Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני 3 שבועות הייתה לי קולט 94 170K ק"מ באמת במצב חבל על הזמן, אבל לצערי האוטו עבר תאונה והוא לא אצלי יותר.

עכשיו בת דודה שלי מוכרת את האוטו שלה ואני רוצה את דעתכם עד כמה כדאי ללכת על זה.

האוטו שלה הוא מיצובישי קולט שנת 96 ידנית, עברה 206K ק"מ, יד חמישית,

לפני כמה חודשים עברה שיפוץ ראש מנוע ולפני חודש החלפת משאבת מים אם אני לא טועה.

עכשיו מבחינת מחיר המחירון הוא 28,000 ויש לאוטו גם סנרוף ומגנזיום (האם זה מוסיף למחירון?),

ואני אוכל לקנות את האוטו באיזור ה20,000 .

הדבר העיקרי שאני מפחד ממנו זה הקילומטר הגבוה שהאוטו עשה.. עד כמה צריך להיות משמעותי בשבילי בהתחשב בעובדה שהאוטו עבר כבר שיפוץ ראש מנוע? או שזה לא קשור בכלל?

בגדול, הייתם הולכים על דבר כזה? אשמח לדעות מאנשים שהיו או עדיין קולטים שעברו את ה200K ק"מ.

והאם יש איזה משהו מיוחד שאני צריך לשים אליו לב בבדיקה שאני אעשה לאוטו ?

(לא מחפש דעות על כמה שהאוטו לא יציב ולא ביטחותי ובלה בלה בלה, את זה אני יודע.)

פורסם

לא הייתי קונה קודם כל בגלל שאני לא רואה היגיון בלקנות את אותו הדגם בדיוק פעמיים . הייתה לך כבר קולט , תנסה משהו אחר .

סאנרוף ומגנזיום לא מוסיפים למחירון , אם הם אביזרים סטנדרטיים באותו דגם ובאותה שנה .

206 אלף קילומטר זה לא מעט , אבל גם לא סוף העולם , הכל תלוי בטיפול שקיבל הרכב . מה הייתה הסיבה לשיפוץ ראש מנוע ?

ושוב , אני היית מחפש משהו אחר באותו סכום , גם בשביל לגוון ,וגם בגלל שהנתונים של הקולט לא מדהימים ( מעל 20 אלף ק"מ לשנה והחלפת ידיים כל שנתיים )

פורסם

האמת שאפילו לא הספקתי להנות מהאוטו הראשון היה לי אותו בדיוק 3 שבועות ככה שמיציתי אותו זה בטוח שלא

ב20 אלף שקל הקולט זה האוטו שממה שחיפשתי הכי מתאים לי מהסיבה הפשוטה שגם היופי של האוטו חשוב לי. ולא מצאתי משהו שגם מבחינת נתונים יתאים לי וגם מבחינת היופי(לדעתי כמובן)

תודה על התגובה ואני אשמח לשמוע דעות נוספות

בקשר לסיבה של השיפוץ ראש מנוע אני אברר את זה מחר.

פורסם

אישית , יד 5 .. 206 אלף ק"מ ... תחשוב על זה - אתה יד 6, הקונה שלך יהיה יד 7... זה מסבך את העסק מאוד..לא חושב שתוכל למכור אותו בהרבה כסף אח"כ .. באותו סכום אתה יכול להביא פיג'ו 106 XS (הדגם הכי מאובזר לפני הספורטיביות), שנת 97-98 באותו מחיר... אוטו מדהים, יפיפה, חלונות חשמל, הגה כוח, כריות אוויר וכו' .. אתמול רכשתי אחת כזו שנת 97, יד 2 , מחירון 22 הורדתי אותו ל 17 .. סידרתי כל מה שהיה צריך ויש לי רכב למופת ! אני מבסוט!

פורסם

הרפתקאה קצת מסוכנת כי אתה תיהיה יד גבוה ולמכור אחר כך יהיה בעייתי

ובאמת גם ההיסטוריה של הרכב לא מזהירה אפשר למצוא רכבים שמורים יותר צריך לחפש בסבלנות

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בתור בעל קולט שעברה כבר 238K על המנוע המקורי (לאחר ראש) אני יכול להגיד לך שהנתונים שאתה מציג לא כאלה נוראיים,

ובאמת תלוי איך שמרו על הרכב,לגבי ידיים אין מה לעשות הרכב שנת 95 רכב שכל נהג חדש שמקבל רישיון רוצה כרכב ראשון.

גם אני הייתי ככה,היא אצלי 3 שנים וטפו טפו אני ממש מרוצה,שים קולר לגיר במידה והרכב אוטומט (חשוב מאוד!!)

הסחירות של הקולט טובה מאוד,ככה שלדעתי תוכל להיפטר ממנה מאוד מהר אם תרצה למרות שזהו רכב נהדר (רק יישור קו לפניי לא לשכוח ;) )

אין מה לעשות כמו בכל דבר מומלץ לחכות ולמצוא את הטוב ביותר =]

אך אם נפשך חושקת, תעביר את הרכב בדיקה,אם הרוב יהיה בסדר אני חושב שהבחירה שלך להישאר עם הקולט ולא להסתבך עם איזו צרפתייה מהשנים האלה נכונה.

הכול בגדר המלצה. מקווה שקצת עזרתי,

שיהיה שבוע טוב :)

• תוכן חדש...