Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר טוב לטיסה ארוכה - יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הטיסה לארה"ב עוד שבועיים, ובעקבות חוסר ה-WIFI במטוסי בריטיש איירוויס, אני מתחיל לחפש לעצמי שלושה ספרים לקחת איתי לטיסות.

החלטתי שאני אלך על ספרי מתח שעוסקים בריגול/מאפיה/מלחמה.

היום הסתכלתי על "אחי היאקוזה" של רז יעקוב ו"מפגש בברלין" של בן-דוד מישקה, נראו לי ממש טובים.

לכל מי שיש המלצות נוספות/אזהרות/פירות/כרטיסי אשראי וכו' - אשמח מאוד לשמוע

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פשוט הייתי מבלה כל הלילה שליפני ולא משלים שעות שינה ודוחס את כל הסידורים ליום הטיסה כדי לישמור על עירנות

ניכנב למטוס , 2 כוסות יין ומיתעורר ב

WELLCOME to JFK AIRPORT

ולא משנה איכות המושב, הסרטים , אם היה קר או חם וכמה ילדי ישיבה היו דורכים או אוכלים מעלי קרקרים.

(בכל אופן.. 5 פעמים זה עבד לי)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
"שהיד" של דני בר.

נותן זוית חדשה על עבודת השב"כ.

אגב, הספר עבר צנזורה רצינית לפני שפורסם, המחבר הוא איש שב"כ לשעבר.

קלעת בול! אני מחפש כמה שיותר ספרי שב"כ.

אגב, גם ספרים מצחיקים וקומדיות למיניהן יבואו בטוב, פתאום חשבתי קצת... שלוש ספרים על אותו נושא, too much. כדאי לגוון.

אני פשוט הייתי מבלה כל הלילה שליפני ולא משלים שעות שינה ודוחס את כל הסידורים ליום הטיסה כדי לישמור על עירנות

ניכנב למטוס , 2 כוסות יין ומיתעורר ב

WELLCOME to JFK AIRPORT

ולא משנה איכות המושב, הסרטים , אם היה קר או חם וכמה ילדי ישיבה היו דורכים או אוכלים מעלי קרקרים.

(בכל אופן.. 5 פעמים זה עבד לי)

הייתי עושה את זה אם הטיסה לא הייתה ב-6 בבוקר, ונוחתת בקנדי בערב. לא מתאים להיות עירני בלילה הראשון בארה"ב, זה מתכון בטוח לבעיות כל שאר הטיול.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

המתכון שלי - 001 של אלעל לNY. יציאה בסביבות 12 וחצי בלילה, נחיתה ב6 בבוקר של אותו היום...!

מתכון מצויין נגד ג'ט לאג.

אם אתה טס לחוף המערבי יש את 005, נונ סטופ ת"א - LA. אותן שעות פחות או יותר.

פורסם

מזה משנה איך תגיע לשם, תצא תבלה , תישן לא תישן.. אתה לא תינוק..השינה תיסדר לך מתישהו... (פה לשים את הלינק שקשור לנקודות , אבל באמצע המשפט לא כי זה רק 2)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המתכון של GSI מעולה, ועובד ללא דופי.

דנטה, הקומדיה האלוהית. בניאן, מסעות ההלך. ספרים מרתקים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...