Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על 307 ספורט...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעונין לשמוע חוות דעת, וגם כמה נתונים על פיג'ו 307 הדגם הספורטיבי XS/XSI קופה?

קצת נתונים על הביצועים של הרכב, על הבטיחות, על האחזקה וכו'...

תודה מראש...

פורסם

לא ספורטיבית טהורה אם זה מה שאתה מחפש. עיצוב נחמד , מנוע חלושס ואבזור נדיב.

רכב נחמד אבל די משעמם..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

חבר טוב שלי רכש אחת חדשה (שנת 2007). רכב לא מהיר במיוחד, לא נוח לא מקדימה ולא מאחורה, נוקשה, זולל לא מעט דלק, בקיצור - אין ממש תמורה מלאה לכסף. (חדשה עולה כ-160 אלף ש"ח). החבר הוסיף עוד 10K בתוספות כמו מערכת משוכללת עם סאב, חיישני חניה ועוד כמה דברים שלא קופצים לי בראש.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

באותו תקציב אפשר לקנות גרסאות 2 ליטר למשפחתיות שונות, הייתי ממליץ על הפוקוס. או האמפרזה עם ההנעה הכפולה, כמו-כן - פולו GTI תהיה הרבה יותר מהירה וגם זולה יותר!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צודק, טעות חלקית שלי.

הפולו זולה יותר מהדגם האוטומטי של הXSI ויקרה יותר בכאלף-אלפיים ש"ח מהידני.

אבל למה אתה אומר שהיא פחות טובה?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי יש XSI משנת 2002 רכב מאוד יחודי שאין לו אף מתחרה בנישה שלו בארץ אם אתה מחפש רכב עם 3 דלתות ואוטומטי. יש בו גם משהו ספורטיבי הצמיגים לפחות מדהימים אפשר לקחת כמה אנשים בנוחות ברכב וארון מאיקיאה כשצריך אבזור יוצא דופן מראות חשמל מתקפלות צ'נג'ר כסאות תומכים מאוד עם עור חבל שהורידו את הסנרוף אני נוהג בגיר רק במצב ספורט ואז הוא עובד בזריזות פלוס התמיכה הידועה בבלימה

מחלות ילדות שהיו נעלמו והרכב משתפר עם כל גירסה

פורסם
רכב עם 3 דלתות ואוטומטי. יש בו גם משהו ספורטיבי הצמיגים לפחות מדהימים

אוקסימורון.

צמיגים טובים אפשר לשים על כל רכב.

פורסם

תברר כמה עולים חמישה צמיגים של Pzero Rosso וג'נטים 17 אינץ בדגם הזה זה כלול

כן גם הגלגל הרזרבי אלומיניום ובגודל מלא שזה חיסכון נוסף

לצמיגים האלה יש השפעה גדולה על איך שהרכב מתנהג

הצמיגים האלה בהחלט שווים את הביטוי גם משהו ספורטיבי הם סופר ספורטיבים על זה אי אפשר להתווכח:wink:

ברור שאם מישהו מחפש רכב לשודים זה לא

פורסם

בוא נעשה את זה הפוך.

תברר כמה עולה גרסה מקבילה של אחת האופציות שהוזכרו למעלה , למשל הפוקוס , ותוסיף את מחיר הצמיגים והג'אנטים. לא תגיע לעלות הפג'ו , ועוד לא דיברנו על עניין הביצועים ושאר היתרונות.

פורסם

זהו בדיוק העניין אין פוקוס 3 דלתות בארץ כמי שרוחץ אה הרכב בעצמו זה אומר לנקות עוד שני קנטים וזה בעייה

האופצייה היחידה בארץ שדומה במשהו היא רנו מגאן

פורסם

מאזדה 3 2.0 גרסת החמש דלתות, תהיה עדיפה משמעותית (עפ"י הדרישות שלך). מדובר ברכב בעל התנהגות כביש מהנה מאוד, מנוע חזק, גיר יעיל ולא מסרס תורמים לביצועים מצוינים ובסך הכול בחירה טובה. אופ' נוספת שלא הייתי פוסל (במידה וגיר ידני לא מכשול) אימפרזה 2.0 ידני.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
זהו בדיוק העניין אין פוקוס 3 דלתות בארץ כמי שרוחץ אה הרכב בעצמו זה אומר לנקות עוד שני קנטים וזה בעייה

האופצייה היחידה בארץ שדומה במשהו היא רנו מגאן

ולעומת זאת הרבה יותר קשה להבריק את סמל האריה מאשר את האליפסה של הפורד.

תגיד, אתה אמיתי ?

התשובה הצרפתית לי.כ. :roll:

פורסם

רגע שאני אבין, אתה קונה רכב 3 דלתות כי יותר קל לנקות אותו?

קבל טיפ, קנה קוביה עם גלגלים, 6 שפשופים וגמרנו!

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...