Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתתף בצערך ידידי.

לגנבי רכב צריך לכרות את כל הגפיים(אלא אם כן ניגנב רכב אוטומטי...אז אפשר להשאיר לגנב את רגל שמאל...).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השלט מצפצף בהחלט!

לגבי הסוללות, לי יש את האוטו כבר 5 חודשים ואני קיבלתי את השלט עם אנרג'ייזר שעדיין בתוכו ולא נגמרת, בשלט יש מד של טעינת הסוללה ואחרי שהאדם השקיע 1200 ש''ח על האזעקה צריך להיות מספיק אחראי להחליף בזמן את הסוללה!

יש 3 מצביםשל התרעה:

1: מכה חלשה באוטו = צלצול חלש בשלט וצפצוף דיי חלש של האוטו

2: מכה חזקה באוטו = שלט משתגע והאוטו מצפצף חזק

3: = פתיחת הדלת = שלט ממש ממש משתגע ואזעקה שתרים כמה אנשים משנתם

יצא לי לבדוק את המגוון עם ילדי השכונה ומגוון כדורים :(

ופתחתי את הדלת פעם עם מתפח בלי נטרול האזעקה בשביל לבדוק כמה רעש זה עושה :)

השלט גם מראה אם דלת פתוחה, או הרכב מונע אך גם זה לא מדע מדויק כי בקשר לדלת זה סה''כ מן כפתור כזה שמחובר בין הכנף לדלת וכאשר סוגרים אותה הוא נלחץ... אתם יכולים כבר לתאר את דרכי הפריצה של דבר זה (ויש)

סה''כ אזעקה מומלצת ומבחינת אזעקה לדעתי היא הכי טובה אבל זה לא המיגון היחידי שצריך להיות ברכב וזה לא מה שימנע מגנב שחם ממש על הרכב לגנוב אותו.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
השלט מצפצף בהחלט!

לגבי הסוללות, לי יש את האוטו כבר 5 חודשים ואני קיבלתי את השלט עם אנרג'ייזר שעדיין בתוכו ולא נגמרת, בשלט יש מד של טעינת הסוללה ואחרי שהאדם השקיע 1200 ש''ח על האזעקה צריך להיות מספיק אחראי להחליף בזמן את הסוללה!

יש 3 מצביםשל התרעה:

1: מכה חלשה באוטו = צלצול חלש בשלט וצפצוף דיי חלש של האוטו

2: מכה חזקה באוטו = שלט משתגע והאוטו מצפצף חזק

3: = פתיחת הדלת = שלט ממש ממש משתגע ואזעקה שתרים כמה אנשים משנתם

יצא לי לבדוק את המגוון עם ילדי השכונה ומגוון כדורים :(

ופתחתי את הדלת פעם עם מתפח בלי נטרול האזעקה בשביל לבדוק כמה רעש זה עושה :)

השלט גם מראה אם דלת פתוחה, או הרכב מונע אך גם זה לא מדע מדויק כי בקשר לדלת זה סה''כ מן כפתור כזה שמחובר בין הכנף לדלת וכאשר סוגרים אותה הוא נלחץ... אתם יכולים כבר לתאר את דרכי הפריצה של דבר זה (ויש)

סה''כ אזעקה מומלצת ומבחינת אזעקה לדעתי היא הכי טובה אבל זה לא המיגון היחידי שצריך להיות ברכב וזה לא מה שימנע מגנב שחם ממש על הרכב לגנוב אותו.

עמית.

לגבי האזעקה של הביפר, בתור אזעקה היא אזעקה טובה אך רחוק מלהיות הכי טובה כדברייך, הפלוס שלה מעל כל האזעקות הסטנדרטיות זה שיש לך חיווי בכל רגע נתון, לגבי ניטרולה זה בדיוק 2 דקות לגנב מיומן ואפילו פחות (הכי קל לשבור את הדש בורד מתחת להגה,להגיע למוח ולהוציא את הקונקטור ,או יותר נכון לעקור את הפלסטיק מתחת להגה ולקרוע את הכבל שמגיע למוח).

