Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לחוקי נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם. אני כבר שנה עם הרישיון ועדיין לא מבין את החוק של אסור להסיע יותר משני נוסעים ברכב ללא ליויי במלוה ? החוק הזה כולל רק כשאני נהג חדש שזה עוד שנה? או עד שאני יהיה בן 21 שזה עוד 3 שנים? תודה מראש ! ומצטער על צורת הכתיבה ה ENTER לא עובד פשוט.

פורסם

קודם כל נראה לי שעדיף שתמצא קורס קצר בלשון והבעה עברית.

בכל מקרה לשאלה שלך:

שנגמר לך הנהג חדש-> החוק הזה לא תקף לגביך.

פורסם

ניב,אני לא חושב שהבנת את השאלה שלו, הוא שאל מתי הוא יכול להסיע יותר מ2 נוסעים, כשעוברים שנתיים מאז הוצאת הרישיון(למשל עם הוא הוציא רישיון בגיל 17 והיום הוא בן 19), או רק בגיל 21.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...