Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיור משטרתי

blind29
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

היום נסעתי לחיפה וברחוב הרצל עמדה ניידת (טרנזיט) שעליה היה רשום סיור משטרתי.

השוטר ביקש מכל מכונית שעברה בכביש לעצור בצד ולתת את הרשיון שלי ואז שוטרת רשמה את פרטי הרשיון ומספר רכב.

לא נאמר לי דבר וישר אחרי רשימת הפרטים החזירו לי את הרשיון והמשכתי בנסיעתי.

אפשר לדעת מדוע הם עצרו את כולם ורשמו את הפרטים ומספר הרכב?

האם זה משהו שיגרתי?

פורסם

רשימת רכבים, ואנשים אשר נמצאים במכונית הם דבר שבשגרה.

חלק מעבודתו של השוטר/סייר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דו"ח מחסום-השוטרים מחוייבים לבצע מחסומים

בביצוע דו"ח מחסום השוטרים לוקחים את רישיון הנהיגה ומזינים את פרטיי האנשים שעצרו במחסום לבדיקה במסוף המשטרתי.

בולשיט... אל תתרגש אלא אם כן ביצעת איזשהוא פשע סמוך למקום המחסום.:-P

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

סתם חיפוש אחרי מישהו ספציפי.

או שהם עושים בדיקת רשיונות. למי שיש רישיון לא בתוקף, אכל אותה. אתה כנראה בסדר בקטע הזה אם שחררו אותך.

יאיר

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
סתם חיפוש אחרי מישהו ספציפי.

יאיר

מחסומי פתע לא מיועדים לחיפוש אנשים ספציפיים.

במחסומים אלה נרשמים פרטי הנהגים שנעצרו (לצורך הצלבות מידע במקרים מסויימים, עפ"י מודיעין שהתקבל וכו') וכן רישום דו"חות לנהגים שסרחו (לא תאמינו איזו כמות של אנשים מסתובבים ללא רשיונות בתוקף/ביטוח בתוקף/רכבים לא תקינים ברמה שכל ילד בן 8 יכול לעלות על התקלות שבהם).

פורסם

הבדיקה היתה מינימלית מאוד.

בקשת רשיון נהיגה העתקת פרטיו והעתקת מספר הרכב .

כל המכוניות שהיו ברחוב למעט מוניות נעצרו.

וגם לא נאמרה הסיבה שבגללה נעצרנו.

פורסם

נכון.

הדגש במחסום הוא על כמות הרכבים שנעצרים.

את הרשימה מעבירים בתוך המשטרה למודיעין , שעושה בה שימוש לצרכיו (אם בכלל).

כל מה שנבדק הינו מס. רשיון נהגיה ופרטי הנהג, ופרטי הרכב.

רק אם אחד הרשיונות/ביטוח לא בתוקף, ממשיכים בבדיקה נוספת. המטרה היא לעכב את הנהג כמה שפחות.

פורסם

אגב, שמעתי על מקרים שהמחסומים האלא שימשו בתור אליבי לאנשים, שהוכיח כך את הימצאותם במחסום בזמן ביצוע פשע שהואשמו בו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה ביקורת שיגרתית של משטרה, כול שוטר תנועה חייב לעשות ביקורת אחת כזאת במשמרת במקום מסויים.

במיקרים מסויימים נתפסים נהגים שעברו על החוק ובמיקרה שלהם נרשם להם דו"ח (חגורה, תיקנות הרכב וכו').

פורסם

האמת - הלוואי והיו יותר בדיקות כאלו.

לא מזיק במיוחד, ונותן הרבה תועלת באיתור מזיקים על הכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה , מסכים איתך , אבל - וזה אבל גדול זה לפעמים נהיה מטרד.

כל פעם שאני מגיע למחסום כזה עם הפיזו משום מה עוצרים אותי.

זה הפך להיות כבר מציק (אפילו האישה שמה לב לזה ומכינה את הרשיונות כשמתקרבים... :()

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אגב, שמעתי על מקרים שהמחסומים האלא שימשו בתור אליבי לאנשים, שהוכיח כך את הימצאותם במחסום בזמן ביצוע פשע שהואשמו בו.

במידה והנהגים נבדקים במחסום המשטרתי ולהם עבר עשיר של עברות,השוטר מתבקש למלא דו"ח בדוקאי, ולרשום פרטים רבים ככל האפשר על הנ"ל (ביגוד, עם מי נכח וכו').

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...