Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 180K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה?

אפילו מונדיאו מתנהגת יותר טוב מB4.

.

אתה יכול להפנות אותי למבחן דרכים שנערך בין השניים שתומך בדעתך. דווקא בהשוואה שערכו בירחון אוטו טענו דווקא ההיפך.

אם תבדוק במדינות אחרות בעולם תראה שלא רק שברובם אין הפרשי מחירים הרי שבמספר מדינות כמו בריטניה, הסובארו יקרה מהפאסאט.

זה נובע מכך שלסובארו התנהגות כביש הרבה (אבל הרבה) יותר מהנה ומרגשת, רמת הנוחות גבוהה וטובה יותר תוסיף לכך את רמת האיבזור הגבוהה של הסובארו (במחיר הזה הוא יכול לרכוש את גרסת ה2.0 המפוארת שכוללת מושבים חשמליים מעור+זיכרונות), תדמית האמינות הגבוהה של סובארו, 3 שנות אחריות ותקבל תמורה טובה יותר לצרכים של פותח השירשור.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אולי יש משהו במה שאתה אומר, אבל הפאסאט בהרבה יותר איכותית מהB4.

נכון שהפאסאט יקרה להחריד מהB4, אבל זה לא אומר שזה שהסובארו יותר משתלמת, היא גם בהכרח יותר טובה מהפאסאט.

הפאסאט בהרבה יותר יוקרתית, יותר חזקה ויותר איכותית.

לא אמרתי שהסובארו לא, אך הפאסאט רמה אחת מעליה.

מתוך כמה סיבובים על הפאסאט, אני חייב לציין שממש אהבתי את האוטו.

:)

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תודה רבה לכולם כניראה ונלך על הB4 מישהו יכול להגיד לי מה הרמות גימור ומה המחירים שלהם?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

בחירה טובה.

יש בעקרון יש רמת גימור אחת בגרסאת ה2.0 ליטר שהיא המתאימה לתקציב שלך.

יש לך אפשרות לתוספות כמו ריפודי עור, גג שמש וכ'ו....

תתחדש

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

בגרסאת ה2,0 יש שני גרסאות איבזור. הגרסה הרגילה שעולה 160K כוללת:- גלגלי מגנזיום, פנסי ערפל קדמיים, רדיו דיסק MP3, בקרת אקלים מופצלת, בקרת שיוט, מחשב דרך.

בנוסף לכך יש את הגרסה המפוארת יותר שכוללת מושבים מעור, מושב נהג חשמלי+ זיכרונות. גרסה זו עולה באיזור ה 180K.

פורסם
בגרסאת ה2,0 יש שני גרסאות איבזור. הגרסה הרגילה שעולה 160K כוללת:- גלגלי מגנזיום, פנסי ערפל קדמיים, רדיו דיסק MP3, בקרת אקלים מופצלת, בקרת שיוט, מחשב דרך.

בנוסף לכך יש את הגרסה המפוארת יותר שכוללת מושבים מעור, מושב נהג חשמלי+ זיכרונות. גרסה זו עולה באיזור ה 180K.

וכמה עולה תוספות כמו ריפודי עור לבנים וגג שמש?

עכשיו ראיתי בחדשות שיש הוזלה של 10000 שקל והרכב יעלה 151K ככה שיש יותר כסף לתוספות.:twisted:8)

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

מבלי קשר לת'רד הזה, שווה ומומלץ לחכות לינואר בכדאי להנות מהמחירים החדשים והמוזלים. לגבי השאלות שלך, תפנה לסוכנות סובארו על מנת שיוכלו לעזור לך.

פורסם
אני צריך שתעזרו לי בהתלבטות ברכב משפחתי עד 180K:

פאסאט החדשה (יד שנייה)

סובארו B4

איזה רכב עדיף מביניהם שהרכב צריך להיות בעיקר אמין ולא שותה הרבה דלק ושיהיה מרווח.

נ.ד.

B4 סטיישן , עדיפה בכל הפרמטרים שציינת -

אמינות - הפאסאט בעלת אמינות טובה (בעיקר TDI) אבל הB4 בליגה אחרת לגמרי ,צריכת דלק דומה מאוד עם יתרון קל לסובארו (בהנחה שאתה מדבר על הFSI) אבל תיהיה חייב לתדלק ב98 בפאסאט , וכמובן שיותר מרווחת בגרסת הסטיישן

עוד יתרונות ? יציבות , בטיחות אקטיבית (מאוד יכול להיות שגם פאסיבית) , התנהגות כביש , יותר מאובזרת (גרסת בסיס מול גרסת בסיס) , יותר זולה לאחזקה , שירות ואחריות עדיף משמעותית אצל יפנאוטו

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
בחירה טובה.

יש בעקרון יש רמת גימור אחת בגרסאת ה2.0 ליטר שהיא המתאימה לתקציב שלך.

יש לך אפשרות לתוספות כמו ריפודי עור, גג שמש וכ'ו....

תתחדש

תגיד לי, יש לך ניסיון בחודשים הרבים מאז שקיבלת רישיון עם פאסאט, B4 ומונדיאו שאתה כל כך שופט ופוסל? קשה לי להאמין.
פורסם
מבלי קשר לת'רד הזה, שווה ומומלץ לחכות לינואר בכדאי להנות מהמחירים החדשים והמוזלים. לגבי השאלות שלך, תפנה לסוכנות סובארו על מנת שיוכלו לעזור לך.

כשקונים סובארו, אין צורך להמתין לינואר. היבואן כבר ביצע את ההוזלה הצפוייה.

פורסם
תגיד לי, יש לך ניסיון בחודשים הרבים מאז שקיבלת רישיון עם פאסאט, B4 ומונדיאו שאתה כל כך שופט ופוסל? קשה לי להאמין.

זה בדיוק מה ששאלתי את עצמי...

פורסם
כשקונים סובארו, אין צורך להמתין לינואר. היבואן כבר ביצע את ההוזלה הצפוייה.

אתה בטוח בזה? האם עוד מישהו שמע על זה?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אתה יודע גם אם יבואן הרכב יגיד שכבר כעת, מחירי הרכב יהיו כמו בינואר, עדיין שווה להמתין להנחה עצמה, בכדי שלא תיווכח בעוד שבועים שעבדו עליך ואחרי זה תלך ותחפש את החברים שלך. שים לב שהם טוענים לזיכוי בגובה הורדת המסים הצפויה (משהו כמו 2-3% מהמס על הרכב), בפועל ההורדה גדולה יותר מאחר והעדכון של קבוצות המס יהיה גדול יותר מההורדה של המיסים הצפויה. לכן יש חלק שבו גם היבואן (בכוח) נאלץ להשתתף, את החלק הזה אם מבחינתו אפשר כעת לחסוך, הוא לא יהסס לעשות זאת על חשבונך.

פורסם
אני צריך שתעזרו לי בהתלבטות ברכב משפחתי עד 180K:

פאסאט החדשה (יד שנייה)

סובארו B4

איזה רכב עדיף מביניהם שהרכב צריך להיות בעיקר אמין ולא שותה הרבה דלק ושיהיה מרווח.

נ.ד.

לקריטריונים שנתת הB4.

Some days your the bug; Some days your the windshield

• תוכן חדש...