Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר טוב לטיסה ארוכה - יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה חושב שהמשלוח יגיע עד ה 20 לחודש?

המלצתי בצחוק ואני מאד מקווה ששאלתך גם כן הייתה בצחוק (לא כדאי לקחת את ההימור ולעלות למטוס עם ספר כזה. הם לא יקבלו בהבנה את חוש ההומור ואתה תצטרך לתת על כך את הדין).

התשובה לשאלתך:

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/102-0561269-2154528?ie=UTF8&nodeId=596198

פורסם

ממליץ על הספר

The Firm

לא יודע לגבי תרגומים לעברית, אני קורא רק באנגלית - הרבה יותר נעים לקרוא מקור\תרגום איכותי לאנגלית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
המלצתי בצחוק ואני מאד מקווה ששאלתך גם כן הייתה בצחוק (לא כדאי לקחת את ההימור ולעלות למטוס עם ספר כזה. הם לא יקבלו בהבנה את חוש ההומור ואתה תצטרך לתת על כך את הדין).

התשובה לשאלתך:

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/102-0561269-2154528?ie=UTF8&nodeId=596198

:lol:

נלחצת הא?

תודה לכולם על ההמלצות, אני עדיין פתוח לעוד :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

השבוע שמעתי ראיון ברדיו (נדמה לי שאצל רזי ברקאי) עם ישראלי שעוכב בלונדון מפני שעלה למטוס עם ספר על פעילות המוסד במלח' לבנון הראשונה. הבודקים הבטחוניים לא הבינו את העברית, אבל התמונות של פלאנגיסטים עם קלאצ'ים וכל מיני שיעים דמויי עובדיה יוסף הכניסו אותם ללחץ.

אז תיזהר עם הספר שאתה בוחר...

פורסם
השבוע שמעתי ראיון ברדיו (נדמה לי שאצל רזי ברקאי) עם ישראלי שעוכב בלונדון מפני שעלה למטוס עם ספר על פעילות המוסד במלח' לבנון הראשונה. הבודקים הבטחוניים לא הבינו את העברית, אבל התמונות של פלאנגיסטים עם קלאצ'ים וכל מיני שיעים דמויי עובדיה יוסף הכניסו אותם ללחץ.

אז תיזהר עם הספר שאתה בוחר...

פאק.

ואני טס דרך לונדון... יש לי שם מעבר לטיסה לניו יורק, משמע הולכים לשבור לי ת'צורה בחיפושים ובדיקות בטחוניות.

דרעק!

פורסם

תביא בחשבון שבלונדון ובצרפת לא מרשים להעלות למטוס בטיסות שיעדן ארה"ב או ישראל כל נוזל או ג'ל או משחה מסוג כלשהו, אפילו לא מים או משחת שיניים.

את ה KY תשאיר בבית או במזוודה :-D

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תביא בחשבון שבלונדון ובצרפת לא מרשים להעלות למטוס בטיסות שיעדן ארה"ב או ישראל כל נוזל או ג'ל או משחה מסוג כלשהו, אפילו לא מים או משחת שיניים.

את ה KY תשאיר בבית או במזוודה :-D

ייפ, יודע.

שיננתי את כל הרשימה של מה אסור לקחת לטיסות לארה"ב, הזויים.

הטיסה שלי היא כזו: תל אביב-לונדון, מחליף מטוס בלונדון ומלונדון לניו יורק. עכשיו אני לא מצליח להבין, האם לעזעזל אני אעבור בדיקה ביטחונית מקיפה והזוייה גם בזמן החלפת המטוס? או שהם יסמכו על הבדיקה בבן גוריון?

אגב, היום קניתי את מפגש בברלין של מישקה בן-דוד, בנתיים אחרי שתיי פרקים אני ממש נהנה. לא מאמין על עצמי.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=125591

צריך לצרף לעניין גם את הספר האגדי של הקומדי סטור.

בהמשך לשרשור ההוא, לבסוף בחרתי לקרוא את הספר "עומדים בטור" של יאיר לפיד.

ספר נחמד וקליל.

"שהיד" של דני בר.

נותן זוית חדשה על עבודת השב"כ.

אגב, הספר עבר צנזורה רצינית לפני שפורסם, המחבר הוא איש שב"כ לשעבר.

נראה מרתק...

יש איפה לקרוא את המבוא של הספר? הוא נמצא כעת בחנויות?

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...