Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהתקנתי טרמוסטט האוטו שוב חזר לטמפרטורת עבודה , אבל זה עדין לא פתר את ריח הסולר מאחורי הרכב , ולא את אכילת הסולר , ולא את הסחיבה עדין שנוגעים באגזוז יש פיח שחור מה הבעיה עכשיו? האם צריך לכוון מזרקים או משהו כזה יש מישהו שאתם ממליצים באיזור רמלה שמתמחה בדיזל ויכול לחבר את האוטו למחשב(רק לא החברה השוחטים) ולפתור את התקלה? האם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני פונה למוסך?

עוד שאלה היכן נמצא החיישן IAT (Intake Air Temperature האם זה מה שיושב בתוך תיבת האויר ? אשמח לתמונה

האוטו גולף SDI שנת 2000

תודה מראש

RS3 8Y

• ספונסר פורום
פורסם

אתה פשוט צריך לחבר את הרכב לסקנר ולראות אם יש תקלות .

חיישן טמפ אויר נמצא בבית מסנן האויר בחלק שפונה למנוע .

דרך אגב אתה עדיין נוסע 1000 קמ ב 200 שח ,כי אם כן אז הכל בסדר אצלך .

ואם לא ,אז מתי בידיוק זה השתנה ,האם בעקבות איזה פעולה שעשית ברכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רון על התגובות המהירות לגבי ה1000 ק"מ לא לצערי אני כרגע עושה בסביבות ה750 -800 הבעיה התחילה ממש לפני חודש שלא עשיתי כלום פשוט ירדה הסחיבה במכה אחת והתחיל ריח הסולר האוטו שורף סולר מיותר נקודה.

לגבי החיישן האם אתה מדבר על החיישן שיושב ממש על תיבת האויר כי יש רק אחד שם?

האם מוסך דיזל רמלה יוכל לחבר אותו לסקנר ולזהות את הבעיה?

RS3 8Y

• ספונסר פורום
פורסם

כן זהו החיישן ,לגבי המוסך שהזכרת ,אני לא מכיר אותו ואני לא יודע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

דיזל רמלה בהחלט יוכלו לעזור לך

גם אם תצטרך לשפץ משאבת סולר

אגב שריפת סולר מוגזמת, ריך סולר והמון פיח (תאחלס : סולר שלא נשרף ביעילות) מעיד על מזרק שלא סוגר טוב

בדיזל להבדיל מבנזין המזרק לא מקבל תמיד לחץ דלק והמחשב מורה לו מתי להפתח ולהסגר, בגלל שמדובר במשאבת הזרקה ישירה המזרק פותח מלחץ מסויים ושהמזרק מתיישן אז הוא מתחיל, לדלוף ואז השאריות שנשארו מהפעימה הקודמת נוזלים לתוך חלל הצילינדר ובפעימת הפליטה מפייחים את האגזוז ואת אחורי הרכב,

ניקוי לרוב סוגר את הסיפור (ניקוי בלחץ גבוה ע"י מכשיר יעודי עם חומר מתאים) לפעמים אין מנוס מהחלפת המזרק, דבר נוסף שיש לתת עליו את הדעת בנושא זה המזרק החשמלי, זהו מזרק שעליו מצוי חיישן שבא ללמד את הרכב מתי הוא במצב "נקודה מתה עליונה" של בוכנה מספר 3 וכך מחשב הרכב יודע מתי לבצע את הזרקת הסולר בדיוק

בכל מקרה כמו שאמרו פה קודמי סקאנר יעודי

(VAG COM על לאפטופ )

יסגור את הסיפור.......

פורסם

רק שכחתי להוסיף משהו קטן, תשים לב מה עושים בדיוק כי לפני שתבין מה קורה הם ינסו לשפץ לך את משאבת הסולר :D

בשבילם זה כמו גרעינים

פורסם

ובכן כמה עידכונים וכמה שאלות:

לאחר הרכבת הטרמוסטט החום מנוע נשאר יציב באמצע ולא יורד.

