Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד שמן GEAR בגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי גולף שנת 2001 אוטומט ויש לי בעיה קלה עם החלפת ההילוכים תוך כדי נסיעה.

רציתי לדעת איפה נמצא מד השמן GEAR במנוע , איפה הוא נמצא ואיך אני יודע אם חסר.

לא הצלחתי למצוא כלום בספר הרכב..

אשמח לכל עזרה ..

תודה

פורסם

עד כמה שידוע לי (לפחות על הA3 שלי) אין מדיד ברכב הזה לשמן גיר.

בדיקה ע"י פתיחת איזשהוא בורג והתבוננות פנימה. ממליץ לך לבדוק במוסך.

פורסם

אין באפשרותך לבדוק באופן עצמאי בצורה מדוייקת את גובה נוזל תיבת הילוכים אוטומטית.

לתיבת ההילוכים אין מדיד גובה נוזל ATF כמו במנוע או בתיבות מדור קודם. במוסך מחברים את הרכב לסקנר בכדי לנטר את טמפ' הנוזל ובתחתית האגן יש בורג ניקוז שפותחים אותו ויש לוודא שגובה הנוזל הוא עד גובה הפתח.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

הבדיקה כמו שתאר מרק לא יכולה להתבצע בבית,צריך לחבר סקנר ולבדוק בטמפ נוזל של 30 מעלות .

ואכן הבדיקה מתבצעת עיי פתיחה בורג באגן השמן ,הבורג הנל הינו בקצה של צינורית שמחוברת לתחתית האגן וגובהה כגובה המפלס ב 30 מעלות ,כלומר בעת המילוי בתנאים הנל כאשר מתחיל לצאת שמן דרך הצינורית קרי הפקק ,זהו המפלס הנכון לשמן הגיר.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
לא הגיוני מרק.

הגיוני עד מאוד ! לא הסברתי בצורה מפורטת מפאת חוסר זמן וגם בגלל הסיבה שלא ניתן לבצע בדיקה זו בבית.

הוספת נוזל ATF מבוצעת דרך בפתח מילוי הנמצא בצד ימין (או שמאל) של התיבה.

נוזל מומלץ VW ATF G 052 162 A2

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...