Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזאת, כאשר אני מפעיל מזגן על חימום מהחורים ליציאת המזגן בצדדי הרכב יוצא אוויר חם, אך מהחור המרכזי הגדול ביותר שהוא באמצע יוצא אוויר קר, ממש קר..

מה האפשרויות שיכולות לגרום לבעיה זו ?

אני מדגיש שבצדדים יוצא אוויר חם לכל דבר. המזגן מגיב יפה בצדדים. באמצע הוא מקרר..

פורסם

ברכבים שאני מכיר ההפרדה בין חום לקור נעשית ע"י תריס בודד במטריצת החימום. כך שנשמע מוזר.

לפי תיאור התקלה שלך יש לך יותר מתריס אחד וכנראה שזה שמפריד בין האוויר החם לקר במעבר המרכזי נדפק. יכול להיות שנשבר, יכול להיות שהתנתק מהמוט/כבל שמזיז אותו.

אני דיי בטוח שזה הכיוון. אנשים שמכירים ספציפית את האקספרס יוכלו לכוון אותך באופן יותר מדויק.

פורסם
למיטב זכרוני מהרנו5 עליו השלום' date=' זה לא BUG אלא FEATURE . הצרפתים חשבו שככה נכון יותר.[/quote']

אכן, גם מנסיוני זה כך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה יכול לסגור את המדף של הפתחים המרכזיים. ברנו5 היה כזה, אז יתכן שגם אצלך יש. אתה חייב דווקא אוויר חם שזורם לך לפרצוף? זה לא כל כך נעים, לא סתם הצרפתים ויתרו על זה, ואם אתה ממש מתעקש, אז אתה יכול לכוון אל הפרצוף את הפתח הצדדי.

פורסם

הפעלת חימום ברנו אקספרס (מזגן לא מחמם רק מקרר!!!) א: יש לסגור את מתג הטרמוסטת ליד ידית ההילוכים (כידי שהמדחס לא יעבוד) במזגן מקורי בילבד , ב: יש להעביר את מתג בורר חום /קור לחם, ג: כאשר המנוע חם מעט יש להפעיל מאורר. במזגן עם התקנה מקומית אויר חם לא יוצא מהמרכז רק הפשרת חלון ומהצדדים.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...