Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות יפות מאוד וכל הכבוד על ההתארגנות של מפגש מיני. והאמת, חשבתי שיש לכם כבר מועדון.

לא יעזור כלום, מיני זה רכב מדהים--- "שוברת לבבות קטנה" :twisted::lol:

לוטן

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם

כל הכבוד לנאור ולכל מי שעזר והשתתף. מועדון מכוניות הוא תרבות מוטורית ואני מקווה לעזור בהקמתו. לצערי לא יכולתי להגיע למפגש הראשון ולמעשה אני משער שאמצא זמן לעזור רק מחודש הבא, אבל בשאיפה יהיה לי זמן לעזור באמת.

לגבי השפעה על קמור, הייתי אומר שהמועדון היחיד שיכול להשפיע שם הוא מקסימום ארגון שחקני הכדורגל. לצערי אני לא צוחק. רמת חוסר העניין שקמור מפגינים כלפי ספורט מוטורי או כל דבר שלא קשור מיידית במכירות שלהם, עולה לדעתי על כל יבואן בו נתקלתי. אפילו כשארז ליבן התחרה בפורמולה במוו והיו שידורים בערוץ 5, בקמור לא ידעו על זה וחמור מזה, לא רצו לדעת על זה. כמעט כל אחד מהמתחרים האחרים פורמולה במוו, קיבל מימון מיבואן/מפיץ של במוו במקום מגוריו. אצל קמור ספורט מוטורי לא קיים. אפילו כשהם מתרגמים את המגזין המושקע של במוו, הם לא דואגים שמישהו שמבין בספורט מוטורי יעבור על התרגום בכדי לראות שהם לא עושים צחוק מעצמם (והם עושים).

הצעה אחת שיש לי לגבי דבר שהמועדון יכול לעזור בו, היא לגבי הסדרת יבוא והתקנה של אביזרים עבור המיני. כידוע יש מגוון מדהים של אביזרים עבור המיני החדשות החל מאבזור של במוו ועד לסדנאות שיפורים כמו הרשמית של קופר או לא רשמיות. אם מתארגנים ניתן לבצע רכישה מרוכזת בחו"ל ולמצא מתקין בארץ. זאת רק דוגמה.

פורסם

כל הכבוד על המפגש....

כאחד שמתעניין במיני קופר S, האם מישהו יודע משהו על הדגם החדש שאמור להגיע בתחילת 2007?

האם שווה לחכות לו, או לקנות את הישן?

פורסם

היי, עברתי באיצטדיון ר"ג ביום שישי וראיתי ימבה מיני, זה הייתם אתם?

חייב לציין שהלשון שלי עשתה ספונג'ה לחניון שם!

אוי, כמה שהייתי רוצה מיני...

קניתי לעצמי ליומולדת האחרון דגם מוקטן של מיני... :shock:

האלו!

אתה כבר הגשמת חלום אחד קונדסי!

תשאיר קצת לאחרים.

חבר'ה, תבורכו.

אופנוען

פורסם

מתוכנן לקום אתר בהמשך,

תודה רבה לכולם על הפרגון (פרט לאחד פה)

משה - אני מאוד מקווה לראות אותך במפגשים הבאים,

לידיעתך, היום דווקא הופתעתי מאוד לטובה מטוב גל יבואן מיני, קיבלתי היום שיחה מהמוכרת שם, שאני מאמין שאותה אתה מכיר.

היא אמרה לי שסיפרו לה שאני מקים מועדון, ושיש לה אנשים לשלוח אלי ושהיא תשמח עם אני יעדכן אותה בשביל שתוכל לתת עזרה בנושא, מאוד הופעתי.

רז, לפי מה שאני הבנתי הדגם הבא יצוייד במגדש טורבו ולא כמו הנוכחי במגדש סופרצ'ארצ'ד, ויפיק 175 כוחות סוס, פרט לזה השינויים לא קיצוניים.

אם תרצה, אני יברר עוד על הדגם שמגיע, אבל לדעתי הוא יגיע רק בעוד שנה לפחות.

