Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

האם כדאי להחליף את החיווט מקדימה, הולך להיות מותקן שם קומפוננט 6.5 מורל פולס.

החיווט עכשיו הוא של סקודה משנת 95:|

אם כן, אז איזה חיווט מומלץ לסט זה?

כמה אמורים לעלות לי כל הכבלים הדרושים לעבודה זו?

בשביל הקרוס צריך גם כבלים טובים או שאפשר לחבר להם כבל רגיל ודק?

תודה לכל העונים:)

פורסם

ענינו על זה בת'רד אחר הבוקר , עדיף לך לסלול כבל רמקולים של קולנוע ביתי בעובי 1.0 או אם יש מצב אז 1.5 , תוכל לקנות כבל בכל חנות קולנוע ביתי .

אם בא לך לשלם יותר תוכל ללכת לחנויות שמתקינות מערכות לרכב - אולי הם יציעו לך משהוא שונה .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תודה על התשובה.

קראתי את התשובה שלך דרך אגב בצהריים, פשוט חשבתי שבשביל קומפוננט צריך חוטים אחרים אולי.

והבן אדם אמר שיש לו 2 רמקולים קדמיים= רמקולים רגילים!?

מצאתי אצלי כבל די ארוך שבא עם הרמקולים שקנינו 5.1

הם די דקים, אתה ממליץ להשתמש בהם?

זה שתי כבלים מחוברים יחד, זה יהיה יותר טוב אם אני יקצר בין היציאות וכאילו יהפוך את זה לכבל אחד?

פורסם

לא לקנות את החוטים שיש בהום סנטר ובאייס הם גרועים(מנסיון רב).

תגש לכל חנות אלקט' בארץ יש להם . כבל 1.5 MM יעלה לך 4-6 שקל למטר זה מספיק טוב לקומפטננט כזה. סה"כ פולס.

פורסם

ניטוב של כבל 16-12 גייג מנחושת יהיה מספיק לרמקולים אלה. זכור ככול שהכבל איכותי (מוליך עבה, מתכת איכותית)כך גם הנצילות גבהה לכן אפשר רצוי לא להשאיר כבל אורגינלי של סקודה

DROZD

פורסם

מוליך עבה , מתכת איכותית , והמון המון המון סיבים :) = התנגדות נמוכה = מוליכות טובה.

שווה לבדוק

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אממ דרוזד אני לא ממש זוכר כמה זה 12 גייג' בעל פה. מישהו יכול להביא בבקשה את הלינק

לכתבה של אוטוסאונד איך להתקין מגבר משהו כזה, הייתה שם טבלה אני זוכר פשוט פירמטתי וכל הפייבוריט נמחק:(

קרווין סקודה זה אוטו רצח לא נתקע בשום גשם:)

פורסם

אוףף זה לא זה, התבלבלתי כתוב שם איזה פיוז צריך ולא את גודל הכבל במ"מ:(

יש לי שאלה קטנה, בשביל לא לפתוח עוד נושא אני ישאל פה.

אני רוצה להתקין רדיו דיסק באוטו. מותקן לי עכשיו רדיו טייפ ממש ענתיקה, הרדיו דיסק הוא clarion 646

איך אני יכול לדעת מה כל כבל של הרדיו טייפ עושה? זה נכון יהיה לחבר את הצמה של הקלריון ומשם לחבר לצמה שהייתה מחוברת לרדיו טייפ? ( אני מתכוון חיבור כל חוט בנפרד כן)

פורסם

נמו הסטלן,

אתה בטח מחפש את הטבלה הזאת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=339761#post339761

אם אין לך ידע וניסיון בלחבר את ה - HU החדש, אני ממליץ שתפנה לבעל מקצוע. הנזק שאתה עלול לגרום כתוצאה מחיבור לא נכון של החוטים, יהיה יקר יותר מעלות ההתקנה. כך גם תוכל ליראות ולילמוד מהמתקין, ובפעם הבאה תדע להתקין בעצמך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אחלה טבלה תודה!

הכבל שאני צריך הוא בין 3 ל1 מ"מ

מצאתי אצלי כבל די ארוך שבא עם הרמקולים שקנינו 5.1

הם די דקים, אתה ממליץ להשתמש בהם?

זה שתי כבלים מחוברים יחד, זה יהיה יותר טוב אם אני יקצר בין היציאות וכאילו יהפוך את זה לכבל אחד?

אפשר תשובה לזה בבקשה?

• תוכן חדש...