Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי היקר,

תלחים 2 לדים במקביל בקוטביות הפוכה, כלומר פלוס/למינוס ונגד אחד משותף בערך של 1 קילואוהם.

ואז בטוח אחד הלדים ידלק במידה ואין תקלה.

שרטטי לך שרטוט קטן.

scan.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

אופל, האם אפשר להגדיר את התקלה שלך,סיבובי סרק לא יציבים או לא קבועים ?. אם כך המצב,מצטער לכתוב לך שגם לי (כמו לזיסו)הרגשה שהחיישן VSS לא הגורם לתקלה.

וזאת מתוך בדיקה של אפשרויות ואשמים לתקלה. מס' התקלה (24) כן נכון לחיישן VSS תקול

אבל לא מתאים לסוג התקלה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כל עוד הנורה לא דולקת סיבובי הסרק יציבים.

דבר שני, המנוע מתחיל לעבוד בגימגומים בגלל שנידלקת הנורה הכתומה עם ציור של המנוע(בספר רכב כתוב שהיא מכניסה את המנוע למצב פעולה חירום) ולכן המנוע עובד בגימגומים, ז"א לא משנה מה יגרום לנורה להדלק המנוע תמיד יעבוד בגימגומים. ואת זה ראיתי אצל כל מיני אנשים וגם בפורם, אנשים עם תקלות שונות שנידלקה להם הנורה המנוע גימגם.

כל עוד הנורה לא נידלקת הכל כרגיל, גם כאשר הנורה נידלקת והרכב נימצא בתנועה לא מורגש הבדל, רק בעמידה כשאר עוצרים מרגישים את הרכב רועד בפולסים.

שמתי לב, שהנורה נידלקת בדר"כ במהירויות של 80+ קמ"ש כאשר עוזבים את הגז ולפעמים כבת(הנורה)(אבל לא תמיד) כאשר מגיעים לעצירה או למהירות ממש נמוכה של זחילה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בתוך המחשב יש שבב שנקרא CALPAC כאשר יש תקלה במחשב,מקבל השבב אותות מהמפלג וממצב המצערת כדי שתשנה את תערובת הדלק וזמן ההזרקה.

המחשב יכנס למצב פעולה חירום רק במצבים הבאים :

א. מתח הזנה למחשב יהי פחות - 9V.

ב מתח התנעה יהיה פחות מ-9V.

ג התוכנה האחראית על מצב החירום לא תקינה.

ד. המחשב לא מוציא אותות הפעלה.

במצב חירום, המנוע יפעל בעזרת מערכת ההצתה,ומתג מצב מצערת,מערכת הדלך תספק זמן גדול יותר למזרק,ללא קשר לטמפ' המנוע ובלי להתחשב בנתונים משאר החיישנים.

אולי מתוך זה תוכל להבין, היכן מסתתרת התקלה.המנורה הכתומה אינה הסיבה לתקלה,אלא התראה שיש תקלה.

בברכה דוד.

פורסם

מובן שהנורה היא מסמלת על תקלה והיא לא התקלה עצמה.

טוב, אני אעשה את מה שמארק צייר לי או בעזרת ההצעה של דניאל ואני אנסה את מה שהעתקת לי, אולי בכל זאת זה יראה על תקלה. רק על איזה הילוך עלי להיות?

פורסם

ברור שלא ב- P אתה יודע שאז הגלגלים ננעלים. בדוק ב-N.

כמו כן בדוק הזנת מתח למחשב,לפי קובץ מצורף.וגם מתח המצבר.

דוד

פורסם

זה ברור,גם בגיר ידני המצב כך עם הילוך משולב.

במקום לכתוב כל כך הרבה,נסה גם ב-P וגם ב-N.זה לא חשוב העיקר שבאחד מהם תקבל נתונים כמו בקובץ.

פורסם

הסתכלתי בהיינס של הרכב, מצאתי היכן הוא ממוקם. הוא נימצא מאוחרי הגלגל הימיני(אם יושבים ברכב) ומתחבר לגלגלת כלשהי(שכרגע אני לא יודע מה תפקידה) שמונעת ע"י רצועה.

אני עוד מעט צריך לזוז(צבא), אז אני אבדוק את זה בסוף שבוע כשיהיה לי זמן.

תודה רבה על העזרה, בימים הקרובים אני אבדוק את זה ואגיד מה התוצאות

פורסם
מה LED? למצוא דיודות להלחים לחבר...רק בגלל שבבדיקה של אוטודטה כתוב LED?

קח רב-מודד וסגור עניין.

אולי לבחור אין רב מודד ולפי דעתי יותר נוח לבצע את הבדיקה הפשוטה בעזרת לדים.

להלחים 2 לדים+נגד=5 דקות עבודה.

דרך אגב הרעיון שפירסמתי אני בניתי אחד כזה בשביל בדיקת פיוזים ברכב ללא הוצאתם !

במידה ואחד הלדים דולק אזי הפיוז שרוף, במידה ואף לד לא דולק הפיוז תקין.

אני השרטט שרטוט ברור יותר על-מנת שחברי הפורום יוכלו לבנות מכשיר פשוט ושימושי.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמה אתם טוחנים את המוח?!?

תרים טלפון, תקבל תשובה במקום!

תבוא אלי ותיקח חיישן. תחליף אותו במקום ותיסע. למיטב זיכרוני זה בדיוק 5 דקות.

• תוכן חדש...