מבחינת מיגון ,זה לא משהו חריג שיעכב גנב מלגנוב את הרכב.

פורסם

איזה קטע... לאבא שלי גנבו את אותו אוטו סובארו DL באותו יום באותם שעות.. חח.. כנראה הייתה איזו פשיטה

אכן אוטו מבוקש אבל יש תקווה תשמעו על הסיפור הבא... הסובארו של אבא שלי כבר נגנבה פעם .. אבא שלי השאיר דלת פתוחה ומפתח בסוויטש והמנעול גיר שדרך אגב לא עוזר היה לא נעול ככה שזה היה רק לפתוח להניע וליסוע הקיצר איזה חודש לא שמענו כלום עד שהמשטרה התקשרה ואמרה: מצאנו את האוטו שלך בוא קח אותו... מסתבר שמי שגנב אותו מכר לערבי אחר והוא נסע איתו בכבישים עד שעצרו אותו במחסום ולפי מספר שלדה הביאו לנו אותו והכל היה בסדר עד ה18 שבו נגנב האוטו שוב

ב18 זאת הפעם השנייה שנגנב האוטו הזה ויהיה מאוד משמח לקבל אותו שוב חח למרות שלא נראלי זה יקרה...

פורסם

והכל עם מכוניות משנות ה80 המאוחרות, וחרא מכוניות (חוץ מהGTI שנת 86)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
לגבי האזעקה של הביפר, בתור אזעקה היא אזעקה טובה אך רחוק מלהיות הכי טובה כדברייך, הפלוס שלה מעל כל האזעקות הסטנדרטיות זה שיש לך חיווי בכל רגע נתון, לגבי ניטרולה זה בדיוק 2 דקות לגנב מיומן ואפילו פחות (הכי קל לשבור את הדש בורד מתחת להגה,להגיע למוח ולהוציא את הקונקטור ,או יותר נכון לעקור את הפלסטיק מתחת להגה ולקרוע את הכבל שמגיע למוח).

מבחינת מיגון ,זה לא משהו חריג שיעכב גנב מלגנוב את הרכב.

הלכת רחוק, יש דרכים פשוטות יותר שגם בלי ידע בכלל אלה רק מידע איך האזעקה מותקנת ניתן לקחת את הרכב.

מה שמעצבן זה שאני תמיד מחפש חניה בטווח האזעקה, זה ממכר! צריך לנסות להאריך את הטווח!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עידכון חם חם חם!!!

טוב האמת מלפני בערך 3 שעות. פשוט לא הייתה לי אפשרות להגיע למחשב.

האוטו נמצא!!!

עדיין לא וויתרתי, ולמרות שהיום בסביבות השעה 7:30 יצאתי ביונדאי ברחובות הוד השרון לחפש אחר מכוניות למכירה, עדיין בדקתי כל סובארו ליאונה DL שראיתי בדרך. לא משנה מה הצבע או מספר הרישוי. חיפשתי משהו שיגרום לי לזהות שזאת המכונית שלי.

כולם אמרו לי שאני חי באשליות, כולל פה, אמרו שבחיים אני לא אראה יותר את האוטו ושהוא כבר מזמן מפורק לחלקים בשטחים.

ואני? אולי אני תמים, אבל לא האמנתי. אני המשכתי לבדוק כל DL בטווח הראיה שלי.

הסתובבתי היום, נכנסתי לאחת משכונות היוקרה של הוד השרון, במטרה למצוא רכב למכירה. אמרתי לעצמי "שכונה טובה, בטח המכוניות פה שמורות..."

בעודי תר ברחובות השכונה אחר מבוקשי, צדו עיניי סובארו ליאונה DL בצבע כחול. לא חשבתי לרגע שזאת שלי, אבל החלטתי בכל זאת, לשם הפרוטוקול, להתקרב ולבדוק את המספר.

