Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא קיבל, אמרו לו, יכולים לספר לו סיפורי סבתא, מערכת החיישנים וההזרקה ב SDI הרבה יותר פשוטה מ TDI, לכן זה אחלה אוטו,

גם אין G71 כי G71 מודד לחץ גדישה והמנוע הזה אטמוספרי ללא מגדש כך שאין גדישה למדוד....

יכל להיות שבדקו אוטו אחר ואח"כ "חיברו" את האוטו שלו והראו לו "תקלות"

כי החיישנים האלה לא קיימים ב SDI, אלא אם מישהו "שתל" אותם עם פטיש 5 קילו!!

האוטו שלי צורך 18.5 ק"מ לליטר, כמה שלך צורך?

פורסם

מוזמן11,

כפי שאני מכיר את הרכבים של VW, קוד תקלה שמצביע על תקלה בחיישן G71 זה מתייחס לכול הרכבים שבהם מותקן מנוע TDI בורה,גולף,פאסאט.

ייתכן שעבדו עליו ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מאיזה אזור הבחור?, עשן יכל לנבוע מתזמון הזרקה לא נכון, גם אצלי הרכב עישן מעט וכיוונתי את המשאבה בעזרת המחשב וזה הוריד את העשן מעט, כיוון זה מבוצע באמצעות מפתח 22 ורטשט 13

פורסם

חברה תודה לכל העוזרים.

אף אחד לא עבד עליי כי אני ודוד שלי שהוא בעל מוסך מאוד גדול באיזור ירושלים חיברנו את האוטו למחשב עם תוכנת VAG - COM וכל הזמן השגיאות הנ"ל הופיעו גם אחרי בדיקה מחדש גם אחרי איפוס השגיאות לצערי .

הוא גם התקשר לברר לגבי השגיאות הנ"ל ומה שאמר לו מישהו מ VW שיש בעיה בחיישן האויר כלומר החיישן יושב בתוך יציקת אלומינים וישנו תריס שנפתח ונסגר ע"פ דרישת המנוע לאויר בחלקו התחתון ישנו שקע שאליו מתחבר הכבל שד"א היה מנותק בזמן הבדיקה . גם לאחר שחיברנו אותו קיבלנו את אותם שגיאות.

לכן המסקנה הייתה שחיישן בתוך לא תקין

RS3 8Y

פורסם

אצלי בתוך המצערת האלקטרונית אין מד כמות אויר, ואני יודע כי פירקתי אותו לגורמים כולל ניסיון תיקון שלא צלח עקב מחשסור בחלקי אלק" מתאימים אז הזמנתי אחד כזה מחו"ל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=51425&highlight=%EE%F6%F2%F8%FA

מחיר החלק חדש מצמפיון מעל ל 3000 ש"ח

זה לא חיישן ,זו מצערת חשמלית השולטת על כמות האוויר הנכנסת לסעפת. המחשב פותח אותה לחלוטין רק מעל ל 3000 סל"ד או כאשר המנוע קר (ככה לפחות זה אצלי).

• תוכן חדש...