Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

YAIROS- כן חשבתי על זה היום ת'אמת. אבל היום זה כבר מאוחר מדי. אם כבר- הייתי צריך לעשות זאת אתמול...

205boy- מושלם. מצב מושלם.

DROZD- לא לא. אין לי מושג מי זה היה. כנראה שגם לעולם לא נדע. לא נורא. כל עוד הרכב חזר בשלום. אני מרוצה.

AssafO- עכשיו בדקתי. אין סימנים בגומיות של החלון, אבל יש הרבה שריטות באיזור של המנעול. ואיפה שהסטרטר. ובקשר למשטרה, הלכנו באותו יום הגשנו תלונה והבוקר הלכנו ואמרנו שמצאנו את הרכב. גם קיבלנו טופס שאומר שבתאריכים הללו בטווח השעות הזה הרכב נגנב.

shellcase- תודה ילד. הגנבים עשו 16 ק"מ עם הרכב. במקרה אני הסתכלתי באותו לילה כמה ק"מ הרכב עבר. ואתמול בלילה היו 16 ק"מ יותר. יום שישי אני בא עם האוטו גם ככה.

lotus omega- יסדר? או שסתם יקרע לי כמה דברים שם... :-D

fizban- במגרש חנייה בשכונה. לא שייך לבית מסויים. אבל נמצא בין 3 בתים. אי אפשר לאתר משם. גם קשה לי להאמין שהגנבים באו מהשכונה הזאת, שכן, כמו שציינתי, זוהי איננה שכונת עוני. ואם כבר לגנוב, למה לעזאזל די אל?!

wrx- תודה. גם אני...

six 4 life- לא לא. העברת האוטו אלי היה רעיון שלהם. מה גם שעכשיו שהוא חזר אלינו הם הוסיפו אותי לפוליסה, ובנוסף לזה, כשנקנה לאמא שלי את הרכב החדש שלה הם גם יוסיפו אותי לשם. האופציה הזאת לא עלתה לרגע במוחי. אני לא יודע איך ההורים שלך, או איך יחסיך איתם, אבל היחסים ביני לבין ההורים שלי מצויינים. מה גם, שאין להם שמץ של מושג איך אני נוהג. בקרבת הבית או איפה שיכולים להיות אנשים שאני מכיר, מאז ומתמיד נסעתי רגוע, לידם אני בכלל טטל'ה. אין סיכוי שהם יגלו איך אני נוהג ונהגתי.

אורן DL. :-D

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמח בשבילך שמצאת את הרכב

ועל הדרך קיבלתה "צופר" ..(את הרכב במתנה)

רק שמור עליה הפעם כמו שצריך !.. :wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם
מה גם, שאין להם שמץ של מושג איך אני נוהג. בקרבת הבית או איפה שיכולים להיות אנשים שאני מכיר, מאז ומתמיד נסעתי רגוע, לידם אני בכלל טטל'ה. אין סיכוי שהם יגלו איך אני נוהג ונהגתי.

אורן DL. :-D

או...

עכשיו אני רגוע..........

:???:

פורסם

יאללה ! כל הכבוד לך! אחרי הכול גם לי יש DL ועם כל המכוניות שיש בכל זאת אין על הסובארו "פשע".

אני בכל זאת אמרתי לך שיש סיכוי שהיא לא בשטחים.. סתכל דף שני.

הנה מה שרשמתי-

"אני לא כ"כ הייתי ממהר לחשוב שהוא בשטחים או משהו כזה, עכשיו זוהי תקופה מתונה והערבים קצת מפחדים להיכנס לתוך האיזורים החמים במרכז. תחפש טוב לך תדע אולי תמצא מי יודע מה צופן לך הגורל."

מזל-טוב!

פורסם

מזל טוב על המציאה

אבל...

לאחר שראיתי אתמול "שומר מסך" עם אמנון לוי.

כדאי מאוד לברר אם לא ביצעו העברת בעלות על הרכב (כן מזייפים חתימות)

כך שלא יצא שאתה נוהג על רכבך שלך בזמן שברישיונות הרכב רשום על שם מישהוא אחר .

כך שאתה הוא זה שנוהג על רכב גנוב.

ירון מאיר

פורסם

תודה חברים.

ירון- אבל אם הרכב מוכרז במשטרה כגנוב, אי אפשר לעשות העברת בעלות. נכון? כי אם כך אז אני מוגן כי התלוננו במשטרה באותו בוקר. אם זה לא נכון- איך אני בודק את זה?

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

יאוו איזה כיף לך! כמו שאמרתי זה לא אבוד, שלנו נגנבה ונמצאה פעם אחת, לצערי באותו יום באותם שעות היא נגנבה שוב ולא נראלי שנמצא אותה בכל מקרה שמור עליה כי הסיכוי שיחזרו לגנוב (כמו שקרה לי) גבוה מאוד!

פורסם

תודה. מחר כנראה אני אקפוץ לחשמלאי רכב לברר בקשר לכפתור ניתוק הזה. נראה מה יקרה עם זה.

כן, אחרי שמצאתי את הרכב שלי, יצאתי עם הבעלים של הGTI לחפש את האוטו שלו גם באותו איזור שבו מצאנו את שלי. חיפושים נרחבים במשך שעתיים+ בכל רחבי העיר לא הניבו פירות. חבל. אבל בכל זאת, נשמור על עיניים פקוחות... ונחזיק אצבעות.

hagggg55 כתב:

פורסם

אני במקומך מחכה שהגנב שלקח יכנס לתוך האוטו ומפוצץ לו את הצורה ולאחר שמפוצץ לו את הצורה זורק אותו בתחנת משטרה שיודה בגניבה

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

• תוכן חדש...