Jump to content

ChaosAreUs

  • הודעות

    26
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של ChaosAreUs

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. מראות צד (שני הצדדים) עם כיסוי שחור\לבן חלקי דשבורד (בעיקר החלק שמקיף את המערכת ואת המצחיה והמזגן וכו') מפתח גלגלים (זה שיש לו בקצה את החלק הצר כדי לפתוח את הגלגל הרזרבי) הרכב הוא 106 XS שנת 97 דור 2 תודה לכולם.
  2. ומה במקרה שמוציאים רישיון ממשרד הרישוי? הריי לא מקבלים אותו כמו שבדואר..
  3. לא צריך יפוי כוח, צריך ת"ז של בעל הרכב, ת"ז שלך , רישיון רכב משולם, וביטוח חובה. (היום העברתי לאבא שלי טסט)
  4. ChaosAreUs

    פיג'ו 106 XS 1600

    קניתי אחד לפני 3 ימים, שנת 97 (רק ידני), רכב מדהים, מאוד נוח, מאיץ מצויין, לא נוגע בדלק (1:15 ברגוע) , טיפולים לא עולים הרבה, מנוע לא מסובך והמון חלקי חילוף , בכלל רכב מאוד מהנה ! ממליץ בחום !
  5. סע בכביש 4 באיזור צומת השרון ב 8 בערב בחורף.
  6. לא התכוונתי שכל שאר הגלאים הם זבל, התכוונתי שאלה שמוכרים אותם בפחות מ 1000 ש"ח סטייל קוברה וכו' הם זבל. ואכן אין על הוולנטיין. הרדאר טוב לגילוי מכמונות, משמע מצלמות הוא יגלה ותוכל לבלום, אבל את השוטר עם הלייזר הוא יגלה כאשר הוא כבר לזר בך .. מן "אכלת אותה!" כזה... כך שלליזר הוא לא טוב בליינדר: בא ב 2 גרסאות למיטב ידעתי, M10 (הישן) ו M20 האחרון (החדש) , הבליינדר הוא 2 עיניות שמורכבות בפרונט , וכאשר שוטר לוזר בך, הן משבשות את הקריאה והוא מקבל קריאה של מכשיר לא יציב או מרחק לא מתאים, כאשר זה קורה, ישנו זמזם ואור אדום שנדלקים ועליך לכבות מיד את הבליינדר ולהוריד מהירות למהירות נורמאלית, כך שכשהשוטר ילזור בך שוב, הוא יקבל מהירות סבירה ולא יעצור אותך אבל ... בזמן האחרון עלו על הקטע של הבליינדר, וסביר ששוטר יעצור אותך ויחרים לך אותם.
  7. בסניף אוטו-דיפו הקרוב.
  8. הגלאי הטוב ביותר שקיים היום הוא וולנטיין - 1 , והעלות שלו היא הרבה מעל ל 1000 ש"ח .. כל מה שמתחת לא שווה אף לא שקל אחד.
  9. סביר להניח שעם העדין .. אתה לא רוצה לשים נייר גס על הרכב שלך .. (בעקרון הראש אומר שהגס הוא לפוליש)
  10. בקבוק כזה.. קשה למצוא (עם הפיה) ווסת ? צריך למצוא גם צינורית מתאימה. .כנראה שזה לא קל כמו שחשבתי אבל אני אנסה היום בכל זאת. תודה.
  11. אבל הראש אומר שאם נחבר את הצינורית לבקבוק .. הנזילה לא תהיה בטיפטוף .. אלא ..בריאה .. ואיך מתאימים את הצינורית הדקה לפתח של הבקבוק קולה? גם בהזרקה אפשר להתחבר לצינורית וואקום ?
  12. אבל בכדי לעשות אינפוזיה צריך מכשיר כלשהו שיזליף .. ולמי שאין מהיכן מביא?
  13. בגירה, אז מהי באמת השיטה הטובה ביותר? מדובר על הוספה למיכל הדלק, רכב: פיג'ו 106 שנת 97 תודה.
  14. ChaosAreUs

    אז מי אשם בעצם?

    אתה ללא ספק אשם מהסיבה הפשוטה. גם אם אותתה , זה לא אומר שאתה יכול לצאת לעקיפה, היה רכב בנתיב שמאל שלא איפשר לך עקיפה (לא משנה מה היה לפני כן) אי לכך במקרה ו"נדחפת" לו לנתיב השמאלי והוא פגע בך , אשמתך המלאה. בנוסף במקרה כפי שתיארת, אתה אמור לבלום יחד עם הבחור שלפניך .. מה היית עושה אם לא היה נתיב שמאל ?!
  15. ChaosAreUs

    תקנה 6

    חבר שלי הלך צעד קדימה, הלך לחנות שעושים מדבקות וכאלה , וביקש שיעשו בדיוק את אותו שלט כמו שמדביקים אצלהם, רק עם המספר פלאפון שלו זה קורע כל פעם מחדש.
×
×
  • תוכן חדש...