Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

shellcase- תודה ילד.

אורן DL. :-D

מה זה??!

רק אממ.. אורן...

אתה זוכר שבדיאל הבלם יד זה גלגלים קדמיים כן..?

:wink::hihi::roll:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

LOL. כן. לצערי הרב אני זוכר את זה טוב מאוד. אני כבר אסביר לך בשישי.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

חחח אתם שכחתם שהיה פה מישהו שאמר על ילדים משועממים בחופש .

ואני לא ראיתי שמישהו אמר שהוא צדק אז אני יגיד לו ...!

אז קבל ח"ח עם מציאת האוטו :grin:

פורסם
אני במקומך מחכה שהגנב שלקח יכנס לתוך האוטו ומפוצץ לו את הצורה ולאחר שמפוצץ לו את הצורה זורק אותו בתחנת משטרה שיודה בגניבה

זה לא חכם במיוחד, הגנבים של היום חצופים הרבה יותר מהגנבים של פעם, ואם תפגע בהם הם לא יפחדו ויגישו תלונה במשטרה. פשוט בושה למערכת המשפט שלנו, אבל זה מה יש.

אלא אם הגנב איים עליך בנשק כלשהו (חם או קר), אז מותר לך לעשות הכל, הגנה עצמית!

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מזל טוב!

גם לי פעם גנבו אופניים (דיי יקרות) אחרי שבוע בערך שהייתי בדרום תל אביב פתאום ראיתי 3 ערסים כבדים רוכבים על האופניים שלי!!!!

פורסם

ו...?

אל תשאיר אותנו במתח~!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ו.. כלום

הייתי שם לבד

ראיתי אותם בקיוסק הם היו שם דקה ונסעו ככה שלא היה לי הרבה זמן לחשוב מה לעשות בכלל

פורסם

דרוס אותם :D

אני את האופניים שגנבו לי שלפתי לגנב מתחת לתחת כשראיתי אותו!

חבל שאחרי כמה חודשים הם נגנבו שוב... :|

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא מבין למנה לא השארת את הרכב במגרש ועשית תצפיות לאתר את הגנב מתעד את הכל ומבקש סיוע מהמשטרה?

ככה היו תופסים את הגנב ואולי עוד כמה רכבים שהוא גנב.

תבדוק באמת שהרכב לךא עבר בעלות, כי לוקח למחשב במשטרה 24 שעות להתעדכן במשרד הרישוי וגם עוד זמן להתעדכן בדואר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
מזל טוב!

גם לי פעם גנבו אופניים (דיי יקרות) אחרי שבוע בערך שהייתי בדרום תל אביב פתאום ראיתי 3 ערסים כבדים רוכבים על האופניים שלי!!!!

זה מזכיר לי סיפור מלפני כמה שנים טובות.

עד לפני הצבא הייתי רוכב באופן רציני על אופני הרים, והיו לי שני שותפים קבועים: האחד כותב פה לעיתים רחוקות ונוהג ביומיום על 205 MI16 והשני הוא אדם שלימים הפך להיות אלוף הארץ באופני הרים (הוא רוכב במסגרת Team Klein, למי שמעורה בעניינים) אשר בזמנו החופשי עוסק גם באגרוף תאילנדי.

בכל אופן, יום אחד אני יורד למטה מהבית וקולט אותו (את האלוף) הולך ברחוב שלי עם נבוט ביד וכולו עצבים. אני ניגש אליו ושואל אותו מה העניין, והוא עונה שמישהו גנב לו את האופניים (ששוות אלפי שקלים) והוא מחפש אותו בנרות. בקושי הוא גומר את המשפט ופתאום הערס הגנב יוצא ברכיבה מאחד הבתים הסמוכים עם האופניים. החבר שלי מתעשת ברגע, דופק ריצה אחריו (זוכרים? יש לו נבוט ביד), משיג אותו, ו... בואו נגיד שמאז לא נראה לי שהערס ההוא ינסה עוד לגנוב אופניים.

אני, לעומת זאת, זכיתי לראות דבר משעשע שבהחלט לא רואים כל יום :-D

ואורן: מזל טוב על מציאת הסובארו, העיקר שתהנה ותסע בזהירות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לי נראה שאלבר ביימו גניבה.

ככה תעריך יותר את ה-DL ותעזוב את האקסנט שלהם בשקט...:lol:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

מאיפה הרכב נגנב בהוד השרון? ואיפה הוא נמצא?

אני מקווה שלי לא יגעו ברכב שלי.כבר קרה לאחותי בעבר שגנבו לה את הקטנוע, ולאחר שביררתי קצת בעיר עם האנשים הנכונים -העבדה חזרה לרשותנו כעבור שבועיים וללא נזק למעט סוויץ מושב שבור.

אני לא מאמין שהרכב שלך היה מיועד לפירוק,אלא סתם שיעמום של אנשים בחופש.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...