Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוכן ביטוח המליץ לאבא שלי לעשות לי ביטוח נהג חדש ונהג צעיר או משהו כזה שהולך לפני SMS

כלומר קונים שעות 900 שקל ל60 שעות וכל פעם שאני נכנס לאוטו אני שולח SMS ושאני יוצא אני שולח שוב SMS האם הביטוח הזה מומלץ בכלל?? זה נשמע לי כמו חרטא וזה דבר מסורבל אבל מה שטוב שזה גם עולה פחות וגם זה תקף לכל מכונית ולא רק לאחת

אבל זה תלוי אני יכול לנהוג שעה כל יום והולך 60 שעות בחודשיים וזה יוצא יותר מביטוח רגיל

פורסם

כדאי? מה בדיוק כדאי בזה? אם אתה נוסע שעה ביום אז באמת כל חודשיים תצטרך לקנות שוב פעם "שעות". כלומר 6 כפול 900 זה 5400. בכסף הזה אתה עושה ביטוח ונוסע כמה שבא לך בלי שום הגבלות מטופשות ונשאר עם עודף של למעלה מאלפיה שתיים (תלוי במכונית שלך).

דבר נוסף מה יקרה אם תשכח לשלוח SMS? או הSMS נשלח אבל הם יטענו שלא שלחת? זה דבר מועד לתקלות ואח"כ להתנערות של חברת הביטוח. אני הייתי אומר לסוכן שיחפש פראיירים אחרים.

ROOONEEYY

פורסם

המצב היחיד שזה עלול להשתלם זה כאשר אתה חייל קרבי\חיל הים שיוצא פעם בשבועיים\שלושה לסופ"ש

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

משתלם !!

אל תשלח אס אמ אס אף פעם ואם חס וחלילה תהיה תאונה תשלח אס אמ אס ובעדות תרשום שהתאונה הייתה חצי שעה אחר כך...

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אחלה של עצה, ומה אם לאחר התאונה הוא לא במצב שמאפשר לו לשלוח SMS?

ואל תחשוב שאתה חכם יותר מחברת הביטוח, חצי שנה לא שולח הודעה אפילו פעם אחת, ואז פתאום ביום בהיר אחד שולח SMS, ואחרי 5 דקות כבר יש תאונה, אל תדאג, בגלל אנשים כמוך יש חוקרים מטעם הביטוח.

ROOONEEYY

פורסם

BJM... אתה חושב שחברות הביטוח לא מעיינות בטפסים של המשטרה ושל מד"א?

ואני רוצה להוסיף, ש-אל תשכח שההודעות לא חינם.

פורסם

בטח שאתה משלם עליהם.

ומה אם נגמרה לך הסוללה בפלאפון/אתה במקום ללא קליטה?

אתה נשאר בלי ביטוח.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

זה לא לכל רכב, זה לרכב אחד, וכמו שאמרו זה מיועד בעיקר לחיילים או אנשים שלא נוסעים הרבה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
משתלם !!

אל תשלח אס אמ אס אף פעם ואם חס וחלילה תהיה תאונה תשלח אס אמ אס ובעדות תרשום שהתאונה הייתה חצי שעה אחר כך...

נגיד והתאונה היא תאונה עם נפגעים.

הרי האינסטינקט הראשון הוא להתקשר למד"א כדי שיבואו להגיש עזרה ראשונה ולפנות את הפצוע להמשך טיפול.

אז שתדע לך שבמד"א יש דוחות פנימיים למשל- כשאמבולנס יוצא אז נרשמת שעת יציאה.

כשהוא מגיעה למקום התאונה הנהג מודיע למוקד שהוא במקום והמוקדן מציין זאת במחשב.

כנ"ל לגבי תחילת פינוי- הגעה לבית החולים וחזרה לתחנה.

ככה שהקומבינה שלך לא תעבוד במקרה כזה.

פורסם
משתלם !!

אתה כ"כ צעיר.

מזכיר לי תסיפור על הגברת שטענה שהיא לא יכולה ללכת, ניצחה במשפט וקיבלה סכום כסף עצום.

לאחר מעקב ממושך של חוקרי הביטוח הם צילמו אותה מטיילת בבית להנאתה,משקה את העציצים, מטיילת בגינה.

הסוף של אותה גברת לא היה טוב, אל תנסה לעבוד על חברה הביטוח הם יותר חכמים ממך

בקשר לביטוח הוא לא כדאי אלה אם אתה כמו שהוזכר כאן חייל קרבי, משתמש באוטו לעיתים רחוקות או משהו בסגנון.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

קשה להסתמך על SMS, לך תדע אם התקבל או לא.

חוצמיזה ש900 שקל ל60 שעות זה ימבה כסף.

אני עושה ביטוח צעיר מסוג אחר.

4 ימים 50 שקל. רק מתקשר, עושה ביטוח, והופ יש לי 4 ימים של ביטוח.

זה טוב לאחד כמוני (פנימיה) או לחיילים, כי זה מכסה סופשבוע שלם, חמישי-שישי-שבת-מוצ"ש-ראשון.

וחישוב פשוט מראה שאני משלם 50 שקל ל4 ימים, 4 ימים, 24X4 שווה 96 שעות. אז איך לעזאזל 900 שקל ואתה מקבל כולה 60 שעות?

ממש ממש לא משתלם, ולפי דעתי משהו פה מסריח.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...