קונדסון, מיני היא גם ככה בגודל של דגם 1:18 ;)

שוב , תודה לכולם על התגובות והתמיכה.

נאור

פורסם

מחזיר אותי למיני שלי שנמכרה לפני חצי שנה.. מבאס קצת..

אבל זו התקדמות, כי כשעשינו מפגש באיקאה לפני 5 חודשים, היינו איזה חמישה..

אז עכשיו 15 - זה יפה, השאלה כמה בעלי מיני מהדגם הישן והקלאסי הגיעו?!

פורסם

נאור,

מי זה "טוב גל, יבואן מיני"? יש עוד יבואן חוץ מקמור או במקומם?

אני לא מתפלא שליבואן יש עניין במועדון. זה דבר ברור מאליו שטוב למכירות.

יש לציין שבמיני החדשה מוחלף המנוע בכלל במנוע חדש ולא רק החלפת המגדש. מבחינה תכנונית יהיה מעניין מאד לראות את הגודל של המנוע החדש משום שעקרונית מנועי טורבו גדולים ממנועי סופרצ'ארג'ר בגלל התוספת לאורך של הסעפות ובגלל שבדרך כלל נדרש מצנן ביניים גדול יותר.

פורסם
מתוכנן לקום אתר בהמשך,

תודה רבה לכולם על הפרגון (פרט לאחד פה)

משה - אני מאוד מקווה לראות אותך במפגשים הבאים,

לידיעתך, היום דווקא הופתעתי מאוד לטובה מטוב גל יבואן מיני, קיבלתי היום שיחה מהמוכרת שם, שאני מאמין שאותה אתה מכיר.

היא אמרה לי שסיפרו לה שאני מקים מועדון, ושיש לה אנשים לשלוח אלי ושהיא תשמח עם אני יעדכן אותה בשביל שתוכל לתת עזרה בנושא, מאוד הופעתי.

רז, לפי מה שאני הבנתי הדגם הבא יצוייד במגדש טורבו ולא כמו הנוכחי במגדש סופרצ'ארצ'ד, ויפיק 175 כוחות סוס, פרט לזה השינויים לא קיצוניים.

אם תרצה, אני יברר עוד על הדגם שמגיע, אבל לדעתי הוא יגיע רק בעוד שנה לפחות.

קונדסון, מיני היא גם ככה בגודל של דגם 1:18 ;)

שוב , תודה לכולם על התגובות והתמיכה.

נאור

תגובת האחד: אכן איני מפרגן. קשה לי קצת לפרגן לאנשים שנכנעים למדיניות שווק מוזרה של היבואן, המציבה את המיני ( יופי של אוטו, אגב ), כ"כ רחוק מהשג ידם של קהל חושקיו. יותר מכך קשה לי להבין כיצד הטענה היחידה שיש לכם כלפי היבואן הינה חוסר רצונו למעורבות בפעילותכם ולא המחיר שמציב אתכם, לפחות בעיני, כצרכני פוזה ותו לא. כמובן אגב שהמיני הישנה היא משהו שונה לגמרי.
פורסם

משה, אם לא שמת לב המיני לא נמכרות באולם התצוגה של קמור אלא יש למיני חנות נפרדת, שם הסוכנות שמנהלת את כל עניין היבוא הוא טוב גל , קמור היא היבואנית הראשית.

תודה רבה לשאר המגיבים,

שישי הקרוב מפגש נוסף,

כל מי שמכיר בעל מיני חדשה או ישנה מוזמן לתת יד ולקשר אותו למפגש הקרוב.

נאור

פורסם

עדכון,

המפגש שתוכנן בשישי הקרוב , נדחה !

מצטערים מראש,

מתוכנן במקום המפגש הזה (שהיו אמורים להיות בו כ25 רכבים) מפגש גדול בהרבה, שדורש ארגון כמו שצריך מראש.

אשמח לעדכן בהמשך,

נאור

• תוכן חדש...