האוטו חובר למחשב ונתגלו שלוש תקלות במנוע:

G70

G71

N75

לפי מומחים בעלי ידע כל השגיאות האלו נובעות מחיישן אויר לא תקין מה דעתכם האם לאחר החלפתו הסחיבה תשתפר וצריכת הסולר תחזור להיות נורמאלית?

האם אכן כל הבעיות הנ"ל נובעות מחיישן אויר ?

RS3 8Y

פורסם

הבעיה כנראה בחיישנים הבאים:

G71 Intake manifold pressure sender

G70 Air-mass flow meter

ראה קבצים מצורפים זיהוי הרכיב התקול ומשמעות התקלה.

זה מידע מפורט יותר ממה שתקבל במוסך מהו הרכיב התקול+שרטוט של הרכיב.

untitled1.JPG

untitled.JPG

untitled2.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי גולף SDI מודל 99 ואצלי אין מד כמות אוויר G70, המערכות שונות מאוד בין SDI ל TDI

בכל מקרה אם אצלך יש מד כמות אוויר תוכת להשיג כזה אצל שיא יבואנים שברחוב המסגר 10 (נמצאים ליד ג'אן)

אני מוכן לעזור לך יש לי VAGCOM וספרות הרכב ואני מאוהב באוטו הזה.... אוטו עם 7 נשמות של סוס...

פורסם
מיקום חיישן טמפ' בקובץ המצורף+מק"ט.
תודה מרק לגבי חיישן הטמפרטורת אויר זה בדיוק מה שאמרתי.

לגבי הבעיה במנוע שלי מה שהראו לי המכונאים שאני צריך להחליף זה חלק מספר 8 בתוכו יושב חיישן האויר האם זה נכון? האם זה החלק היחיד שאני צריך להחליף לפי מספרי השגיאות?

את חיישן G70 מצאתי אלי מתחבר הצינור מתיבת האויר.

את חישן G71 אני לא מוצא מישהו יכול להעלות תמונה איפה הוא נמצא בבקשה.

RS3 8Y

פורסם

פיתה100

משום מה כול המידע לגבי התקלות שקיבלת מתייחסים בספרות שברשותי למנועי TDI משהו שעדיין לא הצלחתי להבין.

לגבי חיישן N75 מצורף קובץ.

תמתין למישהו שמבין קצת יותר ממני בדיאגנוסטיקה של VW.

עתיד,דני ?

בכללי לא תמיד צריך להחליף את כול הרכיבים שלגביהם קיים קוד תקלה, כלומר במידה וקיימת תקלה בחיישן או סולונואיד מסויים תקבל מספר קודי תקלה.

קוד תקלה מצביעה שקיימת בעיה ברכיב כלומר האות שהוא מוציא לא תקין אבל זה יכול לנבוע גם מבעיה אחרת.

Binder1.pdf

פורסם

נראה לי שמה שמצאת הוא לא מד כמות אוויר אלא המצערת החשמלית שמתחברת לסעפת הייניקה

לא ראיתי אוטו כזה עם מד כמות אוויר, מד כמות אוויר יש ב TDI,

אם הרכב מעשן צריך לבדות את הפרמטרים של ה משאבת סולר , PISTON DIPLECMENT , INJECTION QUANTITY וכ"ו,

אצלך אין N75 כי אצלך בSDI אין מגדש טורבו,

פורסם
נראה לי שמה שמצאת הוא לא מד כמות אוויר אלא המצערת החשמלית שמתחברת לסעפת הייניקה

לא ראיתי אוטו כזה עם מד כמות אוויר, מד כמות אוויר יש ב TDI,

אם הרכב מעשן צריך לבדות את הפרמטרים של ה משאבת סולר , PISTON DIPLECMENT , INJECTION QUANTITY וכ"ו,

אצלך אין N75 כי אצלך בSDI אין מגדש טורבו,

כפי שכתבתי בתחילה גם לי משהו כאן לא ברור.

אז איך הוא קיבל קודי תקלה שמתאימים למנוע TDI ?

• תוכן חדש...