Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצינו (המשפחה) לקנות רכב חדש מודל 07 אך רכב חדש מהמפעל (מאולם תצוגה) קצת יקר

אנו רוצים רכב קטן ומתכוונים לעשות נסיעת מבחן ב:

סוזוקי סוויפט

דייהטסו סיריון

ניסאן מיקרה

מהן האפשרויות לרכישת רכב עם 0 על הקילומיטראז' אבל לא ממפעל תצוגה?

תודה לכל המגיבים

פורסם

רכב יד ראשונה, חדש, שלא נסעו בו, ולא מהחברה ?

או "עודפים" וביטולים של ציי רכב או הגרלות מזדמנות של מפעל הפיס. (פעם היו ימים שאברי גלעד חילק פונטואים מאחורי וילון מספר שלוש).

יבוא אישי לא רלוונטי לרכבים נפוצים בתקציבים שציינת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

התגובה הסרקסטית משהו באה להגיד שרכב חדש ניתן לרכוש אך ורק מהיבואן כלומר מאולם תצוגה ואין חלופות ,נכון?

אולי פשוט השאלה נשאלה לא נכון :oops:

תודה על התשובה

לילה טוב

פורסם

נכון מאוד. אין היום דרכים לקנות רכב חדש שלא דרך היבואן. זאת אומרת תמיד אפשר להביא בייבוא

אישי, אבל ברכבים בקבוצה המדוברת במחיר המדובר יצא הרבה יותר יקר להביא בייבוא אישי ובכלל

לא משתלם.

מדי פעם היבואן משחרר לטריידר שלו רכבים חדשים לגמרי יד 0 שהטריידר מנסה למכור במחיר

אטרקטיבי יותר כי ליבואן אין זמן להתעסק עם זה. אני יכול להגיד לך שחבר רכש ב'אוטודיל' (הטריידר של כולמוביל) מרצדס חדשה יד 0 עם 0 קילומטרז' ב50,000 ש"ח פחות מהמחיר בסוכנות וחבילת

אבזור משודרגת (סביר להניח שזו הזמנה שבוטלה והם נתקעו עם רכב).

הבעיה היא שהמרצדס זה רכב של חצי מילון ש"ח.. ברכבים בקבוצה שציינת קשה לי לראות הנחות גדולות כי זה רכבים שנמכרים לציי הליסינג כמו לחמניות, אין בעיה של מלאי... ככה שכרגע אין לך אלטרנטיבה.

Lexus CT200H

פורסם

אולי זה לא ממש יעניין אותך, אך ביד 2 יש מלא מכוניות חדשות, מודל 07 במחירים מצחיקים.

איביזה קופרה 07 ב110 אלף ש"ח זאת די מציאה.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני מעוניין ברכב חדש בלבד ,אם אין ברירה אלך ליבואן

אגב,הרכבים בלוח יד 2 ,אלו רכבים חדשים שכמעט ולא השתמשו בהם,קנו ראו שהרכב לא מתאים והחליטו למכור ישר כדי לא להפסיד כסף מירידת ערך ,נכון?

פורסם

או שכן או שלא.

יכול להיות שהתגלתה תקלה כלשהיא ברכב, אתה לא יכול לנחש.

זה יכול להיות אפילו עונש שהאבא מתיל על הבן שלו :)

למה ההתעקשות על רכב חדש? אם ירידת ערך היא הפחד הגדול שלך הייתי מציע לרכוש רכב בן שנתיים בערך - שהספיק לאבד הרבה מאוד מערכו אך עדיין נשארה לו קצת אחריות והוא לא נסע הרבה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רכבים שנת 2006 ביד2, סביר להניח שאלו רכבים שבעל האוטו לא בדק ולא שאל כלום לגביהם ופשוט נכנס לחנות ואמר: תנו לי כזה!

בלי לברר מחירי ביטוח, טיפולים, האם האוטו נוח, האם איכותי,צריכת דלק ושאר ירקות.

ממליץ בחום לבדוק את מדור "האמר" ביד2. בדיחה.

מידי פעם יש גם רכבים מזכייה.

• תוכן חדש...