Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הייתי אצל אחת מסדנאות השיפורים בארץ, בעודי נכנס באדישות לסדנא, ביקשתי זוג פנסי נאון לרכב.

המתקין אמר לי שאין אפשרות להרכיב פנסי נאון לפיאט אונו מסיבה שהיציאה לפנסים (לא בקלית!) של האונו שונה משאר המכוניות.

מישהו יכול לעזור לי ולאשר או לשלול את זה?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

קנה זוג פנסים צבועים בכחול של "TYPE R" שניתן למצוא באוטודיפו/ אייס וסגור עניין.

המראה הערסי יתקבל , ובמחיר זול.

אבל כן, הוא צודק. במכוניות ישנות כמו האונו, הפלאג של הנורה שונה, כך שלא בטוח גם שמה שהצעתי רלוונטי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קסנון קסנון קסנון..

לא עלינו..

לפני שבוע ראיתי מישהו שנשרפה לו נורה כזאת ושילם 900 שקל (בעל לאנד קרוזר), אבל לא נראה לי שחסר לו כסף אז זאת לא בעיה..

מזל שאצל אבא שלי זו נורה רגילה וכשהיא נשרפה לפני יומיים שילמנו 30 שקל :)

וגם אני לא מבין מה זה מנורות "נאון"..

נאון יש מתחת לאוטו לא כפנס אבל כנראה כמו שאמרתם זה זיוף של קסנון..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...