ברגע שהתקרבתי מעט, ראיתי מדבקה גדולה וירוקה באמצע הפגוש האחורי של האוטו, מיד באותו הרגע אמרתי "זה האוטו שלי. זאת המדבקה של אור ירוק שלי!!!"

התקרבתי יותר ויותר, ויותר סימנים מזהים בלטו לעין, ובסוף התקרבתי מספיק, ראיתי את המספר, וכבר לא היה ספק.

טלפון מהיר לאבא, "מצאתי את האוטו! צא החוצה עם המפתחות לסובארו. תוך 3 שניות אני אוסף אותך". ואבא שלי, צייתן. יצא החוצה. אני מחכה בחוץ צופר לו כמו מטורף שילך יותר מהר. נכנס לאוטו, ואני הדבקתי את הרגל לרצפה, טסנו (עד כמה שאפשר ביונדאי אקסנט 1.5 עם 91 סוסי פוני גוססים, כן?)

תוך פחות מ20 שניות היינו כבר בטווח ראיה של הרכב. (לידע כללי, המיקום הזה היה בדיוק 4 רחובות מהבית שלי. במקום הכי פחות צפוי לחפש בו- אתם יודעים, שכונה עשירה וזה....) אבא שלי אומר לי "אתה בטוח שזה זה?" עניתי לו "אם אני טועה, אני לא עולה מאחורי הגה יותר בחיים שלי".

יצאנו מהאוטו, הלכנו לבדוק את הסובארו. אבא שלי זרק לי את המפתחות, הכנסתי את המפתח לדלת, הדלת הייתה פתוחה (הגיוני...) נכנסתי, התנעתי, האוטו מניע! אמרתי לאבא שלי, "ביטוח או לא ביטוח, אני נוהג הביתה. קח את היונדאי". ממושמע אבא שלי...

הגענו הביתה, החניתי אותה בתוך החנייה הפרטית שלנו (בית פרטי, הבעיה היא שאין שער) ובעזרת הדייהטסו סיריון שקיבלנו כרכב חלופי חסמתי את הסובארו. את היונדאי שמתי לפני הסיריון ונגמר הסיפור.

איך שאני הייתי מבסוווווט... האוטו שלי חזר! כל הסיפור הזה קרה אחרי שביום חמישי בערב ההורים שלי אמרו לי שהם קונים לאמא אוטו חדש ואני אקבל את הליאונה. באותו לילה היא נגנבה. מרפי הזה לא נח לרגע, מסתבר. אז עכשיו שהיא חזרה. בימים הקרובים היא תהיה שלי רשמית. ברגע שנמצא לאמא שלי אוטו משלה.

מסקנה: לא להקשיב לכל האנשים הפסימיים שאמרו לי שתוך כמה שעות האוטו בשטחים ומפורק. להמישך לחפש, ואולי בסוף יתמזל מזלך.

סוף טוב, הכל טוב.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מזל טוב,ההרגשה יותר טובה מלקנות רכב חדש.

איך פירקו את המנעול גיר? או שבכלל הוא לא היה נעול?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מזל טוב על מציאת האבידה. :beerchug:

לא כולם אמרו שהרכב נגנב. חופש גדול עכשיו ואין רכב שיותר קל לפרוץ אליו מאשר סובארו DL .

לא רוצה לבאס אותך , אבל מניסיון שלי (היתה לנו כזאת שנת 86 ) וגם מהניסיון של החבר שעליו כתבתי בשירשור , כדאי לך לחשוב ברצינות על להוסיף כפתור ניתוק סודי בנוסף למנעול הגה/הילוכים. נכון שכל דבר אפשר לפרוץ , אבל כל מנעול וניתוק לוקח זמן יקר מהגנב. בנוסף, אל תשאיר ברכב חפצים בעלי ערך (משקפי שמש, דיסקים, כסף או כל דבר אחר מושך עין) ואל תשקיע במערכת.

אסף

• תוכן חדש...