Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החלפתי ברכב שלי מנוע, ויש לי כמה שאלות

האוטו זה טיפו 1.6 שנת 90

המנוע המחולף ירד מטמפרה 1.6 שנת 93

רציתי לדעת איזה דלק אני צריך לתדלק?

96 או 95.

והאם יש איזה סכנה בתדלוק אוקטן 95

ואם יש למישהו מושג איפה אני יכול לבדוק כמה אוויר למלא בגלגלים,

אין את המדבקה בדלת.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

ביצעתי חיפוש, וראיתי שגם מתכננים לבטל בכלל את עמדות התדלוק 96, ולהוסיף תוסף שיעלה 10 אגורות

רציתי לדעת ספציפית לרכב שלי, ולמנוע שהבאתי.. עם זה יהיה בעייתי לתדלק אותו באוקטן 95

?

בחיפוש ראיתי שרשום שם שיש מכוניות שיכולות לתדלק מעכשיו 95, ויש חלק שלא, בגלל זה שאלתי.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

או קיי תודה

צריך לרוקן את כל הטנק דלק לפני ?

או שאפשר למלא כאשר יש בפנים קצת דלק אוקטן 96

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

לא צריך לרוקן את הטנק דלק. אתה יכול להשתמש בשני סוגי הדלקים . אגב המנוע שהרכיבו לך (מזל טוב ! ) לא שונה בכלום מהמנוע הישן שלך.

פורסם
לא צריך לרוקן את הטנק דלק. אתה יכול להשתמש בשני סוגי הדלקים . אגב המנוע שהרכיבו לך (מזל טוב ! ) לא שונה בכלום מהמנוע הישן שלך.

תודה רבה , באמת הייתי זקוק למזל טוב הזה , אחרי כל הזמן שחיפשתי מנוע 1.6

ברגע שאני יערבב דלק 95+96 לא יווצרו בעיות?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...