוצה 3.03oe-a

מדריך מפורט תמצא כאן :http://www.psp-hacks.com/forums/viewtopic.php?id=17935

שים לב לגרסת הלוח אם של (יש שם דרך לבדוק איזה יש לך)

ובהצלחה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

הצלחתי לעדכן לגירסה 2.71, אבל אני לא מצליח להפעיל את HEN-D! זה אמור לעשות מסך כחול ולהפעיל מחדש את המכשיר, אבל המכשיר פשוט ניתקע כל פעם מחדש וזהו.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...