Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כידוע אחת המחלות של הלאנטיס הוא רעש נוראי מהמדחס של המזגן.

העניין הוא שאני די פדנט בקשר לרכב שלי וזה נורא מציק לי הרעש הזה שהמדחס מוציא.

שמתי לב ש99% מהזמן הוא מוציא את הרעש שהאוטו על סרק או בנסיעה איטית שהטורים מתחת לאלף סלד.

אם אני עומד במקום בסרק ונותן מכת גז קטנה ומעלה הטורים למעל אלף סלד הרעש מפסיק.

נ.ב

שנה שעברה שהלכה לי גומייה 0ring אוטמת בין אחד הצינורות שמתחבר למדחס התעניינתי ודיברתי עם המזגניסט(מוצאו הלאומי אינו עניין לאיתור או תיקון התקלה) על עניין הרעש של המדחס והוא ישר קפץ בשלילה שאמרתי לו אולי המדחס לא תקין ושאולי יש להחליפו או לשפצו והוא טען: יש לך מדחס במאזדה של DENSO יש להם מדחסים פנטסטיים ועם הרעש הזה שזה המחלה שלהם אתה תסע עוד שנים ארוכות...

מה דעתכם בעניין?

חשוב לציין שמדובר על לאנטיס מודל 2000 עם 136K מטופלת מאוד מאוד.

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

מלבד רעש הצרצור המעצבן שמדחס המזגן מפיק אתה יכול בהחלט ליסוע שנים עם התופעה הזו, והמזגן יפיק קרירות נפלאה בחודשי הקיץ החמים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אהלן,

כידוע אחת המחלות של הלאנטיס הוא רעש נוראי מהמדחס של המזגן.

העניין הוא שאני די פדנט בקשר לרכב שלי וזה נורא מציק לי הרעש הזה שהמדחס מוציא.

שמתי לב ש99% מהזמן הוא מוציא את הרעש שהאוטו על סרק או בנסיעה איטית שהטורים מתחת לאלף סלד.

אם אני עומד במקום בסרק ונותן מכת גז קטנה ומעלה הטורים למעל אלף סלד הרעש מפסיק.

נ.ב

שנה שעברה שהלכה לי גומייה 0ring אוטמת בין אחד הצינורות שמתחבר למדחס התעניינתי ודיברתי עם המזגניסט(מוצאו הלאומי אינו עניין לאיתור או תיקון התקלה) על עניין הרעש של המדחס והוא ישר קפץ בשלילה שאמרתי לו אולי המדחס לא תקין ושאולי יש להחליפו או לשפצו והוא טען: יש לך מדחס במאזדה של DENSO יש להם מדחסים פנטסטיים ועם הרעש הזה שזה המחלה שלהם אתה תסע עוד שנים ארוכות...

מה דעתכם בעניין?

חשוב לציין שמדובר על לאנטיס מודל 2000 עם 136K מטופלת מאוד מאוד.

תודה מראש ושבת שלום

כנראה שהקלאצ' במדחס מרעיש.

מניסיוני האישי, ללנטיס BJ אין מחלה של מדחסים. ממש לא.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נדירות הלאנטיס שאני רואה על הכביש באמצע היום ברמזור ושהם עם חלונות סגורים=מזגן דולק ואין רעש מהמדחס.

מזה אומר שהקלאץ' מרעיש?

יש דרך להחליף קלאץ' ללא פירוק המדחס וללא ניתוק הצינורות? זה לא עד כדי כך מציק לי שאני הולך להתחיל לעשות עכשיו גם ואקום ומילוי גז חדש ומלא סלט.

• תוכן חדש...