Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת הולך לשים את ה web cam שלי עכשיו בשמירה 24 שעות ביממה על הרכב.

יש למישהו המלצה לתוכנה טובה שתפעיל את המצלמה ותקליט כשיש תנועה ליד הרכב?

תודה

אורן

ושוב, מה זה הכפתור ניתוק הזה???

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גדול גדול!!

רוץ עכשיו למלא לוטו, כי המזל שלך היום עבר את כל הגבולות. הוא עשה את הבלתי יאמן. להחזיר רכב גנוב, ועוד סובארו?! NO WAY.

באמת תשמור עליו עכשיו, מצידי שים אותו בכספת, או שכל ערב תפרק לו את המצתים, כך שלא יוכלו להניע אותו. או שתחשוב על משהו יצירתי יותר, ותמשיך לעדכן אותנו!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

תבדוק בגומיות של החלון ועל החלון עצמו אחרי סימנים של פריצה. תוודא שהחלון יושב במקום טוב ושהגומי מסביב לא קרוע ותקין.

כדי להיכנס לרכב כמו DL לפעמים לא צריך הרבה מאמץ אלא פשוט סט מפתחות של DL אחרת.

אתה חייב לדווח למשטרה שהרכב נמצא ולקבל מהם ניירת כלשהי שהרכב לא היה ברשותך כדי לא לקבל אח"כ הביתה דוחות חנייה ו/או תנועה שהגנבים צברו (אם הם צברו לך תדע...).

אסף

פורסם

מזל טוב איש!

כמה קילומטרים עשו הגנבים עם הרכב?

בקשר לניתוק - תבוא ביום שישי עם האוטו נראה מה אפשר לעשות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תבוא תבוא

נעשה לך כפתור הנעה כמו באס2000

במקום להניע עם סיבוב סוויץ, זה רק ישחרר את הנעילת הגה, הסטרטר יהיה מחובר ממקום אחר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ליד איזה בית הוא חנה? אולי אפשר לאתר את הגנבים.

לאן הגענו, שצריך webcam כדי לשמור על DL!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לגבי ההערה עם המפתחות של הDL מפעם - במידה ומחליפים את 2 המפתחות של הדלתות, נפתרים מהבעיה, או שהמפתח צריך להיות תואם לדגם?

פורסם

:shock: ראשית, 2 ציטוטים שלך שתפסו לי את העין:

איך שאני הייתי מבסוווווט... האוטו שלי חזר! כל הסיפור הזה קרה אחרי שביום חמישי בערב ההורים שלי אמרו לי שהם קונים לאמא אוטו חדש ואני אקבל את הליאונה. באותו לילה היא נגנבה. מרפי הזה לא נח לרגע, מסתבר. אז עכשיו שהיא חזרה. בימים הקרובים היא תהיה שלי רשמית. ברגע שנמצא לאמא שלי אוטו משלה.

אורן

בקשר לאיך פרצו, עדיין אין לי מושג. הכל במקום, כל המנעולים פתוחים, אבל אין סימנים לחדירה בכוח, שבירת מנעול, וכ'ו.

המנעול גיר מחוץ למקומו, אבל הוא עדיין תקין ופועל, כל האוטו במצב מושלם. כאילו לא נגעו בו.

מוזר מאוד.

לא מכיר אותך.. ולא את המשפחה..

אבל אני לא בטוח שהרכב נגנב...... :twisted:

אני אסחף ואומר (או שאולי זו לא כ"כ הסחפות?) שאולי זה נסיון של ההורים למנוע ממך רכב משלך כרגע לאור עברך העשיר במפגשים עם חוקי המהירות...

רק שהילד שלהם הפעם עקשן ומצא את האוטו איפה שהם ניסו להחביא לו אותו...:lol: (לא ממש השקיעו יש לציין...)

תחשוב על זה קצת8)

תהנה ומברוק על מציאת האפיקומן.

פורסם

יכול להיות שהם קראו בפורום על האימפרזה החדשה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=125941

והתבאסו כי יש להם דגם מיושן.

וברצינות-שיהיה מז"ט. תדע לשמור על מה שיש לך. אם המכונית נגנבה, יכולות להיות 2 סיבות:

.

ראשונה-לחראקות (מן הסתם ראית שגנבו בהוד השרון גם גולף GTI)

שניה - לשטחים.

אם זו הראשונה- ניחא. יצאת בזול כי יש לך מכונית שיחסית קל לפרוץ אליה וספק אם ינסו שוב.

אם זו השניה-אתה בבעיה. אם המכונית "סומנה", היא תיגנב שוב פעם. הגנב יודע בדיוק היכן היא תחנה, על איזה מנעול להתגבר וכו.

תחשוב על איזה דרך יצירתית לשמור עליה. אני לא מתכוון לדרך יצירתית כמו "נשים מצלמה" (או קיי. תשים מצלמה. תלך עם התמונות למשטרה. אני משוכנע שהם ישלחו מסוק אפאצ'י לרמאללה כדי למצוא את הגנבים) אלא לפירוק מע' ההצתה וכו.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שמחתי לקרוא את ההודעה שלך! כל הכבוד על ההתמדה!!

לגנב צריך להיות הרבה אומץ בשביל להשאיר את מס' הרישוי המקורי ועוד סימנים על הרכב (כמו המדבקה של אור ירוק), ועוד לחנות במרחק 4 רחובות ממקום הגניבה.

כנראה מדובר בילד אידיוט.

1. דווח למשטרה שהרכב נמצא. דווח להם גם איפה הוא נמצא, רחוב ומס' בית.

2. תתקין אזעקה טובה/ מפסק סודי/ אמבולייזר כי הרכב ככל הנראה ייגנב שוב.

• תוכן חדש...