Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, מאיפה אני יכול להשיג בקלית אחורית ימנית ל dl סטיישן שנת 92 , לא משנה לי מה המצב שלה, העיקר הפלסטיק יהיה שלם (שיעבור טסט), כי בפרוקיות נתנו לי מחירים לא שפויים.

עשיתי חיפוש וניסיתי המאגר ויזדי, יכולים להיות מחירים יותר זולים? (בפנס יש חור קטן שככה לא יעבירו אותו טסט),

תודה.

Suzuki Jimny

פורסם

תבוא לצפון - 50 שקל,לא אגורה יותר,ואם הוא לא יעבוד,תוכל להחליף אותו באחד אחר.

אגב,אתה יודע כמה עולה חדש בחברה?

תקשיב טוב - 750 ש"ח.

פורסם

תנסה אצל "נסר" בטירה, הוא מחזיק חלקי חילוף לרכב.

אל תצפה למחירים זולים במיוחד.

09-7935606

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תבוא לצפון - 50 שקל,לא אגורה יותר,ואם הוא לא יעבוד,תוכל להחליף אותו באחד אחר.

אגב,אתה יודע כמה עולה חדש בחברה?

תקשיב טוב - 750 ש"ח.

750 שקל , מה קרה? במחיר הזה אני קונה לאונו 2 בקליות אחוריות וקדמיות חדשות (דנדשות מהחברה), מגבים, טאסות ונשאר לי עודף לטנק דלק שלם ,

ועכשיו ברצינות, מאיפה אני יכול להשיג בצפון במחיר כזה?

Suzuki Jimny

פורסם

התכוונתי 750 שקל לשעון דיגיטאלי מקורי בחברה.

לגבי הבאקאליט, תבדוק כמה עולה חדש בחברה, אני אישית הייתי מחפש בפירוקיות בצפון או מזמין מאיביי.

פורסם
התכוונתי 750 שקל לשעון דיגיטאלי מקורי בחברה.

לגבי הבאקאליט, תבדוק כמה עולה חדש בחברה, אני אישית הייתי מחפש בפירוקיות בצפון או מזמין מאיביי.

אני בספק אם ימצא באיבאי

נסיעה לצפון תעלה לו כמו ההפרש בין המחיר פה במרכז לשם.

אם אתה רוצה, סע למושב שעלבים. נכנסים בכניסה למשמר איילון

יש להם סטיישן 86 זרוקה, איפה שהמוסך של המושב.

שאל שם למחיר. אני בספק אם ידרשו 3 ספרות.

אתה יכול למסור שאני שלחתי אותך. אבל זה לא ישנה כלום, כי אני לא מכיר אותם.

פורסם
בפנס יש חור קטן שככה לא יעבירו אותו טסט.
אם כל המטרה שלך כרגע היא לעבור טסט, תדביק מעל החור חלק פלסטיק שקוף בצבע תואם - למשל חלק מבקליט שבורה אחרת. זה עובר טסט, אם מדובר בפנסים אחוריים.

בדקת, אגב , כמה עולה פנס תחליפי חדש? משום מה, יש לי הרגשה, שזה לא הרבה יותר מממה שביקשו בפירוקיות , ואולי אף פחות.

סתם מעניין אותי, כמה רצו על פנס כזה ?

פורסם

אם אתה מהמרכז אז יש ברחוב הפלד 30 באזור התעשיה של חולון בחור שמתעסק עם זה,

וגם ברחוב מסילת ישרים פינת סלמה בת"א איפה התחנת דלק אלון והפיאט קופה האפורה שחונה שם יש גם אחד שמתעסק ויש לו בכמויות

אם אתה מהצפון אז ביציאה מקריית חיים באזור תעשיה יש שם פירוקיה גדולה שבפעם האחרונה ראיתי שיש לו הרבה דברים

לאחרונה באמת כל הקטע המוגזם של המחירים שהפירוקיות דופים על שטויות פשוט לא פנומנאלי!

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם
אם כל המטרה שלך כרגע היא לעבור טסט, תדביק מעל החור חלק פלסטיק שקוף בצבע תואם - למשל חלק מבקליט שבורה אחרת. זה עובר טסט, אם מדובר בפנסים אחוריים.

בדקת, אגב , כמה עולה פנס תחליפי חדש? משום מה, יש לי הרגשה, שזה לא הרבה יותר מממה שביקשו בפירוקיות , ואולי אף פחות.

סתם מעניין אותי, כמה רצו על פנס כזה ?

206 (לא פג'ו)

206 שקל +-

תחליפי עולה חצי

אם אני יידביק על הבקלית את החתיכת פלסטיק המוכנה שמוכרים בהום סנטר/אייס, לפי מה שאתם אומרים זה יעבור טסט, תודה, אעדכן מחר ואסתובב ברחוב המסגר אחפש גם בקליות

אעדכן, תודה לכולם.

Suzuki Jimny

פורסם

תשמע, אם פנס חדש חליפי עולה 100 ש"ח, אז בכמה אתה מצפה למצוא אותו בפירוק? ב 20 ש"ח ? לדעתי בסכום כזה חבל על הזמן ועל הדלק שתשרוף בחיפוש פנס בפירוק. לגבי ההדבקה - אם הפנס בדגול שלם ולא מרוסק, ויש רק חור קטן, תדביק אותו עם חתיכה מתאימה של בקליט שבורה אחרת, בצבע זהה, וזהו . קיט תיקון לפנסים, שנמכר באייס, עולה כמו חצי פנס חדש.

פורסם
קיט תיקון לפנסים, שנמכר באייס, עולה כמו חצי פנס חדש.
מתפרץ לשרשור:

מה זה הקיט הזה, איך נקרא וכמה עולה ? האם הוא שווה משהו, יש למישהו ניסיון איתו ?

האם זה יכול לעזר לתקן בקלית אחורית של פונטו ספייס שיש בה סדק של איזה 10 ס"מ אבל לא חסרות חתיכות מהבקלית ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הקיט הזה זה סתם מדבקה מפלסטיק חצי קשיח, שמגיעה בצבעים אדום ולבן, נמכרת במחיר מופרז ולא שווה כלום, כמו רוב המוצרים של אוטודיפו. מיועדת בעיקרון להשלמת חלקים שבורים בפנס, מיותר לציין שסדק היא לא יכולה לתקן.

• תוכן חדש...