Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירדן ב WRC ב 2008

זאב 206 GTI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן למשטר דיקטטורי בארץ!

ככה במקום 120+ מושחטים יהיה רק 1!

בכל מקרה, אולי בירדן תהיה הזדמנות לחבר'ה הישראלים להשתתף - תלוי מה יהיה המצב באותה תקופה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמי שעוקב אחרי הספורט המוטורי במזרח-התיכון במשך שנים אני יכול להגיד שירדן היא אחת המדינות שהשקיעו הכי הרבה בשנים האחרונות בכדי להגיע ל-WRC .

ההבדל ביננו לבינם מאד פשוט - אצלם הדחיפה באה מלמעלה , ממשפחת המלוכה , שעסקה תמיד בספורט הזה מהמלך חוסיין דרך הבנים שלו ולכן יותר קל היה לקיים ארועי ספורט מוטורי שם .

בשנתיים-שלוש האחרונות , אחרי שהם הבינו שלהיות כלול בסבב העולמי זה חשוב להרבה דברים במדינה הם נשקיעו כספים רבין ולקחו לכל ארוע קטן וגדול יעוץ מקצועי מה-FIA ובנוסף שילמו הרבה מאד כסף בכדי להיכנס לרשימת המועמדים .

הביקורות שקיבלו בשנתיים האחרונות היו מעולות , מה שסלל להם את הדרך .

ראלי ירדן כיום זה לא עוד אותו הראלי עם קיצורי הדרך מלפני מספר שנים , זה ראלי בינ"ל לכל דבר .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

זה ההבדל בין שלטון של אנשים שמושפעים מדעת קהל , ואינם יודעים מספיק על מוטוריקה ע"מ לשנות אותה ובין מלוכה שיודעת מה זה ספורט מוטורי.

ספורט מוטורי הוא לא קללה ותאונות הוא ספורט כמו כל ספורט אחר אבל את ההבנה הזו אין לעם היושב בציון.

לדעתי על העמותה להיאבק למען שינוי התדמית הזו , ואז יהיה יותר קל ולא יתבטלו אירועים כמו ערד , ויתכן ובעוד 5-10 שנים נזכה אנו למירוץ עולמי כלשהו, אם זה גרנד פרי או WRC

בברכה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...