Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכוונתי לרכוש הונדה אקורד 2004 שבאה עם רדיו דיסק מובנה (לצערי)ולא נראה לי שאפשר להחליף.

לאחר גלישה מרובה בפורום, ועל פי התקציב שאני מעמיד לעניין מערכת השמע החלטתי כך :

1.מגבר-jbl 75.4 מהדיוטי פרי או mac audio 4200 .

2.רמקולים אחוריים morel pulse 6.5 קומפוננט(קדמיים כבר יש לי פיוניר קומפוננט)

*על איזה כבל rca איכותי אתם ממליצים +חיווט לרמקולים ?

*האם יש השגות או הצעות טובות יותר לגבי מה שבחרתי במסגרת התקציב שהוצע?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

אם תצהיר על התקציב הכולל עבור העניין נוכל לעזור טוב יותר. כמו כן ניתן להחליף את יחידת הראש האינטגרלית על ידי רכישת מתאם פלסטיק מהיבואן.

בברכה, שי.

פורסם
אם תצהיר על התקציב הכולל עבור העניין נוכל לעזור טוב יותר. כמו כן ניתן להחליף את יחידת הראש האינטגרלית על ידי רכישת מתאם פלסטיק מהיבואן.

בברכה, שי.

בכוונה לא נקבתי בסכומים כי המגבר ירכש בדיוטי פרי לכן המחיר לא ישקף .הבחירות שהצגתי כאן מראות על תקציב של 1500 עד 2000 ש"ח בערך למגבר +רמקולים אחוריים, לא כולל כבל rca וחיווט לרמקולים- שעליהם אשמח לקבל המלצה בתקציב של 300 עד 500 ש"ח .
פורסם

לדעתי גם עדיף להחליף את הקומפ' שמקדימה אם זאת לא טירחה גדולה מדי במורל פולס ואת הפיוניר לשים מאחורה, אלא אם אתה מעדיף אותם על הפולס.

רותם

פורסם
אתה מתכוון להתקין לבד את המערכת? יש למכשיר בהונדה יציאות RCA ,אם כן כמה?
הרכב עדיין לא נרכש אז אני לא יכול לדעת אם יש יציאות rca וכמה ,להתקין לבד אני לא יודע כמובן אלא אלך למתקין מקצועי.

אבקש להתייחס למפרט ולהציע לי לגבי חיווט וכבל rca כמו שפורט בהודעות הקודמות

פורסם

אם אתה מתקין אצל מתקין מקצועי אז יש לו כבר חיווט, רק תדאג שהכבל מתח יהיה מתאים מבחינת עוצמה,

ואם אתה אוהב להיות בראש שקט תוסיף כבלי RCA עם סיכוך גבוה יותר( חברות כמו סטינגר,רוקפורד לייטינג אודיו ...)

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
אם אתה מתקין אצל מתקין מקצועי אז יש לו כבר חיווט, רק תדאג שהכבל מתח יהיה מתאים מבחינת עוצמה,

ואם אתה אוהב להיות בראש שקט תוסיף כבלי RCA עם סיכוך גבוה יותר( חברות כמו סטינגר,רוקפורד לייטינג אודיו ...)

כבר היו אלף שיחות על הכבלים של החברות מותג והגיעו 1000 פעמים למסקנה שזה לא קריטי ואין הבדל שניתן לשמוע אז למה ממשיכים להמליץ לאנשים לקנות כבל ב150 שח שאפשר לקנותכבל שעושה את אותה עבודה ב30 שח

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

הוא הציג לפניו את שתי האפשרויות.

ככה, זה למה אתה קונה משקפי שמש של אירוקה או משקפי שמש של גוצ'י? כי זה מותג. ככה היה תמיד וככה יהיה תמיד יש אנשים שמעדיפים מותגים.

בברכה, שי.

פורסם

אתה חי בסרט אחי...בחברות סאונד זה לא מותגים מותק..מותג כמו אלפיין אתה לא יכול להשוות לפיוניר באיכות , סאב של קיקר L7 זה לא פיוניר יהלום מעפן...

HU: Pioneer DEH - P6850MP, Front:Infinity KAPAA Component , Raer: Infinity KAPAA 6X9 , Amp: Lightning Audio B2.400.4 1200W, Monoblock AMP: Rockford Fosgate P3001 , Subwoofer: Kicker L5

פורסם

שתיהיה לך מערכת עם

HU

אלפיין / קלריון סדרה גבוהה

קומפוננט פוקל/קיקר/אלפאסוניק

קומפוננט אחורי של אותם חברות

מגברים של אלפאסוניק / סאונדסטרים/ אפילו רוקפורד

וסאב של קיקר או פוקל

אתה כן תרגיש הבדל עם אר סי איי זבאלה..

HU: Pioneer DEH - P6850MP, Front:Infinity KAPAA Component , Raer: Infinity KAPAA 6X9 , Amp: Lightning Audio B2.400.4 1200W, Monoblock AMP: Rockford Fosgate P3001 , Subwoofer: Kicker L5

פורסם

אתה חי בסרט אחי...בחברות סאונד זה לא מותגים מותק..מותג כמו אלפיין אתה לא יכול להשוות לפיוניר באיכות , סאב של קיקר L7 זה לא פיוניר יהלום מעפן...

"מותק" תקשיב לי, אתה משלם על מה שאתה מקבל, אתה לא יכול לצפות לקבל מוצר סוג א' כשאתה משלם על מוצר סוג ז'- אבל זה לא ככה בחיווט.

אני מכיר אדם שבמקרה הוא חבר פורום שמשתמש בחיווט פשוט, של חשמלאי, לא מיועד לרכב, וממש ממש אין לו שום חוסר באיכות. ההבדל היחידשהוא קנה כבלים ב-X ש"ח וגבלים ממותגים כמו רוקפורד, דראגסטר, ולייטנינג אודיו, עולים X*10.

כמו כן בחיווט אין הבדל שמיע. ואם יש פסיכולוגי נטו.

אז בוא תחליט אתה "מי חי בסרט", והאם יש מותגים או אין מותגים באודיו לרכב. טוב "אחי"?

• תוכן חדש...