Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב,

רציתי לשאול, ברשותי פיאט טמפרה שנת 94' 1600

יש לי בולמים קידמיים דיסקים ואילו האחורים הם בולמי דראם (אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון).

עכשיו השאלות,

1) האם אפשר להחליף את הבלמים האלו לדיסק?

2)כמה עלול לעלות לי הסבה של בולמי דראם לדיסק?

3)איפה ניתן לעשות זאת

4)והשאלה החשובה ביותר זה דבר ביטיחותי, והאם זה יועיל לי בבלימה?

תודה מראש,

עמית

פורסם

בעיקרון אפשר להחליף בלמי תוף לדיסק. בדרך כלל זה כרוך בהחלפה של מכלולים אחרים עד כדי סרן אחורי שלם בחלק מהמכוניות. במידה ויש ABS בגלגלים האחוריים זה מסבך קצת את העניין.

זה יכול להיות סיפור לא זול בכלל - כמה וכמה אלפי שקלים, וזה עוד בהנחה שהבאת חלקים מפירוק.

במידה ואינך נוהג נהיגה תחרותית מאומצת באופן יום יומי, חבל להכנס להוצאה כזו. ההבדל בבלימה כמעט ולא יורגש מאחר ורוב רובו של העומס הוא על הבלמים הקדמיים.

פורסם

ממש תודה על העזרה!

ד"א אין לי ABS

ורק שאלה נוספת, כיום יש לי בלמים אחוריים תוף, כמו שהזכרתי למעלה,

כמה אמור לעלות לי להחליף רפידות חדשות כאלו, כי כאשר אני לוחץ על הבלם יש ריח מסריח של ביצה סרוחה דבר הנראה כאילו הרפידות שחוקות?

אולי זה שמן בלמים? בכל אופן אשמח אם מישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא.

בתודה, עמית

פורסם

סליחה על הדאבל פוסט אבל רציתי להוסיף,

אם מישהו יודע איפה נמצא המקום ששם נמצא שמן הבלמים בפיאט טמפרה שנת 94' 1600 הזרקה

כדי שאני אוכל למלא?

תודה מראש

עמית

פורסם
סליחה על הדאבל פוסט אבל רציתי להוסיף,

אם מישהו יודע איפה נמצא המקום ששם נמצא שמן הבלמים בפיאט טמפרה שנת 94' 1600 הזרקה

כדי שאני אוכל למלא?

תודה מראש

עמית

המיכל של השמן נמצא משמאל למצבר למטה ממש על חומת האש מעל הבוסטר בלמים ....

כשאתה רואה את המיכל של ההגה כוח ממש מתחתיו מיכל מרובע קטן .....

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

פורסם

ממש תודה אני יודע על מה אתה מדבר.. רק תוכל להסביר לי איך בודקים את כמות השמן שם?

ואיזה סוג של שמן מומלץ למלא שם?

• תוכן חדש...