Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עתה חזרתי מהונגריה.. ואני אחזור לשם בימים הקרובים שוב...

נוכחתי לגלות כי כמות הרכבים העתיקים המסתובבת בכבישים היא די משמעותית.

אומנם המכוניות המודרניות שולטות שם, אבל אין זה נדיר לראות ענתיקה בדרכים.

בעיקר ראיתי את ה"טראבאנט". המכוניות על אף שאינן במצב "נוצץ", כולן במצב שמור, שלמות, מתפקדות ונוסעות.

בהליכה רגלית ברחבי בודפשט- מידי כמה מאות מטרים ראיתי ענתיקה כלשהי חונה או נוסעת ברחוב ומשמשת כרכב יומיומי. חלקן אף שימשו כרכב עבודה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אחלה, ואולי אז גם תקח מצלמה ותתעד את הכל למעננו, המלצה חמה לבקר במוזיאון התחבורה בכתובת הזאת 1146Budapest Varosilgeti Ktr 11,

מוזיאון לא גדול אבל יפה.

וכאן תמצא את רשימת כל המוזיאונים בבודפשט

נסיעה טובה

אירית

פורסם
אחלה, ואולי אז גם תקח מצלמה ותתעד את הכל למעננו, המלצה חמה לבקר במוזיאון התחבורה בכתובת הזאת 1146Budapest Varosilgeti Ktr 11,

מוזיאון לא גדול אבל יפה.

וכאן תמצא את רשימת כל המוזיאונים בבודפשט

נסיעה טובה

אירית

באנו, ראינו, התרשמנו, ו... רצינו לצלם והיסתבר שאסור.:|

באמת מקום מרשים, אמנם החלק של ה"ענתיקות" הוא מצומצם, אבל כל המכוניות שם הן עם "עבר" ומורשת.

החלק השני של המוזיאון הוא חלק עם מוזאון של רכבות. גם מאוד מרשים, והחלק האחרון הוא דוגמאות והסברים על בניה מודרנית. אני מניח שאולי מישהו שהוא מהנדס כבישים במיקצועו לא ילמד שם הרבה, אבל כל אחד שזה טיפה מעניין אותו יהנה שם מאוד.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...