Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ביום הולדתי ה21. לפני כמה ימים קיבלתי מכתב רשום מאגף הרישוי בחולון. שאומר כך:

הנדון: הזמנה להשתלמות בנהיגה-רענון.

רשות הרישוי תזמין בכל שנה בעל רישיון נהיגה שבאותה שנה מלאו שלוש שנים מיום שקיבל לראשונה את רשיון הנהיגה, שיעבור השתלמות בנהיגה במועד ובמקום שקבעו רשות הרישוי.

אי ביצוע ההשתלמות תוך 10 חודשים מיום הדפסת הודעה זאת, יגרור עיכוב רישיון הנהיגה שלך.

מישהו יכול להסביר לי מה זה?

או אם מישהו עבר את זה?

פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.

תודה לכל העונים.

ויום טוב.

ROVER=~~

פורסם

בלינק ששמר, נתן רשום בהתחלה שהזימון ישלח בשנה בה מלאו לרשיון הנהיגה 3 שנים, ובהמשך רשום בשנה בא גיל הנהג יהיה 21.

מי מהשניים נכון ?

בנוסף, במידה ועברתי קורס נהיגה "בטיחותית" (או משהו כזה..) במגרש ביקום, האם זה מאושר כקורס רענון שכזה ?

(פשוט כמה חברים שלי כבר קיבלו זימון, ואני לא..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

צביקה, אני לא חושב שבמשרד הרישוי מודעים להשתלמויות נהיגה מונעת שעוברים בצבא.

אני בזמנו עברתי השתלמות כזו בצריפין, לפני שמלאו שלוש שנים לרישיון שלי (אלא מלאה כמעט שנה לרישיון הצבאי והייתי חייב לעבור את ההשתלמות כדי לחדש אותו, כמו שאתה בוודאי יודע), וקיבלתי אישור על ההשתלמות שעברתי.

כמה חודשים אחרי זה, קיבלתי זימון כזה לעבור השתלמות במסגרת אזרחית. שמח וטוב לב שמתי פעמיי אל מכשיר הפקס הקרוב ופיקססתי להם את האישור בצירוף רישיון נהיגה, ואכן זכיתי לקבל ממשרד הרישוי אישור על כך שאני פטור מלעבור את ההשתלמות מאחר ועברתי אותה בצבא. אבל אף אחד לא טרח להעביר להם את זה לפני זה כנראה.

פורסם
עברתי גיל 21 וגם פזמ של שלוש שנים מזמן מזמן.

למה ההפתעה לא מגיעה?

זה יגיע בזמן שהכי לא תצפה לזה. 2 חברים שלי הוציאו רישיון חודשיים ואפילו 3 חודשים אחריי והם כבר קבלו את המכתב ועשו את הקורס (אצלהם המכתב הגיע ישר אחרי היומהולדת, אני כבר עברתי לפני חודשיים 21), אני קבלתי שבוע שעבר את המכתב.

צביקה, לפי מה שידוע לי בצבא לא מקבלים אם עשית את הקורס באזרחות ובאזרחות לא מקבלים אם עשית את הקורס בצבא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מקבלים את הזימון אחרי 3 שנים לרשיון או בגיל 21 - לפי המאוחר מביניהם.

הערות נוספות:

1. לא תמיד משרד הרישוי שולח בדיוק במועד שצויין, לפעמים לוקח להם זמן.

2. אם עשית (או אתה עושה בקרוב) קורס נהיגה מונעת עקב צבירת נקודות - אתה פטור מההשתלמות.

3. לא חייבים לעשות במועד שהוזמנת אליו, אפשר לעשות מתי שרוצים, רק לזכור לעשות מספיק זמן לפני חידוש הרשיון הקרוב (נניח כמה חודשים) כדי שיתעדכן במחשב משרד הרישוי ולא תהיה בעיה בחידוש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

צביקה, לפי מה שידוע לי בצבא לא מקבלים אם עשית את הקורס באזרחות ובאזרחות לא מקבלים אם עשית את הקורס בצבא.

ממה שאני יודע, כשעוד הייתי בשירות, מניסיוני האישי ומניסיונם של עוד כמה חברים ששירתו איתי - הקורס הצבאי תקף גם לאזרחות, אבל לא להפך.

בסוף הקורס הצבאי התעודה מוזנת באופן אוטומטי במחשבי משרד הרישוי. אם לא, אפשר לפקסס להם את אישור הנהיגה מונעת שמקבלים בסוף הקורס והם מזינים את זה במחשב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
. אם עשית (או אתה עושה בקרוב) קורס נהיגה מונעת עקב צבירת נקודות - אתה פטור מההשתלמות.
תודה, לרגע דאגתי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא, אבל יש רישיון נהיגה צבאי. אולי באמת זו הסיבה, חסכו לי כמה גרושים.. :)
הסיבה היא קורס הנהיגה המונעת שעשית כדי לקבל את הרישיון.

שמור את הפתק הלבן שקיבלת בסוף הקורס למקרה והקורס לא יוזן אוטומטית במחשבי משרד הרישוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...