Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחיר הזה יש את הקומפוננט הפשוט של מאגנאט

נראה לי שהוא אפילו קצת זול יותר, ולגבי המלצה על המגנאט שווה כל שקל

לגבי הסט הנ"ל אין לי מושג:oops:

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

שמע,הקומפוננט הטוב ביותר במחירים האלו,

הוא ללא ספק המורל פולס,אבל תאלץ להוסיף עוד כ-150 שקלים.

אם הדבר הוא בגדר יכולתך,הייתי ממליץ בחום.

פורסם
תודה על התגובה, אבל שמעתי שהמורל נשרפים בקלות, האם זה נכון?

זה נכון בהחלט, בגלל זה לא המלצתי עליו.

נולי,

אתה מסוגל להוכיח את מה שאתה כותב? רק לידיעתך , יש לי סט של מורל ועדיין לא הצלחתי לשרוף אותו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
נולי,

אתה מסוגל להוכיח את מה שאתה כותב? רק לידיעתך , יש לי סט של מורל ועדיין לא הצלחתי לשרוף אותו.

שלו.

כמה מוזר, גם לי יש סט של מורל ועדיין לא שרפתי אותו. צירוף מיקרים :shock3: ??

וההמלצה- אם יש ברשותך את הסכום של 500 ש"ח תקנה מורל פולס, התמורה הכי גדולה לכסף.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב שאתה כזה החלטי.

או שתוכיח את ההחלטיות שלך, או שאל תוסיף יותר למבוכה שלך.

פורסם

בפעם האחרוןנה שבדקתי גם עץ נשרף! אז מה לא נשתמש בו יותר??

:shock:

סט של פירלס נצרת עלית לא נשרף מול סט של מורל זה כמו להשוואת פיאט אונו מול הונדה סיוויק. חחחח

מי שמחבר ולא משנה איזה סט למגבר זוועה ומכוון אותו עוד יותר זוועה סופו של הסט להישרף!

פורסם

ואת זה אתה אומר מתוך ניסיון אני מבין? ולפי ההחלטיות אני מבין שהנסיון שלך הוא לאורך שנים.

תקרא קצת, תבין קצת ואז תראה שהכל תלוי בכיוונים.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...